Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 жовтня 2019, 19:00

Головне за четвер: новий рекорд банків, податкова у смартфоні та чому банкірів ніхто не любить

Верховна Рада проголосувала за повернення до Кримінального кодексу статті, яка передбачає покарання за незаконне збагачення.

Новий рекорд: банки збільшили прибуток в 4,4 раза

За січень-вересень платоспроможні банки отримали 48,35 млрд гривень чистого прибутку, що в 4,4 раза більше, ніж за аналогічний період 2018 року (10,9 млрд гривень). Про це йдеться в повідомленні НБУ.

Олег Гороховський: Банкірів ніхто не любить

Класичні банки втрачають клієнтів. Замість консервативних стратегій, ринок підкорюють технології, простота і емоції. Співзасновник monobank Олег Гороховський розповів «Мінфіну» про секрети успіху фінтех-проекту, його нові продукти, конкуренцію і плани на майбутнє.

Ощадбанк знижує ставки за депозитами фізосіб

Ощадбанк знижує відсоткові ставки в діапазоні від 0,25 до 0,5 відсоткових пункти за депозитами фізичних осіб у гривні та доларах США. Про це повідомила прес-служба держбанку.

Що змінить скасування ліміту на купівлю валюти населенням (відео)

Експерт «Мінфіну» Олексій Козирєв розповідає, як вплине на курс скасування обмежень на купівлю валюти для фізосіб, про яке цього тижня повідомили в НБУ.

Податкова у смартфоні: найбільший виклик — РРО

У листопаді податкова служба планує запустити фіскалізацію для 2-4 груп підприємців. Про це розповів голова ДПСУ Сергій Верланов на форумі Attaractive Ukraine.

ФРС США знову знизила ставку

ФРС США знизила процентну ставку на 0,25 процентного пункту, до діапазону від 1,5% до 1,75% річних.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися