Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 жовтня 2019, 14:08

Інвестиції в ПАММ-рахунки або заробіток для ледачих

У наші дні існує безліч способів заощадження коштів. Зберігати вдома на «чорний» день, купувати іноземну валюту, відкрити вклад у банку. Але жоден з цих способів не гарантує істотного доходу. Національна та іноземна валюти можуть знецінитися, а ставки по банківських депозитах майже не покривають інфляцію. Куди ж тоді інвестувати гроші, щоб вони не тільки зберігали свою купівельну спроможність, а й приносили додатковий дохід? Ми розглянули кілька способів і вирішили виділити один з найефективніших і надійних — це сервіс ПАММ-рахунків.

ПАММ: що це таке?

Сервіс ПАММ-рахунків був розроблений 11 років тому компанією Альпарі. За його розробку компанія отримала безліч міжнародних фінансових нагород. Сьогодні багато форекс-брокерів мають аналоги даного сервісу, однак результати незалежної аудиторської перевірки є тільки у Альпарі.

Працює сервіс наступним чином: інвестори вкладають свої кошти в рахунки більш досвідчених трейдерів і отримують за це прибуток, не торгуючи при цьому самостійно. А трейдери мотивовані тим, щоб інвестори отримували винагороди, адже від цього залежить і їх дохід.

На самому початку інвестору потрібно визначитися, в який рахунок він хоче вкласти кошти. На сайті компанії Альпарі для цього є спеціальний рейтинг ПАММ-рахунків. У ньому безліч показників, на які можна орієнтуватися при виборі рахунку: вік рахунку, відсоток прибутковості, рівень максимального осідання, прибутковість та інші.

ПАММятка інвестору

Ще одна перевага ПАММ-рахунку — дохідність. Рівень прибутку цього інструменту нічим не обмежується. Наприклад, коливання валюти з 40 одиниць до 80 означатимуть стовідсотковий прибуток для тих, хто встиг вчасно купити, а потім продати цю валюту. А в умовах сьогоднішньої нестабільності такі випадки зустрічаються досить часто.

ПАММ-рахунки завоювали популярність ще й завдяки можливості повного контролю над засобами. Внести та вивести кошти можна тільки за допомогою особистого кабінету на сайті компанії Альпарі. Способів для введення і виведення безліч: банківські перекази і карти, інтернет-банки, електронні перекази, платіжні термінали. Від несанкціонованого виведення коштів захищає система СМС-підтвердження і автоінформери Альпарі. До речі, в особистому кабінеті можна відстежувати результати роботи керуючого.

З усього вищесказаного можна зробити висновок, що ПАММ-рахунки — відмінна альтернатива банківським вкладам. Познайомитися з цим сервісом ближче допоможе сайт компанії Альпарі. Отримайте безкоштовну консультацію та інвестуйте! Нехай за вас працюють ваші гроші!

Джерело: Мінфін