Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 серпня 2019, 12:47

Індивідуальний BIS’нес прагматизм

Динаміка ринкових відносин сучасних компаній, що можуть бути класифіковані як малий та середній бізнес значною мірою має позитивну тенденцію останніх років. Цей, без сумніву відчутний результат діяльності компаній — прямо пропорційно відображений як у зростанні прибутковості обслуговуючого банківського сектору, так і темпам розвитку регіональних бізнес сегментів.

Динаміка ринкових відносин сучасних компаній, що можуть бути класифіковані як малий та середній бізнес значною мірою має позитивну тенденцію останніх років.
Шкодовський В.Р. Заступник Голови Правління з роздрібного бізнесу та МСБ Банку інвестицій та заощаджень

Такі позитивні зміни, дають можливість всім учасникам банківського ринку збільшувати та покращувати програми фінансування для реального сектору економіки, впроваджувати партнерські програми лояльності та водночас інвестувати в автоматизацію найбільш необхідних процесів що значно покращують обслуговування бізнес діяльності компаній як на локальних ринках так і на міжнародних.

З практики, максимальна ефективність взаємовідносин компаній та банківських установ не завжди знаходиться в площині тотального комплексного обслуговування та жорстких фінансових зобов’язань. Декларування та пошук оптимальних умов, в частині – фінансування, валютних операцій, надання гарантій, індивідуального обслуговування з умовою специфіки бізнес діяльності, та найкращі умови капіталізації вільних коштів, які дають можливість збільшення операційного доходу – це головний критерій роботи Банку інвестицій та заощаджень як з діючими клієнтами, так і з компаніями, що знаходяться в пошуку надійних фінансових партнерів.

Сьогодні клієнти Банку інвестицій та заощаджень можуть розраховувати на фінансову підтримку бізнесу, в частині кредитування за ринковими умовами на придбання основних засобів, на поповнення обігових коштів шляхом отримання кредитних ліній, а при необхідності оперативного фінансування поточної діяльності, встановлення ліміту овердрафту. У випадку коли бізнес-проект потребує індивідуального підходу, Банк надає беззаперечну можливість розгляду необхідного структурування угоди з врахуванням особливостей бізнес діяльності позичальника та прийнятних фінансових ризиків для Банку.

Визначена стратегія розвитку Банку інвестицій та заощаджень у напрямку роботи з сегментом малого та середнього бізнесу відкриває для клієнтів банку максимально ефективну синергію в обслуговуванні бізнесу та супроводі власників компанії (як фізичних осіб) з наданням повного спектру сучасних послуг від онлайн банкінгу до преміального обслуговування з персональним супроводом операцій 24/7.

Банк інвестицій та заощаджень запрошує до відділень  для більш детального знайомства з пропозиціями  банку для фінансування та обслуговування вашого бізнесу!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися