Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 серпня 2019, 13:24

Wizz Air збільшить польоти зі Львова взимку

Wizz Air збільшить частоту польотів існуючими маршрутами зі Львова в зимовому сезоні 2019/2020 років на 1 рейс на тиждень в порівнянні з минулим зимовим сезоном. Про це пише avianews.com.

Wizz Air збільшить частоту польотів існуючими маршрутами зі Львова в зимовому сезоні 2019/2020 років на 1 рейс на тиждень в порівнянні з минулим зимовим сезоном.
Фото: mind.ua

В pr-службі лоу-коста підтвердили актуальність даних, внесених в систему бронювання. З них випливає, що підвищення частоти торкнеться маршруту Львів-Гданськ, який минулої зими виконувався з частотою два рази на тиждень, а тепер буде виконуватися з частотою три рази на тиждень.

Також аеропорт Львів отримає в майбутньому зимовому сезоні два додаткових рейси на тиждень за новим маршрутом в Ларнаку, який почне виконуватися з 28 жовтня 2019 року.

 З якою кредиткою краще їхати за кордон. Рейтинг карт

Раніше аеропорт Львів оголосив про те, що Wizz Air збільшить частоту польотів існуючими маршрутами в зимовому сезоні навігації 2019/2020 сумарно на 10 рейсів на тиждень.

Передбачалося, що в Братиславу буде виконуватися п'ять рейсів на тиждень замість двох, до Вроцлава — п'ять замість трьох, Гданськ і Берлін — по чотири замість двох, у Дортмунд — по три замість двох рейсів на тиждень.

Wizz Air відновив польоти до Львова після 2-річної перерви в 2017 році, відкривши рейси до Вроцлава і Берліну.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися