Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 серпня 2019, 16:55

Air Astana ввела «безбагажні» тарифи на рейсах в Україну

Air Astana почала продаж квитків економ-класу по без багажним тарифами на рейсах в Україну. Про це свідчить оновлена інформація в системі бронювання авіаперевізника, пише avianews.

Air Astana почала продаж квитків економ-класу по без багажним тарифами на рейсах в Україну.
Фото: 24.kz

Безбагажний тариф Basic доступний для бронювання з 21 серпня на прямі рейси Київ-Астана і Київ-Нур-Султан (Астана). Також даний тариф відображається при пошуку квитків з Києва до міста Казахстану з пересадкою в Алматі або Нур-Султані.

Він дозволяє безкоштовно провозити тільки один основний предмет ручної поклажі з габаритами до 56х45х25см і вагою до 8 кг і невелику дамську або чоловічу сумку або сумку для ноутбука.

 Кращі кредитні картки для мандрівників

Квитки Basic коштують дешевше на $15 в одну сторону або $30 в обидві сторони порівняно з квитками економ-класу Classic, які включають перевезення однієї одиниці багажу вагою до 23 кг.

7 серпня Air Astana також почала перехід на використання штучної концепції (weight concept) перевезення багажу, яка замінить використовувану зараз вагову концепцію (weight concept).

Нововведення торкнеться пасажирів, які купили квитки, починаючи з 7 серпня, на рейси, які будуть виконуватися з 21 серпня. За купленим раніше квитками діє стара норма багажу, яка вказана у маршрут-квитанції.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися