Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 липня 2019, 16:33

SkyUp восени запустить чотири внутрішніх маршрути

SkyUp восени 2019 року запустить чотири внутрішніх маршрути за ціною квитків від 500 грн в одну сторону. Про це повідомляє avianews.com.

SkyUp восени 2019 року запустить чотири внутрішніх маршрути за ціною квитків від 500 грн в одну сторону.
Фото: avianews.com

Нові маршрути

  • На додаток до анонсованого раніше рейсом Київ-Львів, авіакомпанія розпочне польоти з Києва до Запоріжжя, Харкова, а також вперше в історії незалежної України з'єднає прямими рейсами Харків і Львів.

Графік польотів

  • Рейси Харків-Львів стартують з 17 жовтня і будуть виконуватися два рази на тиждень по четвергах і неділях. Мінімальна ціна авіаквитка в одну сторону від 639 грн.
  • Маршрут Київ-Харків SkyUp запустить з 25 жовтня по понеділках, середах і п'ятницях з ціною квитків від 498 грн в одну сторону.

 Кращі кредитні картки для мандрівників

  • Рейси Київ-Запоріжжя будуть відкриті з 28 жовтня по понеділках, вівторках, середах і п'ятницях. Квитки продаються за ціною від 498 грн.
  • Також SkyUp збільшить частоту польотів за раніше анонсованим напрямом Київ-Львів. З 17 жовтня по 26 жовтня рейси виконуватимуться по четвергах і неділях, а з 27 жовтня чотири рази на тиждень по понеділках, вівторках, п'ятницях і неділях.

В даний час SkyUp виконує прямі внутрішні рейси з Києва і Харкова до Одеси, які будуть виконуватися до кінця жовтня на сезонній основі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися