Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 липня 2019, 12:31

Vodafone запустила послугу Mobile ID

Компанія Vodafone запустила послугу Mobile ID, яка дозволить користуватися власним електронним кабінетом на сайті ДФС за допомогою смартфона. Про це повідомляє прес-служба оператора, пише НВ.

Компанія Vodafone запустила послугу Mobile ID, яка дозволить користуватися власним електронним кабінетом на сайті ДФС за допомогою смартфона.
Фото: epravda.com.ua

Що це значить

  • Інтеграція Mobile ID дозволяє значно спростити і прискорити процеси взаємодії з ДФС, забезпечивши функцію електронної ідентифікації особистості і послугу кваліфікованого електронного підпису (КЕП), яка є юридично значущим аналогом особистого підпису власника.
  • Ця технологія дозволяє замінити зв'язку логін-пароль в будь-якій електронній системі, в яку вона інтегрована.
  • Всі дії, в тому числі, електронний підпис, виконуються в мобільному телефоні або смартфоні, тобто, користувачі Mobile ID не прив'язані до стаціонарного робочого місця, як у випадку з КЕП, записаної на флешці.
«Одним з головних переваг Mobile ID послуг є безпека особистих даних. Для цього Vodafone Україна використовує двофакторну аутентифікацію — один з найбезпечніших у світі методів аутентифікації», — заявили в компанії.

Як підключити

  • Для підключення Mobile ID послуг необхідно придбати спеціальну SIM-карту з підтримкою технології Mobile ID і пройти процедуру реєстрації та генерації ключів.
  • Підключити послугу можна як на діючий абонентський номер, так і додатковий. При цьому клієнтові не потрібно відвідувати акредитований центр сертифікації ключів — вся процедура організована за принципом «єдиного вікна» в офісі Vodafone.

Читайте також: Vodafone підвищує старі тарифи

Вартість SIM-карти з підтримкою технології Mobile ID становить 100 грн. Підключення послуги КЕП строком на 1 рік — 150 грн. Абонентська плата дорівнює 15 грн. на місяць.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися