Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 липня 2019, 15:21

Qatar Airways розпродає квитки з Києва

Qatar Airways розпочала тижневий літній розпродаж квитків економ і бізнес-класу з Києва зі знижкою до 40% від тарифу за умови раннього бронювання. Про це повідомляє avianews.com.

Qatar Airways розпочала тижневий літній розпродаж квитків економ і бізнес-класу з Києва зі знижкою до 40% від тарифу за умови раннього бронювання.
Фото: avianews.com

Акція триватиме до 14 липня включно.

Серед найдешевших напрямків — Мальдіви, Токіо, Гонконг, Бангкок, Сеул, квитки на які доступні від 14 200 грн в обидві сторони з урахуванням зборів.

Згідно з умовами розпродажу, для польотів у Бангкок, Чіангмай, Манілу, Дананг, Балі, Ханой, Пхукет, Джакарту, Крабі, Пномпень, Янгон, Хошимін, Сінгапур, Паттайю, Майамі максимальна знижка 20% від тарифу економ-класу застосовується при купівлі квитка не менше ніж за 90 днів до вильоту, знижка 15% діє при бронюванні не менш ніж за 60 днів до вильоту.

Період подорожей: з 1 вересня 2019 року по 30 червня 2020 року.

Кращі кредитні карти для мандрівників

Для інших напрямів максимальна знижка до 35% від тарифу економ-класу діє в разі бронювання квитка не менше ніж за 90 днів до вильоту.

Квитки бізнес-класу

Для перельотів в бізнес-класі з Києва в рамках цієї акції діє знижка до 40% від тарифу. Вона застосовується при покупці від 2 до 8 квитків в рамках одного бронювання не менше ніж за 90 днів до вильоту. При покупці квитка на одного пасажира не менш ніж за 60 днів до вильоту застосовується знижка до 30% від тарифу.

Милі в програмі Privilege Club

Мандрівники, що купили квитки в рамках розпродажу, можуть отримати потрійну кількість миль за здійснені перельоти в програмі лояльності Qatar Airways Privilege Club.

Для цього мандрівники повинні бути зареєстровані в Privilege Club та поставити відмітку про участь в акції у особистому кабінеті програми.

Всі квитки як економ класу, так і бізнес-класу включають безкоштовне перевезення ручної поклажі, мінімум 30 кг багажу та харчування на всіх перельотах.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися