Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 липня 2019, 9:11

Azur Air Ukraine літатиме до Туреччини, Домінікани, Таїланду і на Кубу

Державіаслужба схвалила заявки авіакомпанії Air Azur Ukraine на виконання низки рейсів в Туреччину, Домінікану, Таїланд і на Кубу. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Державіаслужба схвалила заявки авіакомпанії Air Azur Ukraine на виконання низки рейсів в Туреччину, Домінікану, Таїланд і на Кубу.
Фото: avianews.com

Крім того, за підсумками засідання комісія відомства відмовила Azur Air Ukraine у наданні права на експлуатацію повітряної лінії Харків-Анталія з частотою сім рейсів на тиждень для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень.

також Комісія анулювала права Azur Air Ukraine на експлуатацію повітряної лінії Київ-Ізмір з частотою чотири рейси на тиждень.

 Картки для тих, хто часто буває за кордоном

У той же час комісія надала право Атласджет Україна здійснювати рейси на вказаному напрямку з тією ж частотою з необмеженим терміном дії права на експлуатацію повітряної лінії.

Графік польотів

  • При цьому Державіаслужба вирішила надати Azur Air Ukraine права на експлуатацію повітряних ліній до Туреччини: Одеса-Даламан (3 рейси на тиждень), Одеса-Бодрум (3 рейси на тиждень), Львів-Бодрум" (3 рейси на тиждень), Харків-Бодрум (5 рейсів на тиждень).
  • Також Azur Air Ukraine дозволили літати за маршрутами Київ — Ла-Романа (Домінікана, 2 рейси на тиждень), Київ-Варадеро (Куба, 2 рейси на тиждень) і Київ-Бангкок (Таїланд, 2 рейси на тиждень) з визначенням необмеженого строку дії права на експлуатацію повітряних ліній.

Крім того, Державіаслужба погодила авіакомпанії Ейр Таурус можливість здійснювати авіаперевезення в Буркіна-Фасо (аеропорти Уагадугу, Джібо, Дорі, Фада-Нгурма і Уахигуя).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися