Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 липня 2019, 8:32

Зеленський запросив МВФ на нові переговори

2 липня президент України під час зустрічі з першим заступником директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Девідом Ліптоном запросив делегацію МВФ в Київ. Про це повідомляє прес-служба президента.

2 липня президент України під час зустрічі з першим заступником директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Девідом Ліптоном запросив делегацію МВФ в Київ.
Фото: president.gov.ua

Президент зазначив, що досягнутої макроекономічної стабільності недостатньо і потрібно докласти зусилля, щоб прискорити економічний розвиток України.

Він підкреслив, що гарантує незалежність Нацбанку, а новий парламент прийме низку реформаторських законів у правоохоронній та енергетичної галузі, та забезпечить реформу у сфері приватизації та відкриття ринку землі.

Зеленський поінформував про економічне зростання України на 2 – 3% в рік.

Він висловив надію, що вдасться досягти нових домовленостей з МВФ і запропонував делегації здійснити візит до Києва відразу після формування нового уряду.

Нагадаємо, 22 травня місія МВФ завершила роботу в Україні, але пообіцяла повернутися після парламентських виборів і формування нового уряду.

28 травня Україна домовилася розпочати нову програму з МВФ.

У червні Зеленський на зустрічі з представниками великого та середнього бізнесу в Німеччині розповів, що в липні Україна почне розробку нової програми співпраці.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися