Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 травня 2019, 9:48

Поряд з аеропортом «Бориспіль» побудують автостанцію

Аеропорт «Бориспіль» оголосить тендер на будівництво нової автостанції поряд з терміналом D до кінця 2019 року. Орієнтовна вартість — 30 млн гривень. Про це повідомив комерційний директор аеропорту Георгій Зубко, передає ЦТС.

Аеропорт «Бориспіль» оголосить тендер на будівництво нової автостанції поряд з терміналом D до кінця 2019 року.
Фото: comments.ua

Що відомо

«На підході — будівництво нової сучасної автостанції. Вона буде побудована на місці діючого паркувального майданчика P1. Зараз вже підписаний контакт на проектування. Ми сподіваємося, що протягом двох місяців отримаємо державну експертизу, готовий проект і почнемо цього року тендерні процедури» — сказав він.

Побудувати планують за 12 місяців. За словами Зубко, попередньо проект автостанції передбачає 16 автобусних платформ з пропускною спроможністю 300 пасажирів на годину. На автостанції передбачено місця для очікування, кімнати матері і дитини, кафе, кімнати відпочинку.

Читайте також: «Бориспіль» назвав ціни на стоянку в новому багаторівневому паркінгу

Загальна площа автостанції складе близько 500 кв. м, а орієнтовна вартість — 30 млн гривень.

Кращі кредитні картки для мандрівників

Як повідомлялося раніше, в аеропорту «Бориспіль» визначилися, де саме буде побудована нова автостанція — вона буде перебувати безпосередньо біля залізничної платформи, куди зараз приїжджають потяги, що з'єднують аеропорт з Центральним вокзалом Києва.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися