Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 травня 2019, 9:06

Ryanair додасть рейси за чотирма маршрутами в Україну

Ірландський лоукостер Ryanair збільшить частоту польотів за чотирма маршрутами з Іспанії, Словаччини та Польщі в Україну в сезон зимової навігації польотів 2019/2020 років. Про це повідомляє avianews.com.

Ірландський лоукостер Ryanair збільшить частоту польотів за чотирма маршрутами з Іспанії, Словаччини та Польщі в Україну в сезон зимової навігації польотів 2019/2020 років.
Фото: censor.net.ua

Нові рейси

Повідомляється, що з 27 жовтня частота рейсів на лінії Київ — Братислава збільшиться з двох до трьох на тиждень. На додаток до перельотів по понеділках і четвергах з'явиться ще один — по неділях.

Розширення польотів до Польщі торкнеться оразу два маршрути з Києва. З 28 жовтня Ryanair збільшить свою присутність на лінії Київ — Краків з чотирьох до п'яти рейсів на тиждень. Зараз польоти на цьому маршруті виконуються по вівторках, четвергах, суботах і неділях. У зимовому ж розкладі будуть рейси по понеділках, середах, четвергах, п'ятницях і неділях.

Кращі кредитні картки для мандрівників

У випадку з рейсами Київ — Варшава Ryanair не збільшить число днів перельотів, однак розширить частоту з чотирьох до п'яти на тиждень, відкривши з 1 листопада додатковий рейс по п'ятницях, як раніше повідомлялося.

У напрямку Київ — Барселона з 2 листопада польоти будуть виконувати п'ять разів на тиждень замість чотирьох. На додаток до рейсів по понеділках, середах, п'ятницях і неділях в розклад внесений рейс по суботах.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися