Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 травня 2019, 12:22

Ryanair збільшила кількість рейсів Київ-Варшава

Ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair з 1 листопада 2019 року додала другу денну частоту на п'ятничному рейсі Київ-Варшава. Це зазначено в системі бронювання квитків авіакомпанії, пише «Інтерфакс-Україна».

Ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair з 1 листопада 2019 року додала другу денну частоту на п'ятничному рейсі Київ-Варшава.
Фото: businessvisit.com.ua

Що відомо

З 1 листопада по п'ятницях авіакомпанія виконуватиме польоти у напрямку Київ-Варшава двічі на добу — з вильотом о 11:30 і о 23:05. З Польщі до Києва літаки будуть відлітати о 8:15 і 19:50.

Як повідомлялося раніше, Ryanair відкрила польоти з Харкова і Одеси та анонсувала відкриття семи нових маршрутів в Україні в 2019 році.

Кращі кредитні картки для мандрівників

Нагадаємо, Ryanair у жовтні 2018 року запустив рейси за 10 напрямами з Києва: до Барселони (чотири рейси на тиждень), Братиславу і Вроцлав (по три), Варшави (чотири), Краків (три), Познань і Гданськ (по два), Вільнюс і Стокгольм (по три), Лондон (п'ять); а також за п'ятьма напрямками зі Львова: в Краків (три), Варшави (три), Дюссельдорф (три), Меммінген (два) і Лондон (три).

Читайте також: Аеропорт «Бориспіль» відкриє багаторівневий паркінг у кінці травня

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися