Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 квітня 2019, 16:26

SkyUp дозволили літати до Франції

Державна авіаційна служба України схвалила заявки авіакомпанії SkyUp (Київ) на виконання рейсів з Києва до Парижа і Ніцци, а також з Харкова до Парижа. Про це пише «Інтерфакс-Україна» з посиланням на Державіаслужбу.

Державна авіаційна служба України схвалила заявки авіакомпанії SkyUp (Київ) на виконання рейсів з Києва до Парижа і Ніцци, а також з Харкова до Парижа.
Фото: 1news.com.ua

Куди літатиме SkyUp

  • SkyUp дозволили регулярно літати по три рази на тиждень з Києва і Харкова до Парижу (Франція), а також з частотою два рази на тиждень з Києва до Ніцци (Франція).
  • Комісія задовольнила запит перевізника на збільшення частоти з двох до трьох рейсів на тиждень на повітряній лінії Київ — Санья (Китай).

 Картки для тих, хто часто буває за кордоном

Куди літатиме YanAir

  • Авіакомпанії YanAir дозволили регулярно літати по три рази на тиждень з Києва та Одеси до Стокгольму (Швеція), а також з Одеси до Ербілю (Ірак), Дюссельдорфу (Німеччина) і Сулейманії (Ірак).

Куди літатиме МАУ

МАУ дозволили літати з Києва в Гетеборг (Королівство Швеція) з частотою в сім рейсів на тиждень і збільшила частоту польотів для МАУ на напрямку Київ — Бургас (Республіка Болгарія) до п'яти на тиждень.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися