Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 лютого 2019, 8:57

Ryanair розпочав продаж квитків на рейси Київ-Мадрид

Ryanair відкрив продаж квитків на анонсовані раніше рейси Київ-Мадрид, виконання яких розпочнеться з 27 жовтня 2019 року. Про це пише avianews.

Ryanair відкрив продаж квитків на анонсовані раніше рейси Київ-Мадрид, виконання яких розпочнеться з 27 жовтня 2019 року.
Фото: her.ie

Ціни на квитки

  • Мінімальна ціна авіаперельоту на момент публікації матеріалу починається від 66,29 євро в одну сторону за тарифом Standard, що включає перевезення тільки одного невеликого предмета ручної поклажі.
  • Квиток за тарифом Plus з включеним перевезенням в багажі сумки до 20 кг, вибором місця і розширеною нормою ручної поклажі обійдеться мінімум в 105,45 євро в одну сторону.

 Картки для тих, хто часто буває за кордоном

Мадрид стане другим іспанським напрямком Ryanair з Києва. У 2018 році авіакомпанія відкрила рейси з української столиці до Барселони.

Графік польотів

  • Польоти Київ-Мадрид будуть виконуватися чотири рази на тиждень по понеділках, середах, п'ятницях і неділях. Час у дорозі становитиме близько 4 годин.

Коментарі - 1

+
+36
tomsfsb
tomsfsb
27 лютого 2019, 11:14
#
Да уж.Не дешево.Летаю в Мадрид эирфрансом с пересадкой в Париже за 160евро туда и обратно с дополнительным багажем 25кг.Единственный плюс прямой рейс.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися