Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 лютого 2019, 13:20

Як отримати кредитні гроші в інтернеті?

Згадуючи не настільки далеке минуле, важко було уявити, що через декілька років людина, яка досягла вісімнадцятирічного віку, зможе без допомоги рідних і друзів вирішити свої фінансові питання, не виходячи з дому.

Зараз це стало реально завдяки технологічному прогресу, який не стоїть на місці, а постійно радує людей новими інноваціями. Однією з таких розробок стали швидкі кредити онлайн, що дозволяють взяти гроші в борг у будь-який зручний час із будь-якої точки світу.

Як швидко отримати гроші на карту банку

І так для того, щоб кошти були перераховані на банківську картку клієнта, йому слід пройти процедуру оформлення кредиту онлайн на сайті однієї з фінансових компаній, які надають послугу мікрокредитування.

Прикладом такого сервісу є Crediton, на сторінках якого можна не тільки подати заявку на кредит онлайн, але і здійснити переказ грошей з картки на картку, а також дізнатися свій кредитний рейтинг за допомогою безкоштовної послуги Credit Karma.

Погодьтеся, дуже зручно, коли в одному місці можна зробити кілька фінансових операцій різного характеру, а не шукати кожну із них в окремих місцях. Це і економить час користувача, і дозволяє йому не відволікатися на інші речі.

Давайте повернемося до онлайн заявки, перед початком якої, на кредитному калькуляторі потрібно буде вибрати суму, яка необхідна, а також строк від 1 дня до 28 днів. Але щоб почати оформлення кредиту, клієнтові обов'язково потрібно бути в режимі онлайн.

Тобто, мати доступ до інтернету, а також наявність смартфона, планшета, ноутбука чи комп'ютера. Використовуючи один із вказаних гаджетів, можна швидко отримати гроші на карту, заповнивши заявку та отримавши позитивне рішення про схвалення кредиту онлайн.

Зовсім не має значення, де знаходиться клієнт у момент подачі заявки. Він може, як відпочивати в іншій країні, так і сидіти вдома на дивані або працювати в офісі. Головне, щоб позичальник був громадянином України і мав при собі копії (відскановані копії) паспорта та інн.

Весь процес оформлення кредиту онлайн забирає 10-15 хвилин часу, в залежності від швидкості заповнення кредитної заявки і навичок клієнта швидко орієнтуватися в полях анкети. Гроші на карту банку позичальник отримає за хвилину відразу ж після підписання договору в особистому кабінеті за умови схвалення позики.

Як бачите, все дуже просто. Відповідаючи елементарним правилам і дотримуючись процедури отримання кредиту онлайн, клієнт зможе швидко отримати гроші в борг без зайвої тяганини й особистої присутності в офісі компанії.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися