Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 серпня 2018, 16:10

Український стартап потрапив в топ найбільш швидкозростаючих компаній США

Український стартап потрапив до щорічного рейтингу «5000 найбільш швидкозростаючих компаній США» журнала Inc. Про це пише AIN.ua.

Український стартап потрапив до щорічного рейтингу «5000 найбільш швидкозростаючих компаній США» журнала Inc.
Фото: f6s.com

Як пише видання, в цьому році в нього увійшла як мінімум одна компанія з України — платформа для вантажоперевезень Cargofy.

Стартап зайняв 822 сходинку рейтингу, таким чином увійшовши в число перших 1000 компаній.

Cargofy заснував українець Стах Возняк у 2014 році (перша назва Tona).

У 2017 році виручка компанії становила 2,7 млн ​​доларів. У США стартап переїхав в минулому році, щоб проходити акселерацію в Iowa Startup Accelerator.

За словами Стаха, Айови вибрали усвідомлено, так як тут перетинаються дві великі транспортні магістралі, знаходиться найбільша стоянка вантажного транспорту в світі Iowa 80, невисока вартість ведення бізнесу і життя в порівнянні з Каліфорнією.

«Круто відчувати, що компанія зростає і щось починає виходити на такому складному і конкурентному ринку, як Америка. Ми потрапили в Inc. 5000. Місяцем раніше нас вибрали як один з 5 кращих стартапів в сфері Mobility для виступу на самому значущу подію в технічному світі Techcrunch Disrupt. Про що пару років тому я міг тільки мріяти», — зазначив він.

Головний продукт Cargofy — персональний асистент для власників вантажного транспорту. Щодня через інтеграції з вантажовідправниками і брокерами компанія отримує близько 30 тисяч вантажів.

Коментарі - 1

+
0
Владимир Поливальников
Владимир Поливальников
18 серпня 2018, 5:46
#
Ай, молодец! А кокой бонус от этого Украине, если он живёт и работает в США?.. Ще не вмерла Украина?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися