Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 квітня 2018, 14:29

Google заборонила всі розширення для майнінгу в Chrome

Компанія Google оголосила про те, що забороняє розміщення розширень для майнінгу криптовалют в своєму магазині додатків для браузера Chrome. Ті доповнення, які там вже є, скоро забанять.

Компанія Google оголосила про те, що забороняє розміщення розширень для майнінгу криптовалют в своєму магазині додатків для браузера Chrome.
Фото: techtoday.in.ua

До цього моменту політика Chrome Web Store дозволяла розміщення таких програм, за умови, що майнінг — це єдина їхня мета і що користувач про це проінформований належним чином. Однак, приблизно 90% подібних доповнень не відповідають цій вимозі, повідомляє AIN.

Як зазначають в компанії, останнім часом в магазині стало більше доповнень, які, як здається, дають користувачам корисні функції, але насправді є прихованими майнерами, що працюють без їх відома. Більш того, вони споживають ресурси пристрою без відома користувачів.

Починаючи з 2 квітня в магазині більше не можна розміщувати подібні програми, а існуючі видалять з магазину до кінця червня цього року.

Коментарі - 2

+
0
Strain
Strain
7 квітня 2018, 21:49
#
Имхо давно пора. Биток уже 7000 — очередная коррекция?=) Куда делись все любители крипты закупившейся по 16 000? Уже попрыгали с крыши?=) Если че могу подсказать отличную многоэтажку в Днепре. Только плз не прыгайте на пешеходные дорожки. Можете кого то забрать с собой…
+
0
sanch ☺
sanch ☺
7 квітня 2018, 23:33
#
Да тут кому не лень запускает свою крипту, криптоверы стали терять веру или попросту разбежались, кто куда.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися