Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 березня 2018, 8:00

Англійська для керівників. Як навчити дорослу людину?

Питання про те, чи потрібна сучасному керівникові англійська мова на високому рівні, навіть не стоїть. Питання лише в тому, як отримати необхідні знання. Київ не відчуває нестачі у всіляких курсах, які обіцяють швидкий результат. Але як дізнатися, чи правдива реклама? Як вибрати навчання, яке максимально відповідає вашим потребам?

Звідки беруться сумніви в ефективності

Стандартні курси приблизно однакові. Є частина теоретичного матеріалу, потім проводяться практичні заняття, студенти беруть завдання додому для самостійного виконання та закріплення нових знань. Якщо пощастить, то учням усно розкажуть невеликі хитрощі, які допоможуть розібратися з часом дієслів і правилами синтаксису. Побудова процесу навчання виглядає логічною, але не приносить бажаного результату. Поширені висловлювання людей про те, що «вчив, вчив, але так і не вивчив» змушують сумніватися у виборі курсів. Вочевидь, далеко не всі вони працюють, як потрібно.

Проблема в тому, що когнітивні здібності дорослої людини працюють за іншим сценарієм, ніж у дитини. На перший план виходить не лекційна частина, а практичне застосування отриманих знань в реальному житті. Тут на допомогу прийде ALOHA Language School зі своїм курсом ALOHA Pro, заснованим на принципах андрагогіки — науки про навчання дорослої людини.

Андрагогіка, або Чому це працює

Андрагогіка (гр. Ἀνήρ anér — доросла людина, чоловік; ἄγειν ágein — вести) — розділ теорії навчання, що розкриває специфічні закономірності освоєння знань і умінь дорослим суб'єктом навчальної діяльності, а також особливості керівництва цією діяльністю з боку професійного педагога. Поняття «андрагогіка» було введено в науковий обіг у 1833 році німецьким істориком педагогіки Олександром Каппом.

На курси вивчення англійської мови для керівників приходять не просто дорослі чоловіки і жінки. Туди приходять успішні люди, сформовані особистості з індивідуальним багажем знань, умінь, навичок і поглядів. На відміну від дітей, роль ментора для них не абсолютна, вони не готові сприймати на віру сказані кимось слова. А ще вони не готові нескінченно зубрити — дорослому легше побачити закономірність, намагатися її зрозуміти, а потім підставляти в отриману схему потрібні дані. Тобто не просто завчити часи дієслова, а з'ясувати, чому вони саме такі.

Метод DAPA

Спеціально для курсу ALOHA Pro Альгірдас Каралюс — викладач з 25-річним стажем та експерт №1 в Європі зі швидкого навчання, спільно з методистами ALOHA Language School розробили унікальну методику DAPA, засновану на особливостях роботи мозку дорослої людини. DAPA розшифровується як:

  • (D) Декодування — «розшифровка мови», розуміння мовних формул і основних граматичних матриць.
  • (А) Активне повторення — «розуміння через наслідування». Об'єктом загального наслідування виступає тренер.
  • (P) Пасивне слухання — освоєння невербальної частини мови: інтонації, емоційного наповнення та контексту.
  • (А) Активація — застосування отриманих знань. Практичні заняття розроблені в максимально цікавій та ефективній формі.

Проходячи цей шлях з разу в раз на заняттях, учень зможе знаходити закономірності в англійській мові, вловити фонетичні особливості живого мовлення. Пасивне слухання навчить розуміти контекст, а в стадії активації усі отримані знання можна буде відпрацювати на практиці.

ALOHA Pro націлений на освоєння англійської мови керівниками, топ-менеджерами, власниками бізнесу. Це люди, які цінують свій час і вміють рахувати гроші, витрачені для досягнення мети. Навчання проводиться протягом 9 тижнів з гарантією результату.

90% часу на заняттях учні спілкуються і взаємодіють між собою та з тренером. Постійна практика дозволить набагато швидше отримати необхідний результат.

DAPA — це не про зазубрювання, а про розуміння.

Три ступені свободи англійської мови

Навчання в ALOHA Pro покликане підготувати вас до спілкування у формальній і неформальній діловій обстановці. Ситуації в бізнесі бувають різними, іноді великі контракти укладають не за офісним столом, а на полі для гольфу. Щоб відчувати себе впевнено і вміти говорити не тільки безпосередньо про бізнес, а й викликати прихильність до себе партнера світською бесідою, потрібно освоїти всі три ступені свободи англійської мови.

Перша ступінь. Розрахована на керівників і топ-менеджерів, які часто бувають у закордонних відрядженнях. Передбачає навчання основним соціальним напрямкам спілкування і контактування з іншими людьми: переліт, поселення в готелі, вирішення поточних питань, спілкування за вечерею.

Друга ступінь. Підготовка до переговорів з бізнес-партнерами з конкретного питання. Презентація власного бізнесу, телефонна розмова, пропозиція та продаж. Освоївши цю ступінь, ви зможете наймати англомовний персонал.

Третя ступінь. Вільне спілкування англійською мовою на будь-які теми. Гумор, відстоювання своєї точки зору, дружба, обговорення новин та багато іншого. На цьому рівні студенти отримують свободу, порівнянну зі свободою говорити рідною мовою.

Гарантія результату

Звичайно, якщо за плечима вже є невдалий досвід відвідування курсів або мовних шкіл, можуть виникнути сумніви. Саме тому якщо через 5 занять ви зрозуміли, що вам це не підходить чи не подобається, гроші за курс повертають в повному обсязі. Ви нічим не ризикуєте.

Відкрийте світ зарубіжних контрактів і приємного неформального спілкування. Станьте своїм в англомовному середовищі. Записуйтеся на курс школи ALOHA Pro і переконайтеся в результативності нової методики.

ALOHA Pro знаходиться в Києві за адресою: вул. Нижній Вал, 37/20. Більш детальну інформацію ви знайдете на сайті компанії http://alohapro.in.ua/, а також за тел.: 067-625-03-33 або 050-843-03-33, або по e-mail: alohapro@aloha.ua.

Коментарі - 2

+
0
mary27
mary27
21 березня 2018, 17:08
#
Очередные унылые разговорные курсы «иностранного».
Чтоб продать их подороже, дописали «для руководителей».
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
21 березня 2018, 20:28
#
П.с. нужны было дописать, для чиновников!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися