Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 вересня 2017, 12:24

Вся увага до ФРС

Ринки демонстрували незначну динаміку вночі, оскільки усі учасники чекають завершення дводенного засідання ФРС. За повідомленням аналітичного відділу компаніїFxPro, багато хто зосередиться на описі ФРС ситуації з інфляцією в супровідній заяві, оскільки економіка США зіткнулася з приглушеним рівнем цього показника істотно нижче цільових 2%. Зміна економічної політики сигналізуватиме про зростання вірогідності підвищення процентних ставок до кінця року. Багато хто чекає підвищення ставки в грудні, тоді як інструмент CME FedWatch демонструє зростання вірогідності підвищення ставки в грудні з 31% на початку цього місяця до 50%. Підвищення ставок сьогодні маловірогідне, тому ринки чекатимуть якої-небудь інформації про початок скорочення масивного балансу ФРС. Багато хто чекає старту цього процесу в жовтні. У ЦБ активи більш ніж на $4 трлн, і скорочення, ймовірно, зажадає значного часу від ФРС, щоб забезпечити поступове і стійке зниження об'ємів портфеля.

Окрім виходу північнокорейської делегації перед виступом Трампу, іншої реакції від Пхеньяну не було. Ринки чекають нових заяв.

Пара EUR/USD зростала вночі, знову здолавши 1.20, і досягнувши на максимумі 1.2019 на початку торгів. В даний момент пара EUR/USD торгується близько 1.2005.

Пара USD/JPY зберігає упевнені позиції, в даний момент вона торгується близько 111.45.

Пара GBP/USD росла вночі, в даний момент торгується близько 1.3520.

Золото демонструвало незначні зміни в динаміці, в даний момент пара торгується біля $1.313.

Марка нафти WTI утримує позиції, торги проходять біля $50.32 за барель.

Важливі економічні релізи сьогодні:

О 10: 00 у Франкфурті пройде засідання ЕЦБ. Рада керівників ЦБ публікує результати опитування, що проходило на минулій зустрічі, по рішеннях, що не стосуються кредитно-грошової політики.

Об 11:30 національне статистичне відомство Британії опублікує дані за об'ємом роздрібних продажів (м/м, г/г) (серпень), а також базове значення індексу, виключаючи паливо за деякі періоди. Дані за об'ємом роздрібних продажів в річному обчисленні, як прогнозується, виявляться на рівні 1.1%, що буде невеликим зростанням до минулого релізу на рівні 1.3%.

О 21:00 Рада керівників ФРС оголосить про рішення по процентних ставках. Ринок не чекає підвищення ставки аж до грудня — саме раннє.

О 21:30 FOMC почне заплановану прес-конференцію. Ринки чекатимуть натяків на майбутнє кредитно-грошової політики. Сесія питань і відповідей зазвичай призводить до волатильності по долару, про що сьогодні варто пам'ятати трейдерам.

За матеріалами FxPro

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися