Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 грудня 2015, 14:40

«Берегиня життя» підтримує талановитих дітей

10 грудня Благодійний фонд Олега Ходачука «Берегиня життя» виступив співорганізатором Гала-концерту «Світ дитячих мрій», участь у якому взяли понад 900 талановитих дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей із багатодітних родин та родин переселенців зони АТО.

Маленькі конкурсанти приїхали до Києва для того, щоб взяти участь у головній події – гала-концерті, що проходив на сцені київського Будинку офіцерів. На концерті продемонстрували свої таланти діти із 18 областей України, які протягом цілого року готували свої творчі виступи. Також на запрошення фонду захід відвідали 50 дітей із родин переселенців зони АТО.
 
Благодійний фонд «Берегиня життя» підтримав подію та підготував усім маленьким артистам подарунки. Директор фонду Юрій Саєнко урочисто вручив 10-річному Віктору Сапаю, переможцю Всеукраїнського конкурсу «Урок казки», диплом та спеціальний приз. Хлопчик  був щиро вражений  подарунком та пообіцяв докласти всіх зусиль для того, щоб у майбутньому досягти нових творчих висот.
 
Президент фонду «Берегиня життя» Олег Ходачук з цього приводу зазначив: «Ми пишаємося тим, що в Україні є такі талановиті діти. У рамках фонду ми розвиваємо декілька проектів, що підтримують дітей та їх видатні здібності. Благодійним фондом цього літа був реалізований перший глобальний соціальний проект, направлений на забезпечення повноцінного літнього відпочинку для дітей, чиї батьки з різних причин не мають такої змоги.  Дитячий табір Best Extreme Teenagers Land  дав змогу оздоровити понад 200 соціально-незахищених дітей віком від 6 до 16 років. Допомагаючи дітям, я  вірю в те, що  так ми  наповнюємо життя добром та змінюємо цей світ на краще! Діти – наше щастя! І саме від них залежить яким буде наше майбутнє та рідна Україна завтра!».
 
Зазначимо, що телетрансляція Гала-концерту відбудеться на Першому національному телеканалі у кінці грудня.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися