Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2015, 14:50

Відділення Діамантбанку у Запоріжжі переїхало у більш просторе та сучасне приміщення

16 листопада одне із запорізьких відділень Діамантбанку, що знаходиться за адресою: пр-т Леніна, 44 переїхало у нове, більш просторе приміщення, не змінюючи своєї адреси. Нове відділення ПАТ «Діамантбанк» відрізняється більш просторою операційною залою, сучасним дизайном та зручним облаштуванням, що дозволить співробітникам відділення ще більш комфортно, зручно та швидко обслуговувати клієнтів банку. Як і інші відділення Діамантбанку, нове приміщення виконане із дотриманням усіх норм безпеки та правил конфіденційності здійснення фінансових операцій клієнта.
 
Запорізьке відділення Діамантбанку №4 надає повний спектр банківських послуг як для фізичних так і юридичних осіб. Клієнти можуть скористатися наступним переліком послуг: оформити депозити (у національній та іноземній валютах, банківських металах), скористатися розрахунково-касовим обслуговуванням, здійснити грошові перекази за найпопулярнішими світовими системами переказів, валютно-обмінні операції за 12 видами валют, операції з платіжними картками, банківськими металами тощо.
 
Завітати до нового відділення можна з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 години (каса працює з 9:00 до 17:30 години).
 
На сьогоднішній день регіональна мережа Діамантбанку налічує 90 відділень по всій території України. Нагадаємо, що у 2014 році запрацювали нові відділення у Вінниці, Львові, Києві, Кривому Розі,  Харкові та Хмельницькому.
 
Детальну інформацію про усі відділення банку можна дізнатися на сайті банку або зателефонувавши до інформаційного центру за номером 0 800 308 303.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися