Відгуки про компанію — 579

Vehicle2026-06-16 17:19:02
Давно користуюсь послугами автострахування в ВУСО і щороку більше задоволений, вони стають кращими, зручнішими, швидшими і приємнішими в співпраці. Відшкодування по ДТП не з моєї провини виплатили за 2 тижні з моменту ДТП, загалом на все!!! Гаряча лінія працює миттєво та професійно.

Менеджер Ганна взагалі — чемпіон професійності, швидкості, чесності і привітності. Дуже компетентно і зрозуміло провела мене через процес оформлення аж до виплати.
Сума повністю покрила витрати на ремонт авто!
Бажаю успіху, розвитку та мирного неба.
Дякую Ганні, дякую ВУСО, Слава Україні.
AntonAnton20262026-06-16 16:32:01
В середині травня потрапив в аварію. Так як у мене другий страхувальник, домовились, що справою займеться Компаніія ВУСО, де був застрахований інший учасник аварії. Відкрили справу 2530792. Спілкувався зі спеціалістом Кістень Владиславом через вайбер та по телефону. За допомогою сервіса ДІЯ наклали цифрові підписи на документи і відправили. Не потрібно було кудись іти та відправляти папери. Дуже сподобалось оператівність та чуйність. Гроші отримав швидко. до кінця травня.
Сергей2026-06-06 10:03:52
25.05.26р. трапилась невелика ДТП, на наступний день завʼязався зі страховою по справі 2534396, менеджер був Кістень Владислав. Дуже швидко відповів на мій запит, надіслав усі документи для оформлення, усе розказав і підказав для правильного заповнення, а 05.06.26р… вже повідомив мені, що страхова виплата надійшла на банківський рахунок. Задоволений швидкість реагування, результатом і відношенням до клієнта 👍

Кліндух Сергій.
9 июня 2026, 13:00
Дякуємо за відгук. Бажаємо більше не потрапляти в ДТП.
Олександр2026-06-03 14:51:43
Моє авто було припарковане на узбіччі, коли в нього влетів учасник ДТП, який розвертався через подвійну суцільну і в нього врізався інший учасник ДТП, через що і відбулось зіткнення з моєю автівкою.
Я звернувся до страхової компанії винуватця Вусо.
Номер моєї справи 2531577, вести мою справу назначили Кістень Владислава. Виплату отримав за 2 тижні. Все було чітко, зрозуміло, без проблем.
Вдячний.
9 июня 2026, 13:00
Дякуємо за Ваш відгук!
Алексей2026-06-02 21:26:48
Після страхового випадку у Франції мені повідомили, що рахунок буде оплачений страховою компанією, та попросили нічого самостійно не сплачувати. Усі документи й інвойс були передані ще 07.05.2026. Минуло вже понад 20 днів, але досі немає підтвердження оплати рахунку лікарні та чітких строків завершення врегулювання. до закінчення строку оплати рахунку залишилося лише 2 дні.

Обходіть цю страхову стороною!!!

Якщо питання не буде вирішене найближчим часом, буду звертатися до НБУ та суду, оскільки всі необхідні документи були надані вчасно, а наразі замість вирішення питання отримую лише обіцянки та постійне перенесення строків.
9 июня 2026, 12:58
Добрий день. Напишіть, будь ласка, номер вашого договору та контакт, за яким можемо з вами зв`язатися.
Петро2026-06-02 16:32:40
Дякую Кістень Владиславу за його роботу у справі 2530421, дуже оперативно опрацювали та надали допомогу, швидко відповідали та відповідали на всі запитання, дякуємо що ви робите це для людей
Andrey2026-06-02 15:29:19
Вітаю. Хочу подякувати за роботу менеджеру Владиславу Кістень в межах взаємодії по справі № 2525882, за швидке реагування, зручну, комфортну комунікацію, надання достатньої необхідної інформації, та висловлюю окреме позитивне враження від користування сервісами компанії VUSO.
З повагою, Андрій Бурлаченко
9 июня 2026, 12:59
Дякуємо за Ваш відгук.
BONART2026-05-29 22:56:18
Хочу подякувати за оперативність, максимальну швидкість та бажання допомогти спеціалісту Кітченко Ользі.
Бажаю щоб в компанії ВУСО всі мали таке прагнення зробити свою роботу відмінно.
Загалом враження від співпраці теж на висоті. Дякую, планую співпрацювати далі і рекомендую іншим.
SobenkoI2026-05-28 17:47:26
Моєю справою займався Кістень Владислав, (2528292) Дякую за швидке вирішення питання, ввічливість і високий рівень обслуговування, за уважність, підтримку та професіоналізм!
Владислав2026-05-26 16:58:43
Справою займався спеціаліст Владислав Кістень (2530915). Швидка та якісна допомога, цілком задоволений роботою. Дякую за співпрацю.
27 мая 2026, 16:32
Дякуємо за відгук!