Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відгуки про компанію — 413

1/5
KutovayaN2022-01-18 23:09:55
Страховка в Приватбанку, Повідомила про випадок наступного дня, надала всі документи які вимагали. Сьогодні присилають ще перелік, що я повинна надати консультацію ще одного лікаря і зробити крім мрт рентген! Хоча на описі мрт та консультації невролога чітко прописано діагноз! Потрібно ще витратити кошти на непотрібні обстеження! Роблять все щоб не виплатити нещасні 8% від суми!!!
1/5
9379992abc2022-01-11 20:18:56
Покупал путёвку на двоих со страховкой от COVID, вернули чуть больше 44%
12 січня 2022, 10:42
Отзыв подтверждён «Минфином» (на 12.01.2022).
Пользователь предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
1/5
22468722021-12-24 08:57:36
Если кто-то рассчитывает получить выплату от этой компании – можете не надеяться. Хотите выбросить деньги — откройте окно и выбросьте. Ни одно заболевание не оплачивается, а уж тем более хронические. Не верьте ни одному слову из их него перечня. Они сделают самую гнилую отмашку, только чтоб вам ничего не платить. Живой пример: варикоз, имеющийся у них в перечне — не оплачивается, потому что вы болеете им до того как у нас оформили страховку! И так далее…
Самая не надёжная организация!!! Жаль, что нельзя поставить 0 звёзд.
1/5
bonikgesica2021-12-11 23:14:11
уже несколько лет являлся клиентом этой страховой компании. пока не попал в мелкое дтп, был невиновен, повредили бампер, решетку радиатора, повело фару, выплатили аж 1179 грн; ремонт обошелся 7000 грн. молодцы ребята, разводите дальше…
14 грудня 2021, 19:03
Отзыв не подтвержден «Минфином» (на 14.12.2021).
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, которые подтверждают, что он является клиентом или пользовался услугами данной компании.
5/5
kuli4ka972021-12-02 20:54:13
Покупали с парнем страховку от невыезда за границу в случае положительного теста на Ковид. Один тест оказался положительным, в этот же день зафиксировали страховой случай. Предоставила необходимые документы в течении 10 дней. Нам выплатили 85% стоимости тура спустя 2 недели. Огромное спасибо сотрудникам ВУСО.
1/5
AnnaD232021-12-01 09:38:50
Моє питання по не вильоту не вирішили і не заплатили рівно нічого! Нуль множте на нуль! Тікайте від них бо це шахраї, кладуть на вас трубку: не передзвонюють, спихають все на тур компанію яка і знати нічого не знає. Просто жесть.
5 грудня 2021, 10:31
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 05.12.2021).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
2/5
Sasha19942021-11-28 01:35:22
Якість погано!
Страхувала свою нерухомість ( будинок) через Приват Банк у СК Вусо, що можу сказати… будинок валиться в аварійному стані, через стихійні явища.
Співробітники: нехочуть чути клієнта, та бачити головні Факти а саме: документи які я додаю по сутті і які є Державним підтвердженням висновком події, а співробітники просто ігнорують та вимагають нереальний пакет документів (( якість погано!
На мою думку:
Для врегулювання справедливого рішення:
-Треба подавати позов до суду… щоб довести Справедливість, а не чекати що від вас (клієнтів) вимагають великий (стос) пакет документів...і годують завтра… завтра… завтра..., та просто тягнуть час… так аби не платити страхові відшкодування!
Вже закінчується місяць, від подачі страхового випадку, а відповідь: від «СК Вусо», я так і не отримала, страхову суму Невиплачують та тянуть часс…
Страхівку зроблять швидко… а от Виплату по страхівці, якщо випадково настане страховий випадок то огого чекати і чекати… а може і взагалі не чекати…
30 листопада 2021, 14:33
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 30.11.2021).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
1/5
Katyatur25262021-11-28 00:15:59
Застраховала ребенка в этой страховой. Ребенок заболел пневмонией и лежал в больнице через месяц после начала действия договора. я предоставила все необходимые документы ( справки, выписки, рентгены, чеки), но в выплате отказали, так как прошло меньше 30 дней после начала договора. Попросила уточнить в каком пункте договора это указано, никто так и не ответил, спустя две недели.
1/5
zaq0982021-11-23 11:19:00
Договір страхування житла. В моїй квартирі прорвало трубу і підтопило квартиру сусіда знизу. Випадок був визнаний страховим. Три місяці від страх.компанії тиша.Я дзвоню, як у прірву.
І нарешті вчора я отримала сенсаційну, як на мене, звістку. Виявляється, оплата була здійснена потерпілій стороні, моєму сусідові. А я ніяка не потерпіла сторона, я страхувальник. І байдуже, що підтоплення сталось тому, що порвало трубу, що є певним чином, стихійне лихо, від якого я і страхувалась, і те, що мені розколупали метр плитки в стіні, щоб ліквідувати протікання, не має значення? Виявляється, що у акті, який склали представники ОСББ лише зафіксований факт прориву, але не вказана ПРИЧИНА!!! протікання. По перше, яку причину треба було вказати? Які є варіанти? Що труби мають здатність зношуватись, а вода, це така субстанція, яка має звичку витікати? А по друге, яка до біса різниця, в чому причина протікання? Воно відбулось, я зазнала збитків, від яких, власне кажучи і страхувалась. З якого раптом дива страхова компанія визнала потерпілою стороною лише сусіда знизу, а мене ні? Напрошується запитання, там у мене ще є пункти, страхування від пограбування квартири і пожежі. Якби це зі мною сталося, я теж повинна була вказувати причину? Яка різниця в чому причина? Постраждало моє майно, я вам, вар»ятам, кілька років щомісяця плачу страховку.
Хто мені скаже, який сенс мого страхування? НахрЄна мені той всратий страховий поліс взагалі здався, якщо я не визнана потерпілою стороною в очевидній ситуації? Це не страхувальники, то якісь шулєри, які придумали причину відмови виконувати договірні зобов«язання. Зате скільки обурення в смс, якщо на момент щомісячного платежу раптом у мене на картці недостатньо коштів.
1/5
DimiDROl992021-11-22 16:31:28
Сталося ДТП за участі клієнта ВУСО, який в'їхав в мій автомобіль. Пошкодив передній бампер, крило, легкосплавний диск, захист мотора і ще по мелочам. Не розглянули матеріали експерта без відома закрили справу, довго не виплачуВали кошти поки не звернувся за юр допомогою. Вирішили питання тілки в судовому порядку. Не рекомендую цю страхову компанію обминайте десятою дорогою.