Мінфін - Курси валют України

Відгуки про компанію — 62

SheremetA2024-11-18 12:42:04
Завдяки Першій набагато менше стресу отримали від ситуації, ніж могли. Всі витрати були покриті, і сама операція, і супутні ліки. Щиро дякую!
Melnic792024-10-25 11:55:24
Справді великий вибір продуктів, зручно що можна оформити в одній компанії всі стаховкі які треба. Так і зробив і це справді зручно.
Alexeich82024-09-26 11:45:10
Підтвердили ковід, страховка покриває всі витрати, дуже спокійно, можу порадити.
MaksWal2024-08-28 17:11:28
Була автостраховка, але після того як вони врегулювали, оформив ще на здоров'я дитини і якщо треба буде то все буду робити тут.
K0nstant1n2024-07-17 21:29:08
Оформлював онлайн, сталася дтп, відшкодували в повному обсязі. Нарікань не маю.
mihonf802024-06-19 16:05:15
Нікому не рекомендую. Ця страхова найняла якусь контору типу колцентру і спямовує всіх клієнтів туди якщо справа стосується виплат/компенсмацій і зачастую звернення туди тупо вмирають.
Маю страховку від роботодавця. Пообіцяли компенсувати витрати офтальмолога згідно моєї заяви. Надав повний пакет документів + заява. Розглядали компенсацію 700 грн. 15 РОБОЧИХ ДНІВ, потім обіцяють (у відповідь на електронну пошту) виплату протягом наступного тижня. Звісно ж гроші не надійшли, на всі мої запити/звернення повний ігнор (це вже пройшов повний місяц від подання моєї заявки на 700 грн.). Через деякий час телефонує пані з цієї страхової і каже що очікуйте виплату «на завтра», проходить два дні після цієї обіцянки замість грошей шиш з маслом (це плюс ще тиждень). ((( По факту з вас візьмут гроші, в якості компенсації нуль і ще будуть відправляти в якийсь коллцентр або просто ігнорувати всі ваші звернення.
Ukrain592024-06-12 16:01:18
Дуже зручно те що відразу знаходять потрібного лікаря, коли погано дуже допомагає що хтось бере на себе організацію лікування.
Sinstupko2024-05-18 08:38:07
Маю тут страховку від работодавця, то як не подзвоню те не страховий, се не страховий. Лікуюсь за свої кошти, але ж вам гроші перераховують за мене! Сама би ніколи з вами не зв'язалась.
IrinaKre2024-05-01 12:33:14
Звернулася до страхової компанії вперше з приводу компенсації лікування і відразу отримала відповідь, що все нарахують, бо всі документи отримали. Після очікування близько місяця написала ще раз і знову отримала відповідь — очікуйте виплату. А наступного дня мій діагноз став виключення і у виплаті відмовили. Якщо ви не плануєте робити виплати, то не треба обіцяти. Договір маю ще на рік, але більше не звернуся до цієї компанії.
Ghennady2024-04-30 11:10:46
Сам по собі страховий випадок — це вже не дуже приємно, дуже вдячний що хочь з боку страхової все гладко.