Відгуки про компанію — 118

AlinaOstruvka962026-10-07 16:16:52
В мене тільки позитивні відгуки про дану страхову компанію.Потрапила в ДТП, звернулась на відшкодування коштів.За декілька днів приїхав експерт на огляд автомобіля, після огляду автомобіля також затвердили суму яка мене задовільнила.Ніхто не затягував процес, як читала відгуки про цю страхову.
Зручно що надсилають кошти по банківських реквізитах.Задоволена страховою.
Bezugliy2026-10-01 12:31:43
Лише тому що передзвонив на наступний день після інциденту. Те що я в перший день займався оформленням в лікарні та першої допомоги і мені не було часу та сил займатися цим питанням нікого не цікавило. На зустріч не пішли. В результаті 4 місяці в лікарні. 3 Хірургії. Дуже складна реабілітація. Допомоги нуль. Вкрай не рекомендую.
fedorcenko2026-09-10 11:55:50
Потрапив у ДТП, мав у компанії Автоцивілку та КАСКО. Звернувся до страхової — все вирішили швидко та без зайвої тяганини. Особливо зручно, що не довелося самостійно шукати СТО: компанія організувала ремонт автомобіля на партнерській станції.
Дякую за допомогу та супровід!
Nataliya2026-08-06 20:34:33
Згідно з консультантом я оформлювала туристичну візу, по формі, де було в опціях тільки вибір висоти, та країни. Після того як в мене загубився багаж і я не змогла розпочати сходження вчасно виявилось що треба окремо, в приватному порядку додатково оформляти страховку на непередбачені витрати. Як клієнт має здогадатись що треба тільки ПИСАТИ щоб додали, оскільки туристична страховка не розповсюджується на переміщення. Будьте обережні з ними.
Марина2026-07-27 15:53:30
Для виїзду за кордон оформляла туристичне страхування від Княжа. За 2 місяці перебування за кордоном в мене було 3 страхових випадки. Дуже сподобалась оперативність відшкодування (повернули майже всі кошти по кожному випадку), легкість у оформленні (все робила онлайн), допомога консультантів у Телеграмі (зверталась з різними питаннями). Щиро дякую страховій Княжа і надалі буду користуватись послугами саме цієї страхової компанії!
30 июля 2026, 9:52
Відгук не зарахований (на 30.07.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
marinavolkova992026-07-07 18:32:14
Постійно користуюся послугами страхової компанії Княжа. Оформлення проходить дуже швидко. Було 2 страхові випадки, за обидва отримала виплати без проблем. Дякую команді за професіоналізм!
dimagoldobin942026-07-03 20:01:32
НАЙКРАЩА СТРАХОВА! Минулого місяця потрапив в ДТП. Звернувся в офіс за прямим врегулюванням. Швидко оформили все й виплату отримав без проблем. Буду й надалі тут страхувати авто. Рекомендую
maksimnelipa892026-07-01 13:58:09
Страхуюся у Княжій вже не перший рік і можу сказати, що компанія дійсно виконує свої зобов’язання. Нещодавно потрапив у ДТП, звернувся до страхової, усе оформили швидко та без зайвої бюрократії. Вже через 10 днів отримав страхову виплату, якої повністю вистачило на ремонт автомобіля. Це вже не перший мій страховий випадок, і щоразу врегулювання проходить чесно, оперативно та без проблем. Вдячний команді за роботу! Бажаю процвітання!
annalinkovetska2026-06-28 14:58:40
Мала позитивний досвід з Княжою. Був страховий випадок у травні, звернулася до компанії, менеджер все пояснив та оформив, без зайвих питань та складнощів. Виплату отримала швидко й вона повністю покрила ремонт автомобіля. Дякую за професійний підхід та якісний сервіс!
annaan992026-06-24 19:21:56
Завжди користуюся туристичним страхуванням від Княжа під час поїздок за кордон. Дуже зручно, що є цілодобова підтримка через месенджер. Під час однієї з поїздок стався страховий випадок. Компанія оперативно супроводжувала процес, а виплату було здійснено без жодних проблем. Повністю задоволена сервісом та якістю обслуговування. Рекомендую компанію усім, хто часто подорожує)