Мінфін - Курси валют України

Відгуки про компанію — 55

Ig8402262024-12-09 23:05:13
Я клієнт компанії дуже давно. Поліси є у всіх членів моєї родини. Нещодавно помер мій чоловік. Після оформлення і надання всіх необхідних документів, гроші у повному обсязі були отримані. Дякую за підтримку
ydefblpj2024-03-26 09:39:44
Що з вашим контакт центром? Два дні не можу додзвонитись! То це я лише консультцію хотіла по оформленню поліса, то мабуть і оформляти не буду.
Олена2024-02-21 16:11:51
Оформила, на свою голову, туристичне страхування тут… в Польщі стався нещасний випадок, поломала руку. В страхову насилу додзвонилась, але замість допомоги почула, то ви заплатіть, а ми потім відшкодуємо, може…
Саня2024-01-13 10:33:14
Постраждав в ДТП від клієнта даної компанії, то це не компанія, а якесь непорозуміння! вже місяць чекаю, щоб їхній спеціаліст оглянув авто, до них не додзвонитись, знайшов відділення, та там лише продають стаховки, а відшкодуванням займатись ніхто не хоче. Не можу рекомендувати дану страхову!
BeluiLR82023-11-12 13:32:30
Залишаю негативний відгук по цій страховій. Нещодавно був у відпустці. Не пішли на уступки по полісу.
Ірина2023-11-04 15:04:45
Ризиковий Поліс Граве Медик в мене на 2600 грн в рік. При отриманні за мою операцію в черевній порожнині (7 днів перебувала у лікарні) мені виплата назначена подивіться самі -26029грн. Отримала від компанії два листа. Другий лист це Акт погодження на отримання виплати, я його заповнила, надіслала до компанії. Протягом тижня отримла виплату, після таких не складних процедур. Не треба чекати роздумувати треба діяти. Поки Поліс не треба зовсім, а ти не маєш діагнозів у медичній картці (а нині вони електронні), то поліс повинен бути, як запасний Парашут. Дякую компанії та всім тепер рекомендую.
Kety56732023-11-01 12:54:23
Звернулась за полісом відкрити автоцивілку. Все оформили швидко, ввічливо, приємно. Запропонували ще і поліс на отримання зброї- дуже дешево. Вирішила розібратись і зі страхуванням життя. Покіщо все добре і вчасно.
RedTY252023-10-23 10:52:58
Уклала договір на маму за програмою «ГРАВЕ Підтримка-3». Мамі виповнилось 60 років. Онлайн дуже вічливо відповіли на всі питання. Дякую. Все зрозуміло і комфортно.
Bitaliy192023-07-10 10:58:15
Жахлива компанія як по організації, так і по виконанню обов‘язків. Будь яке запитання — це по 5 дзвінків де вас футболять з одного оператора до іншого, так і не вирішивши нічого. При одній з самих високих цін на КАСКО, сервіс ви отримаєте найгірший
torkubastik22023-06-29 18:37:35
Я не розумію, чому мені відмовили у покритті анлізів крові. Оплатили тільки розгорнутись, який ітак коштує 90 гривень. Це я б могла і сама оплатити. Знімаю бали страховій через те, що вона покриває тільки базові штуки які і так ти сам можеш без проблем купити, якщо в тебе є гроші на страховку