Відгуки про WhiteBIT — 59

Щоб написати відгук, необхідно увійти або зареєструватися
andreydolmd

15 листопада 2025, 7:58

Впервые столкнулся с этой биржей и остался не доволен!
После пополнения укр картой и внесения 210$ заморозили счет на почту попросили чек об оплате я предоставил

Служба поддержки не в курсе о сроках ответа это может быть и день и пол года и так дальше 3 раза спрашивал а это минутное дело проверить чек))но им все равно с такой биржей столкнулся впервые и это привело меня в шок что после регистрации и внесение этих копеек мне заморозили аккаунт

Оценка -1 если ответят мне конкретику и помогут сменю отзыв на данный момент в жутком ступоре от этой биржы

Nelli7567

4 листопада 2025, 10:52

Со своего старого крипто-кошелька на другой платформе перевела все накопленные там за годы средства (480 USDT) на сделанный накануне кошелек WhiteBIT. Для кого-то смешная сумма, а для меня сбережения.

Перед транзакцией пообщалась с техподдержкой и та меня уверила, что перевод с платформы моего старого кошелька нормальный и вопросов не вызовет.

Сразу заморозили деньги. Отдавать назад отказываются. Пишут, ждите 2 дня проверки.
Скрины, что перевод был из моего же кошелька предоставила, верификацию предварительно прошла.

Очень жалею, что сделала этот перевод и поверила этой бирже. Судя по реальным, а не фейковым отзывам тут других людей — WhiteBIT постоянно замораживает даже незначительные суммы и заставляет людей терять время, нервы и деньги.

Мое имя пользователя на этой чудесной бирже — Nelli#7567, если представители компании это читают, пожалуйста, верните мои деньги. Я потом удалю или дополню этот отзыв. Новичкам рекомендую не носить сюда деньги — их просто замораживают.

ViktorSmol

3 листопада 2025, 3:49

Це справді одна з найзручніших платформ, з якими я працював. Інтерфейс інтуїтивно зрозумілий, транзакції проходять миттєво, а служба підтримки реагує швидко та професійно. Рідко зустрінеш біржу, яка поєднує надійність із таким комфортом для користувача.

marikuna10

28 жовтня 2025, 11:46

торгую на ватйбіт вже роки 1,5.
Претензій не маю, навпаки поки позитивні враження. Розвиток бачу, але все одно на мою думку ще достатньо роботи для виходу на більш великі позиціх в криптосфері, але то що це гігант на укр ринку — це факт
плюси:
саппорт, комюніті, комісії на вивід або поповнення
мінуси:
хотілось б мати більше субакаунтів для тредингу

AndyLar

27 жовтня 2025, 12:20

Я не фанат писати відгуки, але WhiteBIT дійсно залишила гарне враження. Біржа виглядає надійно, ніяких технічних проблем не помічав. Для щоденного користування цілком підходить.

moreaujuls

23 жовтня 2025, 1:21

Мобільний додаток WhiteBIT — один з найкращих, якими я користувався. Він стабільний, швидкий і надає повний доступ до торгівлі та управління портфелем. Торгувати на ходу ще ніколи не було так просто.

adri13

22 жовтня 2025, 11:44

Недавно перейшов на WhiteBIT, платформа швидка, працює без збоїв, є всі основні монети. Вивід коштів проходить оперативно, без зайвих клопотів, все легко і просто. Подобається їх картка, можна використовувати крипту в реальному щоденному житті, в ЄС все гарненько працює, в інших точках світу не пробував. Комісії адекватні навіть. Рекомендую!

cryptoking

22 жовтня 2025, 12:44

Я активний трейдер, користуюсь WhiteBIT не так давно, але поки все ок, влаштовує. Відкрив 6 субакаунтів, тестую різні стратегії торгівлі — дуже зручно, навіть друг підключається трейлити. Інтерфейс зручний, ордери проходять без глюків. Загалом біржа нормальна для користування

StanLee

20 жовтня 2025, 12:47

WhiteBIT — моя основна біржа вже більше року. Виконання ордерів бездоганне, стакани глибокі, спреди залишаються вузькими. Інтерфейс швидкий і зрозумілий на всіх пристроях, а інструменти відмінно підходять як трейдерам, так і бізнесу.

Рішення WaaS і SaaS роблять інтеграцію криптосервісів і управління цифровими активами простими і безпечними — справжній прорив для компаній, які входять в Web3. А криптокарта? Це ж просто чудово — варто було почекати, результат перевершив очікування.

EmirT

17 жовтня 2025, 2:55

Я вже деякий час користуюся WhiteBIT, і мені дуже подобається, наскільки проста та інтуїтивно зрозуміла платформа. Інтерфейс зрозумілий, все працює гладко, а картка спрощує використання криптовалюти у повсякденному житті. Однозначно одна з найзручніших бірж, які я пробував.