Мінфін - Курси валют України

Відгуки про WhiteBIT — 40

Щоб написати відгук, необхідно увійти або зареєструватися
Ssss777

3 листопада 2024, 2:06

Закинул 3400 USDT обменяли на грн, поставил на вывод, блокируют все выводы и просят подтверждение дохода, даю подтверждение.
Говорят ждите на ответ 90 дней. 90 дней ждать ответа на то что я все сделал как и попросили.
Конченая максимально биржа, никогда не пользуйтесь.

Sergi98

22 жовтня 2024, 10:56

Біржа досить нормальна. Хороша ліквідність, нові лістинги радують. Зручна для новачків у крипті — це була одна з перших бірж поряд із бінансом, на якій я зарегоався. Верифікацію пройшов без труднощів. Раніше активно торгував, зараз більше приділяю увагу пасивному доходу, тому фічами біржі не так часто користуюся, окрім лендінгу програми та рефералок.
З плюсів: швидка підтримка, хороший ком\'юніті, зручний інтерфейс платформи, непоганий моб додаток.
З мінів: я хотів би бачити більше варіантів пасивного заробітку на біржі

tomorroN

15 жовтня 2024, 12:38

Сервіс і відсотки стейкіну не погані, але щоб пройти верифікацію Вам потрібно мати кілька мільярдів запасних нервових клітин — коли робиш фото, воно чомусь віддаляється, вибираєш пункт права, отримуєш через 5 хв на пошту, що так там не вказано громадянство, то нахіба додавати цей пункт у верифікацію, при виборі паспорта, можеш зробити 2 фото, але на пошту тобі відпишуть, що їх не достатньо, потрібно додаткові фото на пошту, короче, власники бізнесу можуть подякувати людям, які розробляли процес верифікації, воно самотужки зменшили конверсію сайту на кілька десятків відсотків і це повністю псує початковий UX і знайомство з сервісом. Накручені відгуки це також звісно сильно, але я так розумію це нормальна практика серед всіх сервісів

WalkerMaya

3 жовтня 2024, 1:47

Інтерфейс WhiteBit приємно вразив своєю зручністю та інтуїтивністю. Усі необхідні функції розташовані логічно і легко доступні, що робить торгівлю на платформі максимально комфортною навіть для новачків. Дизайн сучасний, а навігація проста та зрозуміла. Особливо подобається можливість налаштування інтерфейсу під власні потреби. Це справжній приклад того, як має виглядати зручна криптовалютна біржа!

igorbondarenko1

24 вересня 2024, 7:44

Створив акаунт через мобільний додаток без проблем за 15 хвилин через дію з верифікацією. Веб сторінка біржі звичайно ж зручніша, але і додаток нормальний. Не часто торгую на цій платформі, більше кидаю на криптодепозит гроші, % від суми влаштовують, прибуток є. Сапорт декілька разів допомагав вирішити питання з депозитом коштів, окрема подяка. Мінуси: технічні роботи, неможливість зробити депозит грн через банківську карту, але добре що є функція р2р експрес

EvgeniuSt

19 вересня 2024, 11:25

Верифікація на WhiteBIT через Дію — це просто найкраще рішення, яке могли придумати! Процес займає всього кілька хвилин, і тобі не потрібно заповнювати купу документів. Все відбувається автоматично через застосунок, що забезпечує максимально просту та швидку перевірку особи. Додатково, вся процедура повністю безпечна, адже використовуються лише офіційні дані.

Особисто для мене це був найпростіший спосіб верифікації на будь-якій біржі. Дуже зручно, що не треба додатково завантажувати фото документів або чекати декілька днів на підтвердження.
Так більш за все мене бісять ці фотки с паспортом у руці, вони завжди виходять дуже погані!

milania02

12 вересня 2024, 1:32

мене зацікавила знайома даною платформою, тому я не вагаючись приступила до користування
порівнюючи мій досвід з 4 різними біржами то можу відмітити надшвидку реакцію підтримки та швидкий вивід коштів
також мені сподобався простий, зручний інтерфейс, величезна кількість торгових пар та внутрішні активності біржі
в цілому я дуже задоволена, особливо командою саппортів

JurgenBergmann

11 вересня 2024, 12:32

Верифікація зайняла менше години і це при тому, що в мене досі паспорт книжечкою. Є всі необхідні інструменти, хоча пар на ф\'ючерсах однозначно небагато. З явних плюсів вигідні умови на стейкінгу та швидкий сапорт, я зазвичай пишу їм прямо в телеграм канал і все вирішую. Біржа не дуже роздає на халяву грошей, зате на ній точно немає наших сусідів, є uahg та свій блокчейн та лаунчі. Для тих, кого не влаштовує обов\'язковий кус- не варто тоді шукати щастя на сех.

Sergi98

8 вересня 2024, 11:21

у мене проблем ні з реєстрацією, ні з верификацією не виникало (робив через дію)
2 рази звертався за допомогою до сапорту, їм окрема подяка
торгівля на споті — норм, маржинальну та фьючерсну не тестував
беру час від часу участь в торгових турнірах, навіть футбольні картки в атб збирав, нормальна такая двіжуха була:)

ValentinEst

5 вересня 2024, 10:24

вже третій рік користуюсь whitebit, і в мене нарікань немає. КУС — завдяки дія пройшов за хвилину, блокувань не було. за 2 роки вони стали тільки кращі в наданні послуг. так знаю що блокують і кус не проходять, але правила є правила, і треба їх слідувати, або створювати власну біржу з власними правилами