Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відгуки про компанію — 568

1/5
Vadink2024-04-12 10:11:56
Брав кредит у розмірі 4000 грн, по закінченню терміну хотів зробити оплату, зробити я її не зміг тому що на сайті постійно якісь тех.проблеми були, на протязі тижня мені по нараховували проценти і плюс протермінування☝🏼🤨, потім нарешті вдалось зробити оплату але це тільки я так думав початково ☝🏼, зробивши оплату я знову подивився в додатку чи оплачений кредит а виявилось що сума у розмірі 6700 так і не списалась але кошти з моєї карти списані у такому розмірі по цей день☝🏼, вже чотири мені розповідають казки і кажуть що сьогодні спишуть вже чотири дні я слухаю це сьогодні☝🏼, за цих 4 дні вже добавило немалий процент і прострочення відповідно сума вже набагато більша ніж зазвичай, на протязі чотирьох цих днів вони ще мали наглість дзвонити до моїх родичів і розповідати про те що я маю борг і неоплачений кредит☝🏼❗️🤨, морально вже вивели по максимуму, кошти з карти списані кредит висить, процент по максимуму наростає ☝🏼, ʼʼдякуючиʼʼ в лапках цій компанії маю зараз проблеми у своїй діяльності, так як ще вчора мені треба було мати виписку про те що я не має кредитів і тим більше протермінованих☝🏼, хто мені це все буде компенсувати невідомо☝🏼😡, але сьогодні буду подавати заяву до суду, усі мої розмови записані з записом з екрану всі переписки у їхніх чатах теж збережені, на даний момент мене просто вже ігнорують і навіть не відписують, висновок☝🏼: Взяв кошти, які хтів повернути у встановлений термін але не зміг по причині цієї ж компанії, нарахований процент, зіпсована кредитна історія, втрачені доходи по своїй діяльності, морально вже виснажений на стільки що не можу працювати, а кредит з процентами далі росте❗️😡☝🏼 САМА ❗️НАЙГІРША❗️КОНОРА❗️яку я тільки знаю❗️☝🏼😡
4/5
Olejaja20212024-04-11 23:14:05
мабуть вже як роки 2 тут кредитуюсь і є вже більше 10 закритих кредитів, маю що сказати. Я жодного разу не прострочив оплату саме з цієї причине не маю негативного досвіду з ними, але раніше була
причина з іншою установою де зіпусував собі історі, як і в компаніях подіббного роду відсотки
величенькі, але має плюс! раніше кедитки мені не були одобрені в банках, а зараз вже маю ліміт від банку по кредитці. Якщо компанія зменшить відсотки то залучить бага
4/5
Naty5Naty2024-04-11 22:44:13
хочу отметить быстрое оформление, интуитивно понятный интерфейс и хорошую работу техподдержки. что касается как мне кажеться отрицательных сторон то это высокая стоимость кредита. НО если брать по необходимсти и небольшую суму — приемлимо.
4/5
Andrej7822024-04-10 22:00:14
ноу проблемс з цією компанією) гроші маю швидко і коли треба так що гріх жалітись)
5/5
Iruwa212024-04-10 21:55:37
случилась сложная ситуация а было 2 кредита, один из них в е гроши, была большая просрочка, и думала что как с той компанией придеться через суд решать, так как другая компания подала, то тут они сами списали штраф, сразу видно в какой компании работают люди настоящие а где нет
1/5
Vanya992024-03-29 18:51:29
Завжди брав тут кредит завжди приходили смс за 3 дні сплати тут заходжу щоб сплати а вона на 23000грн більше подзвонив попросив за 2 дні протерміновання зробити знижку готов сплати все а вони кажуть що компанія нікому нічого не винна плати як хочете
Є Гроші
8 апреля 2024, 16:58
Будь ласка, заповніть форму за посиланням, щоб ми могли Вам допомогти в цій ситуації: https://e-groshi.com/complaint/.
5/5
Maskonn2024-03-25 22:29:19
good компания, меня все устраивает единственное что не всегда могу дозвонится на поддержку сразу, надо ожидать либо писать в чат поддержу
Є Гроші
27 марта 2024, 11:32
Щиро дякуємо за ваш відгук! Ми високо цінуємо вашу думку. Наша команда зробить усе можливе, щоб виправдати ваші очікуванням і у майбутньому.
5/5
Павло2024-03-21 18:16:39
Неодноразово брав кредит в цій компанії. Все завжди на достойному рівні. Можу рекомендувати.
Є Гроші
27 марта 2024, 11:30
Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу співпрацю з нами.
1/5
Valera1234562024-03-20 14:00:46
У мене знайомий взяв кредит в єгроші номер він казав жінки почали видзвонювати родичам погрожувати і мені дзвонили погрожували. А його бачив може років 5 тому. Збираюсь написати заяву у поліцію бо він мій номер не вказував ніде.
Є Гроші
27 марта 2024, 11:24
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже серйозно ставимося до всіх ситуацій, пов'язаних з конфіденційністю та етикою наших співробітників. Наша компанія дотримується всіх законів України та високих стандартів етичної поведінки. Ми не займаємося обробкою даних третіх осіб без належних дозволів та згоди.
5/5
danastn21022024-03-17 20:40:46
рекомендую! выручили среди ночи, вчера просто подала везде где можно…
Є Гроші
20 марта 2024, 8:26
Дякуємо за ваш відгук! Наша команда робить усе можливе, щоб виправдовувати ваші очікування.