Мінфін - Курси валют України

Відгуки про AvansCredit

Показати інші кредити

Відгуки про компанію — 29

EvgenPN2024-11-09 13:25:51
Десь два місяці тому був кредит в цій компанії, погашений вчасноі в повному обсязі. Зараз виникла потреба в невеликій сумі, нажаль прийшла відмова. Підтримка не допомогла, відповідають завченими фразами. Таке враження, що компанії не потрібні клієнти
smurf2024-10-19 12:39:54
Почав оформлювати кредит, але передумав, виявив що % буде вищий ніж розраховував, натиснув кнопку для відміни. Однак виявилось, що відміна не спрацювала, і кредит я таки взяв… підтримка нічим не може допомогти, не знаю що робити ((
Natali45uy2024-10-02 12:29:35
Є там менеджерка одна хамить, погрожує, неадекватно спілкується. Просто жах
Скаргу звернення в НБУ вже готую
4 октября 2024, 19:17
Відгук не зарахований (на 04.10.2024).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
Олена2024-09-21 14:36:02
Надсилають спам про чужі борги, таке враження, що прості колектори, яким все рівно з кого зтягувати гроші. Раджу блокувати їх.
Natali45uy2024-09-04 17:03:13
Спам дзвінки автодозвон більше заявлених в автододзвоні 30 хв на добу
Погрози зі сторони менеджерів
Оксана2024-08-21 12:01:36
Вносила оплату через термінал, довго зараховували, як наслідок з'явилась просрочка і вони швиденько нарахували і штраф і пеню…
Дмитрий2024-08-15 15:03:23
Я оплатил часть кредита. Деньги у них там не дошли. Меня водят занос, по почте говорят одно, операторы другое, кому верить и что мне делать — не понятно. Но ясно одно, не хотят слушать, пугают и дают время до 17 (и почему всегда до 17?), чтобы я снова оплатил? Однозначно МОШЕННИКИ!
17 августа 2024, 8:29
Відгук зарахований (на 17.08.2024).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
qfafrjme2024-07-16 10:21:08
Гроші прийшли швидко, відсоток за користування прийнятний, все сподобалось
Maxioss2024-07-13 17:22:40
Заявка оформилась без подтверждения. Нажал на кнопку «отменить» и закрыл браузер. В итоге оказалось, что я взял кредит, хотя нажал на кнопку «отменить». Решил получить помощь от их операторов. Поддержка не хочет разбираться в проблеме. Изначально была девушка, которая сбросила на втором предложении, а дальше общались люди, просто читающие текст с листочка, как амёбы. Общался вежливо, но в ответ получал холод и максимальный пофигизм в отношении моего вопроса. Исходя из этого, не советую данную контору, которая к тому же имеет заоблачные проценты. Проценты изначально должны быть низкими, но условия меняются прям перед подписанием.
Показати інші кредити