Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Tymoshyk 10 жовтня 2024, 12:23
Шахрай!!! 5355 2800 3583 7382 Виставляє товар на OLX просить мінімальну передоплату і пропадає. Дивно як банк продовжує обслуговувати його і його картку після такого, та чому саме цей банк обирають шахраї? Давно пора перевірити їх також, аналізуючи відгуки про банк
P. S. є квитанція про оплату.якщо потрібно, я скину
PUMB 10 жовтня 2024, 12:54
Вітаємо!
Прикро, що Ви стикнулись з даним досвідом. Ми передали інформацію Департаменту безпеки нашого банку, щоб перевірити рахунок клієнта. Радимо Вам зателефонувати за номерами нижче, це дозволить оперативно вжити необхідних заходів.
Kiva 8 жовтня 2024, 20:13
5355280036574976 Anastasiia Kudinchykova являється шахрайкою, просе гроші за перевозку тварини і немає ні коштів ні перевозки
PUMB 8 жовтня 2024, 21:52
Вітаємо!
Шкода, що у Вас трапилась дана ситуація. Ми передали інформацію Департаменту безпеки нашого банку. Радимо Вам зателефонувати за номерами нижче, це дозволить нам оперативно вжити необхідних заходів.
sdv 8 жовтня 2024, 16:32
Відділення за адресою: Одеса, вул. Генуезька, 3-Б, прим. 4
ПУМБ активно заохочує відкрити в них рахунок — обіцянки сервісу, стабільності, надійності. Я, підприємець, вирішив скористатися цією можливістю. При відкритті рахунку прямо спитав у менеджера, як зможу надати декларацію про свої доходи — мені відповіли, що це не потрібно. Заповнив анкету з офіційними великими доходами, сплатив усі податки, маю всі підтверджуючі документи з 2017 року.

Перевів зі свого підприємницького рахунку на картку ПУМБ гроші, оплачував покупки в магазинах, онлайн та закордонних. І все йшло добре до моменту, поки раптово через місяць мій рахунок не заблокували без жодних попереджень! Написали, що розірвали договір без жодного пояснення!

На мій запит відповіли, що нібито відсутні підтвердження походження коштів. У мене все є! Жодних запитів, ніяких повідомлень, нічого! Просто взяли і заблокували. Я не проводив жодних підозрілих транзакцій, не було переказів від інших осіб — тільки мої власні гроші з підприємницького рахунку. Сума транзакцій — до 100 тис. грн, при офіційно задекларованому доході набагато більшому. Але ні, просто блокування і тиша.

Це жахливе порушення прав клієнта! Я хочу зрозуміти, як таке можливо у сучасній банківській системі? Де моя можливість надати документи, пояснити транзакції? Чому без попередження? ПУМБ, це не просто формальність — це реальні люди, їхні зароблені кошти і життя, які ви раптово вирішили заблокувати без пояснень і можливості зкомунікувати.

Хочу, щоб інші знали про цей досвід і задумалися перед тим, як довірити вам свої гроші. Це просто абсурд і беззаконня!
PUMB 8 жовтня 2024, 17:19
Вітаємо!

Прикро, що у Вас склалась така думка про наш банк. Ми бажаємо детально розібратись у даній ситуації. Після цього обов'язково надамо Вам зворотний зв'язок.
PUMB 6 листопада 2024, 22:31

Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу електронну пошту. В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
Андрій Порадинський 8 жовтня 2024, 13:54
Шановий ПУМБ, може Ваші співробітники почнуть перевіряти та веріфікувати номера телефонів при видачі кредитів фізичним особам?
Якась людина залишила мій номер телефона у якості контактного, співробітник занес номер телефону у базу, прийнявши це за істину, та забила на кредит. Тепер, мені цілодобово дзвонить колекторська компанія, яка працює по агенському договору з ПУМБом, та просить погасити заборгованість, оскільки невідома мені людина залишила мій номер телефона у якості свого. Розмовляти там немає з ким, починаються сто вопросів по кругу, ким Вам приходиться, скільки років Вам належить номер, як Вас зовут, де знаходитесь, та ін. що немає ніякого відношення до предмету діалогу.
Після дзвінка на горячу лінію ПУМБу, а саме Департаменту простроченої заборгованості, почали задавати ти самі питання, та рекомендували підійти на відділення для деактивації номера!
Тобто, якась особа залишила мій номер телефона у якості контактного, співробітник банку не перевірив його, внес до бази, тепер мені дзвонять постійно зі спамом та погрозами, і я ще повинен витрачати свій час та йти до відділення, доказувати, що я не ця особа.
ПУМБ, Ви там як, все в Вас з бізнес-процесами нормально?
8 жовтня 2024, 14:41
Вітаємо!

Шкода, що у Вас виникло негативне враження. Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити. Після отримання результатів перевірки, ми неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.
PUMB 10 жовтня 2024, 11:04
Вітаємо!
Перепрошуємо за надані незручності. Ситуацію виправили. Більше Вас не будуть турбувати дзвінками. Будемо вдячні за розуміння!
TanyaS80 8 жовтня 2024, 11:11
Это не банк, а просто шарашкина контора если можно слабо так назвать где работают не люди. Ни когда не идут на встречу клиенту и не хотят пойти на помощь просто категорически, не банк, а парадокс, До войны выплачивала кредит с лихвой, по кредитной карте, после начала войны не однократно обращалась чтоб сделали рекрутизацию, так как осталась без работы, это зверьё на встречу не шло, но при этом продолжало начислять проценты, в очередной раз звонив и просив о рекрутизации оператор сказал что могут сделать, но нужно оплатить просрочку, я кучу раз переспросила что точно сделают, оператор УВЕРИЛ ЧТО ДА, я в этот же день всё сделала и на следующее утро позвонила с надеждой что сделают мне рекрутизацию, но увы оператор с безграничным удивлением сказал что такой функции у них нет и они рекрутизацию не делают, другими словами послал меня банк на ДОЛГО И ДАЛЕКО, Этот банк парадокс начал потом предлагать программу прощення, оплатить часть кредита, я попросила растянуть на пару месяцев словесно банк мне сказал что платите частями, а программа будет продлеваться во времени, я решив себя перестраховать и написала официальное заявление где описала что после войны осталась без работы со временем нашла работу, но зарплата копейки и я сама воспитываю ребёнка инвалида, подала в банк так словесно банк сказал что программа будет продлеваться и надеялась получить позитивный результат, но и тут БРЕХНЯ, ответ мне пришёл с отказом на продлевание, как и в прошлый раз на словах банк говорит одно что хочет слышать клиент, а на деле когда делать, то банк просто ВРЁТ и кидает клиента. Но при этом что красиво делает, что и предраться не к чему так это лжёт, кидает, и угражает клиенту то провадженням то судами то колекторами. И этому недоразумению я поставлю оценку-----------------100000000000000
8 жовтня 2024, 12:31
Вітаємо!

Нам прикро, що у Вас склалось негативне враження про роботу нашого банку. Ми бажаємо детально розібратись у даній ситуації, що склалась. Після цього ми обов'язково надамо Вам зворотний зв'язок!
PUMB 9 жовтня 2024, 18:52
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали в приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
Аурика нет 7 жовтня 2024, 21:33
Здравствуйте, столкнулась с проблемой что счет заблокировали, за операции с криптовалютой, и разорвали как я поняла контракт. Деньги не дают вывести уже месяц, указывают на то что мне нет 18 лет, и я должна прийти с родителями.

Я пыталась донести что родителей нет в стране, и что это не повод не отдавать мне мои же деньги, с моего личного счета. Если я смогла зарегистрироваться в банке, и проводить операции, это уже дает мне доступ к выводу их в случае блокировки. По закону.

Помогите мне с возвратом средств!
8 жовтня 2024, 9:38
Вітаємо!

Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити. Після проведення перевірки неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
PUMB 15 жовтня 2024, 9:52
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Ми перевірили інформацію та маємо вказати, що розблокування/зняття обмежень по рахунку можливе лише за особистим зверненням до відділення банку.

MixaSumskoy 7 жовтня 2024, 1:33
Некоторое время пользовался банком, заказал физ.карту почтой, все было хорошо, но в один прекрасный момент заблокировали счет со всеми деньгами, и даже не дают возможности связаться с оператором узнать причину блока. Только поход в отделение банка требуют. О блокировке не было сообщений ни на почту, ни по смс, вообще никак. Узнал об этом только когда пытался зайти в банкинг. Как так то?
7 жовтня 2024, 9:28

PUMB 7 жовтня 2024, 17:02

Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу електронну пошту вказану в анкеті банку. В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
Евгений Лисовой 5 жовтня 2024, 4:20
Я тестую різні продукти та акції банків. Мені довелось протестувати акцію від ПУМБ «Бонус за рострочку від ПУМБ — Гроші в рострочку»
(Опис завдання:
Щоб отримати бонус 150 грн, оформте Гроші
в розстрочку на суму понад 5 000 грн. Нагородою від ПУМБ можна скористатися лише раз. Пропозиція діє з 19.09.2024 по 04.10.2024.)

Я через меню акції вибрав та оформив 5000грн гроші в розтрочку 24.09.2024р.
У меню акції завдання не зарахувалося, та відображалось як не виконане. Я вирішив почекати, але і через 4 дні завдання рахувалось як не виконане. 28.09 я повністю погасив заборгованність та закрив кредит, комісія за використання 111грн. 05.10 коли акція закінчилась ЗАВДАННЯ ТАК І НЕ ЗАРАХУВАЛОСЬ, хоча всі умови були виконані.
PUMB 5 жовтня 2024, 9:53
Вітаємо!

Шкода, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити. Написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації.
Після проведення детальної перевірки неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.
PUMB 7 жовтня 2024, 21:00
Вітаємо!
Ми перевірили ситуацію та хочемо повідомити, що згідно умов акції оформлення має бути на суму понад 5000 грн, тобто, більш як 5 000 грн. З детальною інформацією про умови можна ознайомитись на сайті https://about.pumb.ua/presscenter/promo/item/7064-nove-zavdannya-vd-pumb-150-grn-za-rozstrochki#info
17488453 4 жовтня 2024, 19:32
Маю дуже негативний досвід співпраці з ПУМБ, на мої звернення були відповіді: документи не надходили, чекайте, потім я з’ясувала, що документи вже чотири дні як банк отримав, але фахівці стведжували що нічого не отримували. Потім щоб пришвидшити доставку документу вирішила відправити електронною поштою з накладанням ЕЦП згідно законодавства, але мені відповіли, що без ЕЦП не приймають щей вставили виписки з Закону України, але після того як я надала докази того що лист був відправлений з дотриманням всіх норм, знову взяли на розгляд і потрібно знову чекати, коли я наполегливо спілкувалась з відділом підтримки, то була відправлена до нового оператору і все по колу. Показую докази правомірності — чекайте, і якусь відписку типо є процедура. А те, що банківські працівники не додивилися уважно хронологію подій, це нікого крім мене не цікавило
PUMB 4 жовтня 2024, 20:26
Вітаємо!

Шкода, що у Вас виникло негативне враження. Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити. Написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації.
Після проведення перевірки неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.
PUMB 7 жовтня 2024, 9:50
Вітаємо!
На жаль, ми так і не отримали від Вас відповідь та уточнюючі дані, які є важливими для перевірки інформації вказаної у відгуку та вирішення питання. Будь ласка, повідомте нас у приватні повідомлення, аби у нас була можливість провести детальну перевірку та надати Вам зворотній зв’язок.
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!
Сергій Романчук 2 жовтня 2024, 10:14
Після розірвання відносин зі сторони банку мені було запропоновано прийти у відділення та написати заяву на закриття рахунку. В цей час я повідомив свого особистого менеджера що в цьому немає необхідності, так як це має бути автоматично. Але посилаючись на всілякі пункти договору мені доводили що явка обов’язкова. Прийшов. хотів написати, але тут мені повідомляють що банк бере комісію 1,5% від суми переказу.В моєму випадку це 2400грн (така собі пенсія).Знову звоню до менеджера, гарячу лінію. Там запевняють що інших варіантів у мене немає. Тоді відмовляюся писати заяву. Виявляється банк все ж таки закрив його автоматично.і знову чудо. перерахував гроші вже без комісії. Компетенція співробітників просто вражає тому не здивований у відмові, певно попав на дуже «розумного» тому будьте обережні з цим банком
Бережіть себе!
PUMB 2 жовтня 2024, 11:48
Вітаємо!

Шкодуємо, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми бажаємо детальніше розібратись. Після цього обов'язково надамо Вам зворотний зв'язок.
PUMB 4 жовтня 2024, 19:52
Korobetska 1 жовтня 2024, 14:41
Підприємство (рахунок відкрито у іншому банку) виплатило заробітну плату співробітникам, у одного з яких була підв'язна катка на зарплату банка ПУМБ, співробітник закрив рахунок у банку ПУМБ та вчасно не попередив підприємство, кошти на зарплату списались, та перерахувались на рахунок ПУМБ, при зверненні у банк співробітником, сказали що ви вже не наш клієнт і інформацію по цьому рахунку не даємо, при звернені бухгалтера до ПУМБ, сказали що це не її питання, нехай звертається працівник до банка, потім сказали що зовсім цих коштів не отримали і вони мають вернутися на рахунок підприємства протягом трьох діб. Минуло вже два тижні кошти так і не повернули, крайніх теж не знайдуть, кошти ніби розтанули, конкретної відповіді не дають, посилаються один на одного, а результату 0.
PUMB 1 жовтня 2024, 15:01
Вітаємо!

Нам прикро, що виникла негативна думка про наш банк. Ми бажаємо розібратись в даній ситуації, тому просимо, щоб клієнт, який мав негативний досвід, звернувся до нас у підтримку. Ми обов'язково проведемо детальну перевірку та докладемо зусиль, щоб допомогти.
Suncoin 30 вересня 2024, 19:22
Не уважаемые, ну сколько можно? Я выиграла суд у вашего банка и несколько месяцев назад частный исполнитель взыскал с вашего банка в мою пользу денежные средства. Зачем ваши глупые звонили продолжают названивать мне?
Вы решили обойти Закон и обратились за незаконной (подчёркиваю) исполнительной надписью к «черному» нотариусу. Я, в свою очередь, обратилась к законному юристу и в законном суде сненесла эту вашу преступную схему. Ваш недобанк возместил мне и судебный сбор, и услуги адвоката, и ещё чуть-чуть сверху.
Есть решение суда, которым ваши требования признаны незаконными.
Пожалейте своих звонилок-операторов, я же их просто за кацапским кораблем шлю и издеваюсь над их глупостью.
30 вересня 2024, 21:26

PUMB 3 жовтня 2024, 15:29
Вітаємо! Дякуємо за очікування!
Незважаючи на те, що рішенням суду банку відмовлено у стягненні заборгованості в судовому порядку, кредитний договір не припинено, заборгованість продовжує обліковуватися і банк має право стягувати заборгованість в позасудовому порядку. Судовим рішенням не скасовано кредитну заборгованість.
Вся інша інформація з урахуванням режиму банківської таємниці не може бути надана в публічний простір, оскільки містить Ваші персональні дані. Усю необхідну інформацію, ми надіслали в приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
Светлана Слета 30 вересня 2024, 14:35
4 вересня 2024 року на електронну пошту отримала рекламну пропозиці від банка ПУМБ «Wow-пропозиція до Дня підприємця
Отримайте 6 місяців безкоштовного обслуговування! Як скористатись пропозицією?
Відкрийте рахунок онлайн через Дію за 5 хв. до 30.09.2024р.
Одержуйте 6 місяців обслуговування за 0 грн та безліч можливостей для вашого бізнесу.» В листі активна кнопка посилання «Отримати обслуговування за 0 грн». Натискаєш на кнопку, переходиш, реструєш через Дію рахунок і вуаля! Обслуговування 200 гривень! І тільки перший місяць безкоштовний. А закрити рахунок 300 гривеньТак дурить банк на рівному місці. Потім служба підтримки банку почина тобі розповідати, що «Треба було крутити колесо» Яке колесо? А на сайті ПУМБ. Тільки в поштовій розсилці про це не пояснюють. І ось ти вже «щасливий» обдурений клієнт банку
PUMB 30 вересня 2024, 15:34
Вітаємо!

Шкода, що у Вас виникло негативне враження. Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити. Після проведення перевірки неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.
PUMB 4 жовтня 2024, 11:56
Вітаємо!
Ми перевірили ситуацію, та хочемо повідомити, що у Вас умови виконані та комісія не буде нараховуватись 6 місяців з моменту відкриття рахунку. Сповіщення про це було відправлене зі сторони банку, але, на жаль, з технічних причин Ви його не отримали. Можливо, були проблеми зі зв’язком. Стосовно консультації відписали в приватні повідомлення.
Liliia89 28 вересня 2024, 21:17
В мене оманою шахраї виманили кошти на картки клієнтів ПУМБ.
Клієнти цього банку співпрацюють із шахраями, які розводять простих людей виманюючи в них гроші. Прошу звернути службу безпеки банку на цих клієнтів і повернути мені кошти.
Я хочу дати розголосу моїй ситуації та вберегти інших!

Novokhatskyi Nazar

Chumpoiazh Volodymyr (Чумпояж Володимир)

5355 2800 3592 9866
Дмитро Домітряк
PUMB 29 вересня 2024, 9:32
Вітаємо!
Нам прикро, що у Вас трапилась дана ситуація. Ми передали інформацію Департаменту безпеки нашого банку. Радимо Вам подати заявку про оскарження за посиланням

Також, потрібно сформувати заяву про шахрайство на сайті Кіберполіції.
Юшков Валерій 26 вересня 2024, 19:08
Увага!!!
Шахрай Козиренко В.В (Віктор) виставив оголошення на Авторіа, щоб бути першим попросив передплату, скинув 1000 і людина пропала
5355 2802 1972 0586 Козиренко В.В
+380999289337 номер з якого вів розмову (зараз поза зоною досяжності)
PUMB 26 вересня 2024, 19:35
driveltat 26 вересня 2024, 18:24
Оплатил покупку картой ПУМБ, но она не была оформлена. Продавец утверждает, что деньги не получил. При обращении в банк сначала обещали, что деньги вернутся автоматически, потом предложили оформить заявку. Через несколько дней деньги вернулись, но тут же снова были сняты. Предложили оформить заявку повторно, что я и сделал. Теперь притворяются идиотами, и на вопросы отвечают: Повідомляємо, що Ви мали надати нову заяву на оскарження операції з вказанням в заяві інформації про те, що Ви ознайомлені з документами; висловлено Ваше бажання продовжити оспорення; прокоментована інформація, зазначена в документах на предмет її правоти.
Інформацію необхідно було надати до 05.09.2024.
Продовження оскарження не є можливим.
Никакого интереса к решению вопроса нет.
PUMB 26 вересня 2024, 19:33
Вітаємо!

Шкода, що у Вас виникло негативне враження. Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити. Написали в приватні повідомлення для уточнення даних. Після проведення перевірки неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.
PUMB 27 вересня 2024, 14:26

DmytroTarasuik 23 вересня 2024, 17:42
Добрий вечір, сьогодні при вході в застосунок банку три рази ввів неправильний пароль, через те що поспішав. Потім перезайшов у додаток, та вже з міркувань безпеки мені потрібно було змінювати пін код. Але так як карта — онлайн, відповідно CVV я не памʼятаю, потім побачив що на Viber прийшло повідомлення, що вихідні операції на карті обмежено через підозрілі дії і потрібно звернутися в банк з паспортом. Але на жаль фізично не можу відвідати відділення банку, надіюсь можливо вирішити цю проблему Online.
23 вересня 2024, 18:46

PUMB 24 вересня 2024, 10:19
Anna2024 22 вересня 2024, 12:05
Взломують телеграм аккаунти і по списку контактів просять позичити 18 000 грн до вечора на карту 5355 2800 3593 7256
PUMB 22 вересня 2024, 12:25
Вітаємо!
Перевірили інформацію, вказана картка відсутня у нашій системі.
campi1337 19 вересня 2024, 17:53
Вчора о 17:25 з власної єврової карти відправив кошти синові на його закордонну карту, кошти з моєї картки були списані, але син так євро і не отримав. Вирішив подивитись на квитанцію яка була сформована після переказу — але при натисканні Переглянути квитанцію, застосунок видає таку інформацію — Отакої
Операція в обробці. Відсутні дані для формування квитанції. Спробуйте за 10−15
ХВИЛИН. І така інформація висить з вчорашнього дня, а саме з 17:25 …

В минулому місяці відправляв аналогічний п2п переказ, він пройшов за 30 секунд
PUMB 19 вересня 2024, 18:59
Вітаємо!

Прикро, що у Вас склалась така думка про наш банк. Ми бажаємо детально розібратись у даній ситуації, тому написали в приватні повідомлення. Після цього обов'язково надамо Вам зворотний зв'язок.
PUMB 20 вересня 2024, 14:02
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Ми перевірили інформацію, яку Ви вказали в відгуку та можемо вказати, що перекази які Ви виконували є неуспішними через тайм-аут на боці Міжнародної платіжної системи Visa. Кошти будуть повернені на Ваш рахунок найближчим часом.
Владимир Демидов 16 вересня 2024, 19:59
Банк заблокировал мне все счета и банковские карточки. При обращении в службу поддержки ответили, что нужно обращаться в отделение банка лично. Я сейчас нахожусь не по своей воле в рф. Квартиру — сожгли в Мариуполе. Так еще и пенсию забрали!!! Лично на данный момент обратиться в отделение банка возможности нет. Со своего телефона могу разве что смс получать с территории Украины, рф блокирует попытки заходить в приложение. Раньше не было проблем, через ПУМБ я получал стабильно пенсию. Как банк может блокировать пенсионную карту??? Я всегда думал, что это защищённые счета, а тут такой безпредел… очень прошу ответить и помочь разблокировать средства. Пойдите на встречу пенсионеру, не дай Бог вам потерять на старости лет все что у вас было.
PUMB 16 вересня 2024, 20:36

PUMB 3 жовтня 2024, 11:53