Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
tanya051006 26 січня 2023, 11:49
Маю проблему з Приватбанком. Знімала 20000 грн. Банк спитсав з картки 20 тис.грн., а банкомат видав усі купюри по 500 і одну 200 (замість 500). Відповідно 300 не додав. Зверталася в Приватбанк, прийняли заявку, «розібралися», і повідомили що «збою не було», в поверненні 300 грн.відмовлено.
Перед тим розраховувалася карткою в кав’ярні, перша спроба «відмовлено в транзакції», друга спроба — списано кошти. Через кілька днів банк списав кошти ще і за першою транзакцією. Звернулася в Приватбанк, отримала відповідь, що потрібно звертатися в кав’ярню, щоб повернули кошти))) Немає слів, мабуть варто змінювати банк і звертатися в поліцію.
26 січня 2023, 12:57
Вітаємо.
Нам прикро, якщо ви відчули незручності під час користування банкоматом. Ми перевіримо інформацію щодо заявки на повернення по вказаній операції та за необхідності додатково зв'яжемось з вами.
Також варто відмітити, що при здійсненні оплати запит на списання формує саме торгова точка, в котрій було використано картку для оплати. За вашим зверненням в підтримку ми можемо подати заявку на оскарження повторного списання, яка буде розглянута за правилами міжнародної платіжної системи. В той же час, ви можете звернутись в торгову точку, яка запитала суму до списання, щоб вони провели повернення дублюючого списання на своїй стороні. Це буде швидше, ніж у разі, якщо ми будемо оскаржувати платіж через платіжну систему.
Sehii 25 січня 2023, 23:05
Кошти списали швидко з карти, але готівку банкомат так і не видав) чекайте до 30 днів. Ніяк інакше як крадіжка. Співробітниця контакт центру 5015 табельний номер (якщо вірно відповіла) — взагалі неадекватна. Виявляється це в них норма, і це не крадіжка) просто ви залишились без грошей на місяць — от якщо вам їх не повернуть — то тоді будете говорити що це крадіжка))))
26 січня 2023, 9:23
Вітаємо. Приносимо вибачення за незручності, пов'язані з роботою банкомату. Звернулись до вас у приватні повідомлення для того, щоб уточнити ваші контактні дані, а також деталі ситуації.
Анатолій Л 25 січня 2023, 17:15
Доброго всім часу доби! Пишу з Херсону, за вікном артилерійська дуель. Наша арта стріля на той берег, а відповідь прилітає нам та населенню поряд. Одним словом місто на лінії фронту. В цей час з центрального офісу приватбанка вирішили — що нам пора платити по кредитам, та в чергове списали кошти з картки. А за добу до списання на рашистських сайтах опублікували інформацію як укрбанки гноблять людей на тільки що визволеній Херсонщині.
25 січня 2023, 19:02
Вітаємо. Відповідно до постанови НБУ від 24.02.2022 р. №18 «Про роботу банківської системи у період запровадження військового стану» не передбачено скасування нарахування відсотків за кредитними картками. У той же час, за період з березня по травень діяли знижені відсоткові ставки та був відсутній мінімальний платіж. Ми розуміємо, в якій ситуації виявилась країна, а також жителі прифронтових міст, тому на даний момент існує процедура реструктуризації перегляду умов кредитування. При реструктуризації Банк укладає угоду про нові умови погашення заборгованості (термін, процентна ставка і щомісячний платіж по кредиту). Також Банк йде на деякі поступки і списує частину нарахованих штрафів, пені та комісій. У разі наявності у банку пропозиції реструктуризації для вас, ми додатково вас сповістимо.
Сергей Светланов 25 січня 2023, 16:58
24.01 снимал с карточки Ощадбанка 20 000грн в банкомате Приватбанка.
Размер комиссии за снятие Ощада 0,075%
На экране банкомата было указано, что комиссия Привата 0,0%
По факту сняло 20 000 грн + 305 грн

Вопрос — кто снял доп.комиссию и в каком размере
25 січня 2023, 17:54
Вітаємо. Як і зазначено, комісія за зняття готівки з карток інших Банків у банкоматах ПриватБанку відсутня. Можемо підмітити, що згідно даних з офіційного сайту ОщадБанку — видача готівки: — в мережі установ українських банків 1,5% + 5 грн.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Galinass 25 січня 2023, 5:54
23.01.2023 мною було створено відгук із зазначенням номерів заявок, за якими ПриватБанк не створив пакет документів. Ось посилання — https://minfin.com.ua/company/privatbank/review/314297 / Співробітник ПриватБанку у відповіді заявив, що «Наші колеги отримали документи надані вами та прикріплювати їх». І що ви думаєте? За заявкою 2) 2242602 — https://privatbank.ua/refund/2242602#refund_table
а також за заявкою 3) 2242594 — https://privatbank.ua/refund/2242594#refund_table ніякої роботи зроблено не було! Ось скріншот, де виділено червоним НЕ оброблені заявки — https://i.ibb.co/WpnRVgH/image.png

Мені от цікаво — скільки відгуків мені необхідно залишити, щоб ПриватБанк нарешті прийняв пакет документів за заявками 2242602 і 2242594? Або мені треба по кожній заявці робити окремий відгук? До яких пір триватиме цей театр абсурду?
25 січня 2023, 9:44
Вітаємо. Ми в жодному разі не прагнемо створити незручності, як нашим клієнтам, так і власникам карток інших банків, які користуються нашими послугами. Вказані заявки знаходяться на фінальній стадії перед відправкою документів у міжнародної платіжної системи. Також варто відзначити, що за однією з них документи вже були успішно передані на розгляд. За результатами обробки заявок додатково вас сповістимо.
HelenaAtvi 24 січня 2023, 23:42
20.01.2023 року при поповненні в банкоматі в супермаркеті на вул. Л.Толстого в м. Вінниця власної картки, банкомат серед інших прийняв купюру еквівалентом 500 грн., проте не відобразив на екрані, я покликала охоронця супермаркету, проте він повідомив, що за термінали відповідає саме Приватбанк. Тут же при охоронцеві я продовжую поповнювати картку купюрами такого ж номіналу, проте через одну купюру термінал знову не відобразив 500 грн і наступні за ними. Увага, при свідку. Я телефоную на гарячу лінію, мені повідомляється, що після інкасації буде проведено перевірка і кошти повернуться на картку, проте сьогодні прийшло повідомлення, що коштів не виявлено і банк змушений відмовити в повернені. Як так в ла порядку? Виходить дві людини помилились, є ще ж камери на терміналах. Чому їх не противились. p. s. За словами персоналу такі випадки непоодинокі саме з терміналом Приватбанк
25 січня 2023, 13:48
Вітаємо. Приносимо вибачення за незручності, пов'язані з роботою терміналу самообслуговування. Уточнюємо інформацію щодо вашої ситуації, за результатами додаткової перевірки надамо відповідь у особистих повідомленнях.
l56gires 24 січня 2023, 21:55
У 2019 році із картки для виплат було списано 1000 грн. Транзакцій я не здійснював. На карті не було таких коштів, нею майже не користувалися, тому баланс став -1000 грн. (що є неможливим за відсутності кредитного ліміту картки). Після розмови зі співробітниками банку, виявилося, що це було списання у інтернет магазині. Банк запропонував зробити повернення і протягом певного часу мінус анулювали, але згодом мінус з’явився знову. Як пояснив співробітник банку, продавець відмовив у повернені банку. Подальших дій банку стосовно вирішення цього питання не було. Співробітники щомісячно телефонували та нагадували про борг, просивши повернути. Нагадую, що транзакцій я не здійснював та звісно ж не підтверджував, що уже свідчить про шахрайство та ненадійність системи безпеки банку.
На сьогодні, я маю регулярні стягнення відсотку за незрозуміло що… бо кредит на картці для виплат не є можливим.
Сума боргу складає — 2800 грн, які я не хочу повертати банку.
Які ще є пропозиції вирішення цього питання, окрім безглуздого варіанту — повертати кошти, які не були в моєму користуванні?! Вважаю, що ця ситуація є виключно провиною ПриватБанка та має бути вирішена з їхнього боку.
25 січня 2023, 9:47
Вітаємо.
На картці може утворитися мінусовий баланс, якщо раніше здійснювалась оплата на певному сайті, на момент авторизації коштів було достатньо для оплати та при подачі заявки на повернення коштів продавець спочатку підтвердив наміри повернути кошти, однак пізніше кошти до Банку не надіслав, через що сума була в доступному балансі і могла бути використана повторно клієнтом. В такій ситуації овердрафт є вимушеною мірою та необхідним механізмом, що дозволяє коректно працювати картковому рахунку та обслуговувати його згідно вимог платіжної системи.
Інформація по овердрафту зазначена в умовах і правилах надання банківських послуг: https://privatbank.ua/terms
TheDnipro 24 січня 2023, 19:11
Банк шахрай! При поповненні карти через термінал приватбанку вимкнули світло, прийняли заявку що порахують кошти в терміналі і повернуть, повернуди на 800грн меньше! просто вкрали мої гроші!
24 січня 2023, 20:25
Вітаємо.
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та детальніше розглянути ваш випадок.
Pashkopvl 24 січня 2023, 16:26
Хочу осветить всем пользователям привата как банк наплевательском относиться к судебным решениям. При наличии закрытого судебного и исполнительного сопровождения. Есть все документы +это всё есть в ДіЯ.И оплаченного штрафа в (ПОЛНОЙ СУММЕ ВЫСТАВЛЕННА СУДОМ) выставленной со всеми издержками.
ПриватБанк после этого по истечению 2.5 лет выставляет мне какой-то штраф которого я не вижу в приват24 нет выставленного кредита и какого-то банковского штрафа. И я духом не знал… По прошествию этого периода нужно было открыть карту для ВПО, в ПриватБанке и начались «отлетание» денег по вымешленому штрафу. Имею законное основание послать вас с вашим штрафом далеко «за руским кораблём». И в суд вы не продадите так как не сделали этого за 2.5 года. Так как нет доказательств нарушения (за что) на данный момент условий какого либо продукта. На 3700 мне сказали «Ой, а как это вы не получили письмо с штрафом? Аяяй». Так давайте вам отправим. Приват что за дела. Вы же понимаете что с этим я на законном основании имею право обратиться в прокуратуру за вымогательство? А так и будет. За 2.5 года вы загнали в «искусственный кредит», и теперь что-то хотите. Удачи. ПЛАТИТЬ НЕ ОБЯЗАН!!! Подавайте в суд. Жду. Документы о закрытии дела есть. Предоставляю.
24 січня 2023, 18:32
Вітаємо.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
smappp 23 січня 2023, 18:24
на цьому сайті про цих шахраїв казали вже не один раз. Але ані Приват, ані його служба безпеки нічого не робить і ці шахраї намагаються вкотре отримати гроші.
Вкотре сьогодні отримав повідомлення про намагання Л П Издательство печать, м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 30, зняти кошти з моєї давно закритої картки.
Зараз Приват мені відповість, що я сам дурак, тому що комусь розповів свої реквізити. Так ось, шановний Приват, я ніколи і ніде не вказую реквізити своєї фізичної картки — для цього є віртуальні картки з нульовим балансом. Тому не треба мені розповідати, що я сам комусь передав ці реквізити картки — це просто неможливо. Єдине, де можна їх отримати, то є ви. У вас, шановний Приват, є дірка в системі безпеки, а ви, судячи по вашим коментам, все вішаєте на клієнтів.
23 січня 2023, 20:01
Добрий вечір!
Подібні запити на оплату можливі лише у разі, якщо на сайті були раніше введені дані картки, що відомі лише її власнику. Ймовірно, що раніше була оформлена підписка на сайті, яку не відключили, через що запити на оплату підписки все ще надходять. В банку працює комплекс технічних та програмних засобів, котрі спрямовані на захист ваших даних та грошей. Нами постійно проводиться їх модернізація та оновлення, що дозволяє забезпечити високий рівень захищеності. Дані картки могли бути отримані, наприклад, при оплаті в закладах або магазинах, коли картка була на час передана третім особам або ж хтось мав доступ до картки. Так як захищеність коштів на картці залежить не лише від банку, а й від самого клієнта, ми зібрали список правил та порад, що допоможуть не стати жертвою шахраїв: https://privatbank.ua/safeness
В подібній ситуації ми радимо заблокувати та перевипустити картку. Якщо ж мова йде про вже не активну картку ви можете звернутись до сайту/сервісу для відключення підписки, щоб нові запити на оплату не надходили в подальшому. За вашим зверненням в підтримку на сайті pb.ua наші колеги можуть надати інформацію по операції.
MrDjekson 23 січня 2023, 14:20
Здравствуйте! Я военнослужащий контрактник. За время войны насобирал н- сумму и обналичил Теперь банк требует какой либо документ о происхождеии средств. Какого лешего нужна эта справка? Вся зп приходит на карту от военной части. Там можно просмотреть все движение по карте, все полностью официально. В случае если не предоставить справку угрожают заблокировать счёт. Я понимаю на гражданке все просто и если вам так нужна эта справка то приходите на фронт я вам её выпишу!!! Еле сдерживаюсь что бы не перейти на мат!!!
23 січня 2023, 16:58
Обслуговуючи клієнтів банк дотримується вимог чинного законодавства та НБУ. Наразі не бачимо зі сторони банку до вас запитів про походження коштів. Ми звернулись в приватному повідомленні для уточнення деталей та перевірки інформації.
Galinass 23 січня 2023, 6:14
Мною подані запити на повернення грошей (Chargeback). За 3-ма заявками були передані необхідні пакети документів на пошту Chargeback@privatbank.ua ще 19 січня 2023 року. Під час передачі пакетів документів в заголовках листів були вказані відповідні номери заявок. Але ці пакети документів досі не прийняті в роботу. Чому?

Ось номери заявок:
1) 2242604 — https://privatbank.ua/refund/2242604#refund_table
2) 2242602 — https://privatbank.ua/refund/2242602#refund_table
3) 2242594 — https://privatbank.ua/refund/2242594#refund_table
23 січня 2023, 10:20
Вітаємо!
Наші колеги отримали документи надані вами та прикріплять їх. Додатково фахівці нададуть зворотній зв'язок у відповідь на ваш лист.
13111997Ks 22 січня 2023, 10:35
Доброго Дня. Місто Харків
Склалась така ситуація, що мені перерахували кошти з польського банку, на приват. Вони зайшли до мене на картку, і раптово зникли, в історії написано що вони зайшли, і був зразу переказ назад, я нічого не відсилала назад.
Я подзвонила на гарячу лінію, мені сказали що був збій, типу почекайте 3 робочі дні і кошти повернутся відправникові, 3 дні пройшло, я дзвоню на горячу лінію, на що мені відповідають, що написано у них, що перевод був с айбоксу, і там був збій, у нас написано що кошти повернулись відправнику.Я кажу що нічого не поверталось на карту відправника. Я так зрозуміла, що кошти просто вони випарувалася, і приват банк нічим допомогти не може.це жесть, обслуговування 0… ЯК КОШТИ МОГЛИ ЗАЙТИ НА КАРТУ І ЗРАЗУ ПЕРЕВЕСТИСЬ НАЗАД!!! Питання, як повернути кошти? І хто в цьому винен?
22 січня 2023, 15:01
Вітаємо!
Платіж був скасований відправником. Отримати інформацію по платежу та поверненню коштів відправник може в своєму банку. Щоб уточнити причину скасування платежу радимо відправнику звернутись в підтримку свого банку або сервісу, через який проводився платіж.
Viktoria271 20 січня 2023, 18:02
Доброго дня! Знімала кошти в банкоматі м. Житомир, вул. Вітрука 15, сьогодні о 10:13, (1550 грн), банкомат довго, щось рахував, кошти не видав, на екрані з’явився текст, що сталась помилка і кошти списані з рахунку не будуть. Але!!! Кошти списані з рахунку були миттєво! В приват 24 відобразилось, що зняття готівки- успішне. Дівчина оператор склала заявку на інкасацію 26177716, і тут приходить повідомлення у додаток, що перевірка триватиме 14 днів. купюроприймач не відкрився, повідомлення про списання надходять, ще до завершення роботи з терміналом. Сервіс жах, ще й чекати повернення СВОЇХ!!! (Не КРЕДИТНИХ КОШТІВ, чекати тижнями)
20 січня 2023, 20:01
Вітаємо.
Перепрошуємо за незручності, що виникли. Вашу заявку на повернення коштів прийнято в роботу. Для відпрацювання заявки ми чекаємо на результати інкасації пристрою. Зробимо все для повернення ваших грошей.
Андрій Ужгород 20 січня 2023, 17:28
Дуже прикро спостерігати за тим, як якість обслуговування з кожним разом все падає і падає.
30 грудня місяці банк раптово передумав і без будь-якого повідомлення прибрав кредитний ліміт.
Про те, що кредитного ліміту вже немає я дізнався випадково, коли зайшов у додаток. З 15 тисячного ліміту в мене була заборгованість лише 3 тис. з копійками. Лише згодом прийшло сповіщення, що ліміт скасовано, причина — я не отримую виплат (заробітна плата) на картку. Перевів зарплату на приват, ліміт не збільшили. Особливо в кредитних коштах не маю потреби, тому закрив ліміт.

На днях знімав власні кошти в розмірі 20 тисяч, банкомат не видав їх, однак з картки справно списав. Оформилася заявка на повернення, терміни від 3 до 14 робочих днів.
Ось так, хочеш залишитися без грошей, май справу з приватом. Приват допоможе тобі залишитися без грошей :)
20 січня 2023, 18:19
Вітаємо.
Перепрошуємо за незручності, що виникли. Для ухвалення рішення за заявкою нам необхідно отримати звіт щодо залишку коштів у пристрої, інкасувати його. Ми дуже стараємося встигнути надати відповідь в обіцяний вам термін.
vzzj123 20 січня 2023, 17:24
Заявка 26168939, попнювадась картка на 42600 грн, світло вимкнули, гроші не зараховані, сказали розглянуть протягом доби, якщо потрібна інкасація-3 дні. Якщо вона потрібна як мені докажуть що мої гроші не вкрадені, буде відеосупровід?
20 січня 2023, 18:21
Вітаємо.
Вашу заявку на повернення коштів прийнято в роботу. Ми зробимо все для повернення ваших грошей.
sEtt1 20 січня 2023, 11:25
29.12.22 о 15−00 поповнював свою через Приват-термінал котрий приймає пачкою, залогінився за допомогою своєї карти, поклав 13800грн у купюро-приймач і бац… вимкнули світло.
Набрав на 3700, створили з оператором заявку на повернення. 3.01 прийшло повідомлення що заявку погоджено, але на повернення — 8800! Ніби після інкасації надлишок лише 8800 і мої 5000 зникли. На протязі останніх днів створив декілька нових заявок, але отримав відмову.
Після такого відношення до клієнта з більш ніж десятирічним досвідом, кришталевою фін. дисципліною, я зведу до самого мінімуму операції по карті аж до переводу зп проекту.
20 січня 2023, 18:17
Вітаємо.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас додатково повідомимо.
Sooki00 20 січня 2023, 9:22
Здравствуйте! 18 числа при оплате посылки и доставки на Новой почте с моей карты сняли деньги, но посылка была не оплачена, позвонила на гарячую линию, где сказали, что деньги в резерве и подала заявку на возврат денег, сказали в течении 5−7 дней деньги вернуться на счёт. Жизненно важную посылку забрать не смогла, ушла домой в слезах и нервах, так как посылка нужна срочно и деньги сняли не маленькие. На другой день я оформила ещё одну заявку в приват 24, так как вспомнила, что оплата доставки тоже не прошла. Деньги за доставку вернули в тичении пары минут. Написала в поддержку и мне не объяснили почему так, сказали, что сумма вернеться автоматически, через 11 дней. Зачем я тогда заявку подавала, если она автоматически возвращается, я не могу столько ждать. Потом пришло уведомление, что рассмотрение заявки займёт 15 дней. Почему тогда, вторую сумму поменьше, вернули сразу, после подачи заявки. А сумму намного больше сказали ждать. Никогда такого не было и вот, когда у людей проблемы и тяжелая ситуация, происходят такие отвратительные вещи. Сейчас даже не могу посмотреть на сумму в резерве, пишет что произошла ошибка и нужно попробовать снова, но ничего не меняется. На почте сказали, что деньги им не перейдут в течении 11 дней, так как произошёл отказ оплаты. И что мне делать дальше, ждать? А если через 11дней деньги не вернут и они не понятно куда пропадут?
20 січня 2023, 12:08
Вітаємо.
Цю операцію здійснено в мережі іншого банку, суму списано з картки. На даному етапі платіжна система надає 15 днів для мирного вирішення ситуації між платником і магазином/банком, через який була оплата.
За цей час ви можете звернутися до одержувача коштів і запросити повернення. У разі, якщо одержувач відмовить на ваше прохання, то з нашого боку буде відкрито спір.
Хочемо звернути увагу, що він буде розглядатися в термін до 120 днів.
Irynamos 19 січня 2023, 22:02
Дякую команді Приватбанку, а саме колцентру за терпіння, техпідтримці за уміння, службі безпеки за безпеку, так як знаходжусь закордоном і в моєму випадку всі операції ускладнилися і це зайняло деякий час щоб розібратись і все налагодити. Ви реально круті професіонали! В такий жахливий період для нашої країни це безцінно.Сил і наснаги вам. Так тримати. Разом до Перемоги✊️
20 січня 2023, 9:28
Вітаємо.
Раді, що ваше питання успішно вирішено. Упевнені, що подальша співпраця з нашим банком буде також мати лише позитивний досвід.
Tomnnnnnnn 19 січня 2023, 18:10
Без відома стали знімати 50% з пенсії. Тієї песії аж 2100 грн. Зрозумило що кредити треба віддавати але ж так просто лягай та помирай. І списують так що тіло кредиту не погашаєтся то його так довічно віддавати можно.
19 січня 2023, 20:19
Добрий вечір!
Автоматичне погашення відбувається відповідно до умов та правил надання банківських послуг. Щоб уникнути подібної ситуації на картку з кредитним лімітом достатньо своєчасно вносити мінімальні платежі. Суми автоматично переказані з іншої картки для погашення ліміту зменшують суму заборгованості, як і платежі, які ви можете вносити самостійно. Ви можете переглянути рух коштів по картці в своєму Приват24.

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк / Відгуки про Приватбанк 📝