Банкомат видав не повну суму, а з картки списав
Перед тим розраховувалася карткою в кав’ярні, перша спроба «відмовлено в транзакції», друга спроба — списано кошти. Через кілька днів банк списав кошти ще і за першою транзакцією. Звернулася в Приватбанк, отримала відповідь, що потрібно звертатися в кав’ярню, щоб повернули кошти))) Немає слів, мабуть варто змінювати банк і звертатися в поліцію.
Нам прикро, якщо ви відчули незручності під час користування банкоматом. Ми перевіримо інформацію щодо заявки на повернення по вказаній операції та за необхідності додатково зв'яжемось з вами.
Також варто відмітити, що при здійсненні оплати запит на списання формує саме торгова точка, в котрій було використано картку для оплати. За вашим зверненням в підтримку ми можемо подати заявку на оскарження повторного списання, яка буде розглянута за правилами міжнародної платіжної системи. В той же час, ви можете звернутись в торгову точку, яка запитала суму до списання, щоб вони провели повернення дублюючого списання на своїй стороні. Це буде швидше, ніж у разі, якщо ми будемо оскаржувати платіж через платіжну систему.
Не рекомендую взагалі
Буду вимушений заявляти в СБУ на колаборантів з центрального офісу приватбанка
Дополнительная комиссия при снятии наличных в банкомате с карточки другого банка
Размер комиссии за снятие Ощада 0,075%
На экране банкомата было указано, что комиссия Привата 0,0%
По факту сняло 20 000 грн + 305 грн
Вопрос — кто снял доп.комиссию и в каком размере
Знову не оброблені заявки
а також за заявкою 3) 2242594 — https://privatbank.ua/refund/2242594#refund_table ніякої роботи зроблено не було! Ось скріншот, де виділено червоним НЕ оброблені заявки — https://i.ibb.co/WpnRVgH/image.png
Мені от цікаво — скільки відгуків мені необхідно залишити, щоб ПриватБанк нарешті прийняв пакет документів за заявками 2242602 і 2242594? Або мені треба по кожній заявці робити окремий відгук? До яких пір триватиме цей театр абсурду?
Банк-шахрай
Мінус на карті для виплат.
На сьогодні, я маю регулярні стягнення відсотку за незрозуміло що… бо кредит на картці для виплат не є можливим.
Сума боргу складає — 2800 грн, які я не хочу повертати банку.
Які ще є пропозиції вирішення цього питання, окрім безглуздого варіанту — повертати кошти, які не були в моєму користуванні?! Вважаю, що ця ситуація є виключно провиною ПриватБанка та має бути вирішена з їхнього боку.
На картці може утворитися мінусовий баланс, якщо раніше здійснювалась оплата на певному сайті, на момент авторизації коштів було достатньо для оплати та при подачі заявки на повернення коштів продавець спочатку підтвердив наміри повернути кошти, однак пізніше кошти до Банку не надіслав, через що сума була в доступному балансі і могла бути використана повторно клієнтом. В такій ситуації овердрафт є вимушеною мірою та необхідним механізмом, що дозволяє коректно працювати картковому рахунку та обслуговувати його згідно вимог платіжної системи.
Інформація по овердрафту зазначена в умовах і правилах надання банківських послуг: https://privatbank.ua/terms
Банк крадій
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та детальніше розглянути ваш випадок.
ПриватБанк как обычно продолжает втаптыват репутацию свою «в грязь своё»
ПриватБанк после этого по истечению 2.5 лет выставляет мне какой-то штраф которого я не вижу в приват24 нет выставленного кредита и какого-то банковского штрафа. И я духом не знал… По прошествию этого периода нужно было открыть карту для ВПО, в ПриватБанке и начались «отлетание» денег по вымешленому штрафу. Имею законное основание послать вас с вашим штрафом далеко «за руским кораблём». И в суд вы не продадите так как не сделали этого за 2.5 года. Так как нет доказательств нарушения (за что) на данный момент условий какого либо продукта. На 3700 мне сказали «Ой, а как это вы не получили письмо с штрафом? Аяяй». Так давайте вам отправим. Приват что за дела. Вы же понимаете что с этим я на законном основании имею право обратиться в прокуратуру за вымогательство? А так и будет. За 2.5 года вы загнали в «искусственный кредит», и теперь что-то хотите. Удачи. ПЛАТИТЬ НЕ ОБЯЗАН!!! Подавайте в суд. Жду. Документы о закрытии дела есть. Предоставляю.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
Вкотре шахраї. І це не вперше на цьому сайті
Вкотре сьогодні отримав повідомлення про намагання Л П Издательство печать, м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 30, зняти кошти з моєї давно закритої картки.
Зараз Приват мені відповість, що я сам дурак, тому що комусь розповів свої реквізити. Так ось, шановний Приват, я ніколи і ніде не вказую реквізити своєї фізичної картки — для цього є віртуальні картки з нульовим балансом. Тому не треба мені розповідати, що я сам комусь передав ці реквізити картки — це просто неможливо. Єдине, де можна їх отримати, то є ви. У вас, шановний Приват, є дірка в системі безпеки, а ви, судячи по вашим коментам, все вішаєте на клієнтів.
Подібні запити на оплату можливі лише у разі, якщо на сайті були раніше введені дані картки, що відомі лише її власнику. Ймовірно, що раніше була оформлена підписка на сайті, яку не відключили, через що запити на оплату підписки все ще надходять. В банку працює комплекс технічних та програмних засобів, котрі спрямовані на захист ваших даних та грошей. Нами постійно проводиться їх модернізація та оновлення, що дозволяє забезпечити високий рівень захищеності. Дані картки могли бути отримані, наприклад, при оплаті в закладах або магазинах, коли картка була на час передана третім особам або ж хтось мав доступ до картки. Так як захищеність коштів на картці залежить не лише від банку, а й від самого клієнта, ми зібрали список правил та порад, що допоможуть не стати жертвою шахраїв: https://privatbank.ua/safeness
В подібній ситуації ми радимо заблокувати та перевипустити картку. Якщо ж мова йде про вже не активну картку ви можете звернутись до сайту/сервісу для відключення підписки, щоб нові запити на оплату не надходили в подальшому. За вашим зверненням в підтримку на сайті pb.ua наші колеги можуть надати інформацію по операції.
Происхождение средств
Обслуговуючи клієнтів банк дотримується вимог чинного законодавства та НБУ. Наразі не бачимо зі сторони банку до вас запитів про походження коштів. Ми звернулись в приватному повідомленні для уточнення деталей та перевірки інформації.
Не сформовано пакет документів за 3-ма заявками.
Ось номери заявок:
1) 2242604 — https://privatbank.ua/refund/2242604#refund_table
2) 2242602 — https://privatbank.ua/refund/2242602#refund_table
3) 2242594 — https://privatbank.ua/refund/2242594#refund_table
Наші колеги отримали документи надані вами та прикріплять їх. Додатково фахівці нададуть зворотній зв'язок у відповідь на ваш лист.
Переказ з картки на картку
Склалась така ситуація, що мені перерахували кошти з польського банку, на приват. Вони зайшли до мене на картку, і раптово зникли, в історії написано що вони зайшли, і був зразу переказ назад, я нічого не відсилала назад.
Я подзвонила на гарячу лінію, мені сказали що був збій, типу почекайте 3 робочі дні і кошти повернутся відправникові, 3 дні пройшло, я дзвоню на горячу лінію, на що мені відповідають, що написано у них, що перевод був с айбоксу, і там був збій, у нас написано що кошти повернулись відправнику.Я кажу що нічого не поверталось на карту відправника. Я так зрозуміла, що кошти просто вони випарувалася, і приват банк нічим допомогти не може.це жесть, обслуговування 0… ЯК КОШТИ МОГЛИ ЗАЙТИ НА КАРТУ І ЗРАЗУ ПЕРЕВЕСТИСЬ НАЗАД!!! Питання, як повернути кошти? І хто в цьому винен?
Платіж був скасований відправником. Отримати інформацію по платежу та поверненню коштів відправник може в своєму банку. Щоб уточнити причину скасування платежу радимо відправнику звернутись в підтримку свого банку або сервісу, через який проводився платіж.
Збій у роботі терміналу
Перепрошуємо за незручності, що виникли. Вашу заявку на повернення коштів прийнято в роботу. Для відпрацювання заявки ми чекаємо на результати інкасації пристрою. Зробимо все для повернення ваших грошей.
хочете залишитися без грошей, співпрацюйте з ПриватБанком
30 грудня місяці банк раптово передумав і без будь-якого повідомлення прибрав кредитний ліміт.
Про те, що кредитного ліміту вже немає я дізнався випадково, коли зайшов у додаток. З 15 тисячного ліміту в мене була заборгованість лише 3 тис. з копійками. Лише згодом прийшло сповіщення, що ліміт скасовано, причина — я не отримую виплат (заробітна плата) на картку. Перевів зарплату на приват, ліміт не збільшили. Особливо в кредитних коштах не маю потреби, тому закрив ліміт.
На днях знімав власні кошти в розмірі 20 тисяч, банкомат не видав їх, однак з картки справно списав. Оформилася заявка на повернення, терміни від 3 до 14 робочих днів.
Ось так, хочеш залишитися без грошей, май справу з приватом. Приват допоможе тобі залишитися без грошей :)
Перепрошуємо за незручності, що виникли. Для ухвалення рішення за заявкою нам необхідно отримати звіт щодо залишку коштів у пристрої, інкасувати його. Ми дуже стараємося встигнути надати відповідь в обіцяний вам термін.
Висунулось світло, гроші не зараховані, питання не вирішено (Питання вирішене, 26.01.2023)
Вашу заявку на повернення коштів прийнято в роботу. Ми зробимо все для повернення ваших грошей.
Не повернули гроші
Набрав на 3700, створили з оператором заявку на повернення. 3.01 прийшло повідомлення що заявку погоджено, але на повернення — 8800! Ніби після інкасації надлишок лише 8800 і мої 5000 зникли. На протязі останніх днів створив декілька нових заявок, але отримав відмову.
Після такого відношення до клієнта з більш ніж десятирічним досвідом, кришталевою фін. дисципліною, я зведу до самого мінімуму операції по карті аж до переводу зп проекту.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас додатково повідомимо.
Возврат денег
Цю операцію здійснено в мережі іншого банку, суму списано з картки. На даному етапі платіжна система надає 15 днів для мирного вирішення ситуації між платником і магазином/банком, через який була оплата.
За цей час ви можете звернутися до одержувача коштів і запросити повернення. У разі, якщо одержувач відмовить на ваше прохання, то з нашого боку буде відкрито спір.
Хочемо звернути увагу, що він буде розглядатися в термін до 120 днів.
Подяка Приватбанку
Раді, що ваше питання успішно вирішено. Упевнені, що подальша співпраця з нашим банком буде також мати лише позитивний досвід.
Знимають з пенсії 50 %
Автоматичне погашення відбувається відповідно до умов та правил надання банківських послуг. Щоб уникнути подібної ситуації на картку з кредитним лімітом достатньо своєчасно вносити мінімальні платежі. Суми автоматично переказані з іншої картки для погашення ліміту зменшують суму заборгованості, як і платежі, які ви можете вносити самостійно. Ви можете переглянути рух коштів по картці в своєму Приват24.