Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Pb683430 19 вересня 2025, 23:01
Перевели долг на карту, карту заблокировали я заграницей
Что бы забрать деньги требуют явиться в отделение
Desty 19 вересня 2025, 12:16
Нікому не рекомендую відкривати депозити у валюті! Потім неможливо забрати кошти! Просто сцють в очі і вуха і кажуть, що то «Божа роса»!
Купюри 96 року, старі. Заявку на зняття в додатку неможливо нормально оформити вже третю добу!
Якщо купюри не влаштовують — відміняй сам замовлення і створюй нове через 4−5 днів, раніше неможна. І таке коло пекла не закінчується!!!
Підтримка ідіоти, не можу підібрати іншого слова…
Виктор Дубинчук 16 вересня 2025, 14:08
Сьгодні 16.09.2025 року я отримав пенсію на картку Приватбанку. Намагався зняти готівку в банкоматі на вулиці Миколи Лаврухіна№ 4 в місті Києві на першому поверсі біля Сільпо. Готівка з картки списана, а банкомат грошей не видав. Через деякий час кошти були повернуті на картку. Я не можу зрозуміти чому постійно виникають проблеми з моєю пенсійною карткою. Може мені змінити банк для отримання пенсії?
Ksenia19041983 15 вересня 2025, 19:37
Відділення за адресою: Київ, вул. Михайла Гришка, 4-А
Хочу поділитися враженнями від відвідування відділення банку. Загалом залишилася приємно вражена рівнем сервісу. Працівники ввічливі, уважні та швидко допомогли розібратися з усіма питаннями. Атмосфера у відділенні комфортна, немає відчуття поспіху чи байдужості.
apresting 11 вересня 2025, 11:45
Після того як ПриватБанк закрив мій рахунок та протягом 4 днів перерахував кошти на мій рахунок в А-Банку, я зіткнувся з серйозною проблемою. Одразу після зарахування коштів А-Банк заблокував мій рахунок і почав вимагати документ, що підтверджує походження грошей. Надати такий документ я не міг, оскільки працюю неофіційно.

У результаті мені заявили, що банк припиняє зі мною ділові відносини та закриває рахунок. Я попросив, щоб залишок суми видали готівкою у відділенні протягом 7 днів, адже кошти були потрібні терміново. На що співробітниця банку прямо відповіла, що готівкою гроші не видадуть принципово, і це робиться як «покарання» за те, що я не можу підтвердити походження коштів.

Єдиним варіантом мені залишили переказ на інший банк. Під тиском я погодився і вказав ПУМБ як банк-отримувач, заповнив усі необхідні документи. Через 7 днів, коли гроші так і не надійшли, я повернувся у відділення, де мені повідомили, що мою першу заявку навіть не прийняли в обробку — начебто через те, що я не написав «UA» на початку IBAN. Хоча документ було прийнято без жодних зауважень, і мене ніхто не попередив про помилку.

Мені довелося оформити заявку повторно, після чого мені сказали, що тепер переказ буде здійснюватися протягом 30 днів. Вважаю це абсолютно неприпустимою затримкою та навмисним обмеженням доступу до моїх власних коштів.

Додатково зазначаю: під час обслуговування я спілкувався українською мовою, однак оператор банку відповідав мені виключно російською, попри мої звернення українською. Це ще більше погіршило якість обслуговування.

Оцінка дій банку:
•Відмова видати кошти готівкою була пояснена як «покарання» для клієнта, що є абсолютно неприйнятним.

•Банком створюються штучні перепони, які обмежують доступ до моїх грошей.

•Встановлений строк у 30 днів для переказу виглядає безпідставним та надмірним.

•Співробітники проявили халатність, не повідомивши про помилку у заяві одразу.

•Ігнорування державної мови при обслуговуванні є додатковим негативним фактором.
Arvid Kusnir 10 вересня 2025, 23:35
Итак проблема с заблокированными счетами продолжается, изначально оператор сказал, что после подачи заявления и предоставлении документа о происхождении денежных средств займет около недели на рассмотрении. Время прошло, все их требования выполнены, но счет они не спешат открывать. Теперь они рассказывают, что им нужно на рассмотрение документа на один листик и заявления на имя ген.директора приват банка целых 14 рабочих дней! И есть ощущение, что они и через месяц его не откроют, и придется нам обращаться к адвокату и подавать в суд, так как это уже просто наглость с их стороны. Отношение к клиентам, которые 15 лет держали у них счета просто хамское, по иному это назвать нельзя! Почему этой проблемы нет в других банках, в том же Моно, что такого произошло с приват банком, что они стали таким ненадежным и прорвали очередное дно?!
Ніна Лопатіна 9 вересня 2025, 16:19
Відділення за адресою: Київ, вул. Євгена Сверстюка, 19
Висловлюю щиру подяку керуючій відділення по вул.Сверстюка,19 — Єрохіній Людмилі Василівні за надану допомогу у вирішенні питання (проблеми). Завдяки її професійності, уважності та наполегливості проблема була повністю усунута. Ваша компетентність і щире ставлення до клієнтів заслуговують на найвищу вдячність.
Alla2195 6 вересня 2025, 22:25
Мій досвід з ПриватБанком у питанні chargeback виявився вкрай негативним. 16 липня 2025 року я здійснила оплату 207,65 USD за річний пакет мобільного зв’язку Mint Mobile (США). Послуга мала надаватися помісячно протягом 12 місяців, однак вже з перших днів якість була неприйнятною (низький сигнал, відсутній інтернет), і на 8-й день сервіс було повністю скасовано.

Я звернулася до банку з повним пакетом доказів: скріншоти переписки з мерчантом, підтвердження скасування послуги, запити на повернення коштів. Проте замість повноцінної процедури chargeback банк обмежився відповіддю самого мерчанта («invalid dispute») та відмовив у рішенні від 3 вересня 2025 року, аргументувавши, що це «поповнення мобільного рахунку, яке не підлягає оскарженню». Це не відповідає дійсності, адже мова йде не про поповнення, а про передплачений пакет послуг.

У трекері моєї заявки № 3456523 відсутні будь-які дані про передачу справи до Visa. Це свідчить, що банк навіть не спробував довести справу до арбітражу міжнародної платіжної системи, що є грубим порушенням правил Visa/Mastercard та моїх прав як клієнта.

Комунікація з банком була вкрай ускладнена: мене відправляли на різні e-mail адреси, відповіді приходили із затримкою, файли губилися, доводилося неодноразово повторювати одні й ті самі дії. В результаті, попри всі надані докази, банк фактично «завалив» кейс і залишив клієнта без захисту.

Для порівняння — у міжнародних банках у подібних випадках завжди забезпечується належний розгляд і кошти повертаються клієнту. Тут же я вперше зіштовхнулася з практикою, коли банк фактично став на бік мерчанта і відмовив у моїх законних правах.

Висновок: ПриватБанк не виконав своїх обов’язків у процедурі chargeback, знехтував правилами міжнародних платіжних систем та правами клієнта. Такий підхід підриває довіру до банку та створює відчуття повної беззахисності для клієнтів у спірних ситуаціях.
Полезный комментарий
Alla2195 10 вересня 2025, 5:58
У меня ситуация завершилась положительно: сегодня получила SMS от банка о возврате средств. Хотя изначально ПриватБанк официально прислал на e-mail и в Privat24, что заявка закрыта и деньги не возвращаются (и даже сейчас в системе статус стоит «failed»), я продолжала добиваться справедливости. Это был не классический платёж или «пополнение счёта», как писал банк, а предоплаченный пакет связи на 12 месяцев, который я отменила на 8-й день из-за ненадлежащего качества покрытия. На сайте у мерчанта указана политика возврата всего 7 дней, и именно на это они ссылались, отказывая в возврате, даже если прошло 1–2 дня. Первоначально арбитраж проведён не был, приходили уведомления о закрытии кейса безрезультатно. Но после моих жалоб в НБУ, в Visa и повторных обращений в ПриватБанк арбитраж всё же состоялся, и на основании предоставленных мною доказательств и переписки с мерчантом Visa вынесла решение в мою пользу. Не знаю, что именно повлияло, но результат есть — деньги возвращены в полном объёме.
Yuriy5077 5 вересня 2025, 14:12
В цілому дуже задоволений додатком. Але є в ньому одна проблема — немає можливости провести оплату по реквізитам організації. Другий раз намагаюсь провести оплату на рахуноу місцевого відділення Газорозподільної мережі України яка має свій IBAN. Але провводі данних мене постіно перекидає на шаблон обласної філії. Це дратує бо приват банк мій основний. Доводиться користуватись послугами іншого банку, в моєму випадку Райфайзен банку. Там без всяких проблем і шаблонів провелась оплата за потрібними ркевізитами. Я вважаю що можливість сплати по реквізитам банку не залізаючив автоматичний пошук шаблонів повинен бути в додатку Приват 24!
ОленаКи Жигалкіна 5 вересня 2025, 10:38
Сьогодні закрила всі рахунки в Приваті після більше 10 років користування. А все тому, що вчора подзвонив якийсь Денис (номери 0567362311, 0567362192, 0567362104) і в зверхньому тоні говорив мені про прострочення заборгованості (аж 200 грн!), яке в мене було вперше. Але звучало так, ніби мене відчитують і я школярка яка взяла собі кредит на чіпси і не розуміє, що треба вчасно повертати. Навіть коли я двічі сказала, що внесу платіж завтра, він продовжував тиснути, ніби йому приносить задоволення мене принижувати. Сьогодні закрила повністю ліміт, картку виплат і кредитку. Я такого ставлення не терплю, могли би написати лист, зробити штраф, але оця розмова… Це було занадто, як відрізнити вас від колекторів?
Arvid Kusnir 3 вересня 2025, 17:53
Після 15 років із Приват Банком можна сказати, що банк зіпсувався остаточно. Рівень проблеми блокування рахунків просто зашкалює. Безпідставно блокують не просто один рахунок, а всі рахунки на людину, ніби вони впевнені, що це шахрай. Начебто вони є судом і винесли вердикт. Таким чином мою дружину з двома дітьми Приват банк залишив без засобів існування ще й за кордоном, тому що я, її чоловік на її валютну картку щомісяця пересилаю невеликі суми зі своєї зарплати, яких навряд чи вистачає на утримання сім'ї за кордоном. Походження грошей вони чудово знають, тому що пересилання йде з компанії, що надає цифрові платіжні рішення для морських компаній, яка спрощує виплату заробітної плати морякам. Що до речі вказується безпосередньо у шапці перекладів. Тому мінятиму банк всією родиною. Приват банк більше не надійний!
Anastasia77777 3 вересня 2025, 16:59
Відділення за адресою: Одеса, вул. Івана Фунтового, 68/1
383085768 рдпу з 26 серпня не можу відкрити рахунок для фоп — заявка просто висить в обробці — цифрова країна — відкриття спд протягом години і банк з високими технологіями браво!!!
AniAni 3 вересня 2025, 15:50
I, being abroad, mistakenly made a transfer to a wrong card in a Ukrainian bank. After that, I contacted the PrivatBank, and the employee Анастасія Олійник took this matter very attentively and consistently, always responding to my letters and requests.
I am sincerely grateful to her for her responsiveness, patience, and professionalism. It is very encouraging to see such dedication and genuine willingness to help clients, especially in such a difficult situation. Even though the issue has not yet been finally resolved, her support has given me confidence and peace of mind.
I will definitely leave another review once the situation is fully settled.

Я, перебуваючи за кордоном, помилково здійснила переказ на неправильну картку в українському банку. Після цього я звернулася до Приватбанку, і співробітниця Анастасія Олійник дуже уважно та послідовно зайнялася цим питанням, завжди відповідала на мої листи та запити.
Щиро вдячна їй за відгукливість, терпіння та професіоналізм. Дуже приємно бачити таку відданість і щире бажання допомогти клієнтам, особливо у складній ситуації. Хоча питання ще остаточно не вирішене, її підтримка додала мені впевненості та спокою.
Обов’язково залишу ще один відгук, коли ситуація буде повністю врегульована.
Артур Мамалян 22 серпня 2025, 9:20
Відділення за адресою: Дніпро, пр-т Сергія Нігояна, 3-Д
Банк который всегда рядом.
Svitlana0994 22 серпня 2025, 1:00
Шахраї. Беруть кошти на одяг і нічого не відправляють. Квед оформлений не вірний. Хамовито себе веде.
UA253052990000026009025507344
Secretary8 18 серпня 2025, 5:56
1.Симку и карточку потеряла 2 года назад. 2. Номер я не помню. 3.Блокировала или нет, не помню. 4. Вчера ваши коллеги сменили мне фин номер, сказали могу заходить в кабинет, но увы ошибка…5.могу ли восстановить аккаунт онлайн, или нужно идти в отделения банка?
София Софія 17 серпня 2025, 0:00
Мій любий Привате!
Щиро тобі дякую, що піклуєшся про мене навіть за кордоном! Ви так швидко надіслали мені мою картку, що мені здалося, я ніби вдома.
З любов’ю, Ваша прихильниця і користувачка Софія Лінкевич 😊⚘️
krv77 15 серпня 2025, 18:20
Мошенники поймали человека, который нажал там на ссылку… Ну, бывает…
Но! Супер скоринговая модель открыла кредитную карту клиенту, который 15 лет кредитом не пользовался, и сумма кредита составила шестикратный уровень ежемесячного дохода.
А дайте мне кредит в мой шестимесячный доход, а? Я тогда легко скроюсь, и фиг ваша скоринговая модель найдёт меня…
PopovGV 15 серпня 2025, 17:17
Вітаю. При реєстрації в застосунку Приват24 надав документи, але при відеоідентифікації зробив помилку оскільки погано бачу навіть в окулярах. Представник банку одразу кинула слухавку. Тепер повідомлення: «…Відвідайте відділення банку.», а я неможу приїхати. Хоча б зробили можливість повторної відеоідентифікації.
Alex9695 12 серпня 2025, 8:45
До дня народження отримав спец пропозицію на 3% кешбек і підвищення кредитного ліміту.
На наступний день вирішив змінити кредитний ліміт з картки #1 на картку #2.
Зменшити ліміт вдалось, а збільшити ні.
Тепер ні кредитного ліміту ні кешбеку Привіт.
Всі пропозиції привязані до операцій з кредитними коштами.
Не бачу сенсу користуватись.
Гаряча лінія питання не вирішує.
І це при тому що отримую зарплату у цьому банку.

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝