Курс валют в Ощадбанку
Нет доступа к банкоматам
Знову за старе
Зникли дані з персонального кабінету термінала
Самый ужасный банк
ТРЕШ продовжується.
Не шановний мною «Ощадбанк» мені не потрібні ваші лицемірні співчування — краще підскажить, як мені вижити без засобів існування, поки я буду знімати незаконий арешт.
Служба безопасности ощад банка не умеет работать списывая свою не компетентность на сотрудников чтоб они платили со своего кармана за некачественное оборудование , лаги программ , пропажу денег не по их вене , просто находя козла отпущения !
Обслуживание
Ощадбанк не возвращает ДЕПОЗИТЫ - «ДЕНЕГ НЕТ».
Им просто плевать на ваши с ними договора, на ваши заявления(«-что-то писали да? -да, я писал, вы его вообще видели? — нет, не видела» — это разговор с начальником по работе с клиентами) и на вас как клиента. Им плевать на НБУ, который говорит, что все банки подкреплены валютой уже как месяц и валюту выдавать с карт, не говоря уже о депозитах, проблемы нет. Вот такой у нас ОЩАДБАНК.
Не вернули ни копейки, сказали прийти во вторник, закажут и 100% смогу забрать всю сумму, уверяла сама начальник по работе с клиентами. Доверие нулевое, если им на договора начхать и заявления. Ни кому не советую связываться с Ощадбанком. Во вторник не отдают, буду писать в Киев в Ощадбанк, в НБУ, в прокуратуру и готовлю документы в суд.
Бегать выпрашивать свои же деньги, с таким я еще не стыкался.
Ощадбанк змінює паролі і номер телефону, який пов'язаний з інтернет банкінгом!!!!
І не треба мені рекомендувати звернутися до відділення, бо там знаходяться такі ж некваліфіковані і необізнані працівники, як і весь банк в цілому!
списали деньги с депозитной карты, был положительный баланс, еще и в минус загнали!
ощадбанк краде грошы з карток
Шахраї на касі в м.Гребінка Полтавської області
Подяка
Обслуживание
банк которому все можно
Шахрайство працівників банку
Працівник банку Коваль Тетяна Віталіївна замовила мені нову картку, яку я отримала 21.04.20р., а 24.04.20р. невідомі особи за знову зняли кошти з мого рахунку, заблокували мою картку і без мого дозволу і відома перезамовили на моє ім'я нову картку, хоча данних я вже нікому не надавала і мобільним банкінгом ніколи не користувалась
Турчинска Лариса Сергіївна — керуюча банком 27.04.2020р спочатку накинулась на мене з лайкою, звинувачувала у шахрайстві моїх рідних і близьких, вела себе підозріло, ніби прикривала когось
27.04.2020р прийшла щоб закрити рахунок повністю
12.05.20р дізналась, прийшовши в банк за субсидією, що Кубайчук Тетяна Миколаївна, закрила лише картки, а рахунок досі відкрито!!!
Я попросила книгу скарг. Спочатку Кубайчук Тетяна Миколаївна мені відмовила, а потім надала.
Написавши скаргу помітила, що протягом останніх трьох років скарги ніхто не розглядає!
13.05.20р в банк повернулась щоб поставити підпис під скаргою, бо забула випадково. На що Турчинска Лариса Сергіївна відповіла, книги скарг немає, банк -це не магазин! Ви не туди прийшли!!!
Прошу розберіться і повідомте мене!
Навязывание страховки на месяц
незаконно заблокували карту
зачем предварительная запись?
Списання комісії при зарахуванні державної (соціальної) одноразової грошової допомоги.