Мінфін - Курси валют України

Встановити

Новини Ощадбанку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
3 листопада 2020
2 листопада 2020
29 жовтня 2020
Пост Фінанс і Ощадбанк завпровадили верифікацію клієнтів Нової пошти за допомогою ID-картки через POS-термінали

З жовтня клієнти Нової пошти при відправленні та отриманні грошових переказів можуть пройти верифікацію особи у відділенні, приклавши свою ID-картку до POS-терміналу Ощадбанку.

28 жовтня 2020
27 жовтня 2020
23 жовтня 2020
22 жовтня 2020
Рейтингове агентство Fitch підтвердило довгострокові кредитні рейтинги чотирьох українських державних банків — Приватбанку, Ощадбанку, Укргазбанку та Укрексімбанку — на рівні «В» зі стабільним прогнозом.
Fitch підтвердило рейтинги чотирьох українських держбанків. Прогноз «стабільний»

Рейтингове агентство Fitch підтвердило довгострокові кредитні рейтинги чотирьох українських державних банків - Приватбанку, Ощадбанку, Укргазбанку та Укрексімбанку - на рівні «В» зі стабільним прогнозом.

21 жовтня 2020
ТОП-20 digital-банків України: Ощадбанк — у лідерах за популярністю мобільного додатку та краще за всіх відповідає на звернення в Інтернеті

Журнал Banker опублікував рейтинг «ТОП-20 digital-банків України», в якому визначено рівень їх діджиталізації та популярності банківських брендів у мережі Інтернет.

20 жовтня 2020
Prostobank Awards-2020: продукти Ощадбанку у третьому кварталі визнано кращими в чотирьох номінаціях

Продукти Ощадбанку у третьому кварталі поточного року отримали найбільшу кількість балів та три перших місця за результатами регулярного дослідження пропозицій понад 20 найбільших банків України Prostobank Awards.

13 жовтня 2020
12 жовтня 2020
10 жовтня 2020
9 жовтня 2020
У вересні за кількістю вкладників лідирував державний Приватбанк  — 23,049 мільйона вкладників.
Топ-10 банків за кількістю вкладників

У вересені за кількістю вкладників лідирував державний Приватбанк - 23,049 мільйона вкладників. На друге місце вирвася Універсал Банк, у якого нараховується 2, 656 мільйона вкладників, а третю сходинку в рейтингу посів Альфа-Банк.

8 жовтня 2020
Юристів Ощадбанку по роботі з непрацюючим кредитним портфелем знову визнано найкращими

Юридична служба Ощадбанку отримала чергове визнання: вчетверте поспіль департамент реструктуризації заборгованості та стягнення став найкращим юридичним департаментом України по роботі з проблемною заборгованістю.

6 жовтня 2020
Сashless-акція для бізнесу: якщо ти підприємець, підключай ОщадPAY до смартфона та отримуй вигоди від безконтактних платежів

Ощадбанк і глобальна компанія платіжних технологій Visa продовжують заохочувати підприємців до безконтактних розрахунків з клієнтами та оголошують наступну сashless-акцію.

Mastercard та Ощадбанк реалізували комплексний проект із впровадження безготівкової інфраструктури у транспорті Чернівців

Проект включає встановлення у всьому муніципальному транспорті міста стаціонарних та мобільних валідаторів для безготівкової оплати проїзду платіжною або транспортною карткою, гаджетом із NFC, обладнання міських тролейбусів спеціальними bluetooth-зчитувачами для оплати проїзду з додатку на смартфоні, а також запуск багатофункціональної картки чернівчанина на базі платіжної системи Mastercard.

5 жовтня 2020
2 жовтня 2020
28 вересня 2020
25 вересня 2020
Visa, департамент цифрової трансформації Харківської міської ради, ТОВ «ФК «Платіжний Центр» та Ощадбанк впроваджують безконтактну оплату проїзду в харківському метрополітені

Visa, департамент цифрової трансформації Харківської міської ради, Харківський метрополітен, інвестор проєкту ТОВ «ФК «Платіжний центр» та Ощадбанк оголосили про запуск безконтактної оплати проїзду в міському підземному електротранспорті.

24 вересня 2020
23 вересня 2020
Національний банк України 22 вересня 2020 року погодив кандидатуру Сергія Наумова на посаду голови правління державного Ощадбанку.
НБУ дав добро. Сергія Наумова затвердили главою Ощадбанку

Національний банк України 22 вересня 2020 року погодив кандидатуру Сергія Наумова на посаду голови правління державного Ощадбанку за результатами розгляду пакета документів та співбесіди, проведеної правлінням Національного банку

22 вересня 2020
Клієнти Ощадбанку зможуть безконтактно оплачувати покупки фітнес-браслетом Mi Smart Band 4 NFC

Україна є однією з перших країн світу, де Mi Smart Band 4 NFC з'явиться в продажу, а держателі карток Mastercard від Ощадбанку одними з перших зможуть оцінити зручність безконтактної оплати фітнес-браслетом.

21 вересня 2020