Як не треба працювати
Додаток глючений
шкода, але картку так і не відкрив
Баги в мобільному застосунку.
К Обанку больших претензий не имею, сотрудники компетентные, услуги хорошие.
Я писала вчера отзыв, но он оказался удалён.
Я рассказывала о том, как меня обманул чарджбек сервис, который предложил помощь с возвратом средств из онлайн-казино. Дело в том, что я являюсь клиентом этого банка и производила переводы, используя карту данного банка.
Сотрудничество было с компанией Чарджбек Ю А. Всю информацию о них можно увидеть на их сайте — chargeback.com.ua. Описать могу их сотрудников, как вежливых и компетентных, но говорю это лишь для того, чтобы вы не обманывались, когда получите их настойчивое предложение о помощи! Они манипуляторы и лжецы, которые своим профессионализмом выдуривают из простых людей деньги.
И если бы речь шла о небольших суммах, я бы даже и пытаться не пыталась. Но за долгое время игры я внесла 5000$, а выигрыш составил 19,5 тысяч долларов. Итого на кону было 24500$. Чарджбек компания обещала мне вернуть все мои деньги, а услуги их бы мне обошлись в 1500$. Я даже на мгновенье не задумалась, перед переводом на их счета.
Вот с этого момента началось всё самое интересное! В течении 5 месяцев они вытягивали с меня по чуть-чуть, ссылаясь на разные предлоги, имеющие юридическую подоплёку.
В это сложно поверить, но когда на кону стоит 25 тысяч долларов, то 4000$ не кажутся чем-то действительно большим. Так меня убеждали в компании Чарджбек Ю А, и я им верила, потому что в любом случае была бы в плюсе.
В один из своих звонков, который, как я правильно полагала, был вновь призван для того, чтобы выдурить с меня ещё денег, я им отказала. После этого они пропали. Находясь заграницей, я не могу посетить их офис, чтобы попытаться вернуть свои деньги.
Может Обанк мне в этом поможет? Раз частично переводы осуществлялись с их карты?
Хочу отметить, что не имею претензий к банку, за исключением удаления моего отзыва.
Низькі ставки по кредитах і Депозитах.
Більш ідіотичного способу оформити кредитну карту не існує)
Вы за границей — забудьте про ваши деньги
Обліковий запис телефону зареєстрований у іншій країні відмінній від України.
Наш додаток доступний виключно для регіону Україна. У разі необхідності, користувач може скористатись функцією зміни регіону для користування додатком.
Нижче посилання на зміну країни залежно від операційної системи.
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Вдячна працівникам
Відділення в центрі Львова
дуже зручний додаток
Не проценты, а слезы
проблемы есть, но они решаются
Додаток — повний УЖАС, а Комісія в 10% - хочете?
Ось і дочекались ми оновлення мобільного додатку.
Назва 2.0 — а помилки старі.
1) Чому не підтягує виписку з операцій до встановлення мобільного додатку?
Ваші програмісти не можуть витягнути це з бази даних?
2) По якій причині операція ЗНІМАЄ НА 10% більше при онлайн платежах?
Оператор відповідає, що це щось резервує. Питаю, що, — не може відповісти.
Поясніть, що саме? Що це за секретна резервація?
Та ви додатки вже хоть з 3го разу зробіть.
Idea bank зняття готівки
Досить напарювати свої послуги
Коротко — був клієнтом близько півроку, ліміт був 50К — все сире, курси валют високі, коли були порізали кредитні ліміти, коли почалася війна, чомусь забули повідомити це УБКІ, прийшлося ще відкривати диспут, щоб «закрили» договір в кредитній історії, коли фактично закрив був договір у відділенні.
Все що тут пишуть в коментарях — чиста правда. На ринку досить багато нормальних банків, обходьте O.Bank стороною, збережете нерви і трохи коштів)
Не рекомендую зв’язуватися, скриті списання, високі відсотки
Шахрайські схеми по списанню скритої комісії
Хороша кредитка, нажаль тепер без онлайн кешбеку
Мобільний застосунок такий собі, на 3 з мінусом (зараз випустили новий, але я поки не дивився що-там-як), але для перевірки платежу по карті, отримання історії операцій і даних картрахунку (IBAN etc) достатній.
Виконував покупку товарів/послуг за валюту. Від Patreon до Wiggle. Курс при блокуванні транзакції приблизно як готівковий, після авторизації завжди рівно 38.5/$. Якщо б кешбек за онлайн покупки повернули, то було б супер.
Ганебна політика купівлі в інтенеті
Найтупіший банк