Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення O.Bank: Київ, пр-т Соборності, 3

Адреса:
Київ, пр-т Соборності, 3
Телефон:
+38 (044) 292-18-45, (050) 374-60-93
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:15 (каса: 09:00-18:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
27 квітня 2023, 21:06
Здається я вас вже всюди забанив, але ви дальше десь проскакуєте зі своїм спамом відкрити кредитку.

Коротко — був клієнтом близько півроку, ліміт був 50К — все сире, курси валют високі, коли були порізали кредитні ліміти, коли почалася війна, чомусь забули повідомити це УБКІ, прийшлося ще відкривати диспут, щоб «закрили» договір в кредитній історії, коли фактично закрив був договір у відділенні.

Все що тут пишуть в коментарях — чиста правда. На ринку досить багато нормальних банків, обходьте O.Bank стороною, збережете нерви і трохи коштів)
Коментарі (1)
4 не зарахована
26 квітня 2021, 13:44
Никогда не пользовался кредитными карточками, решил развивать кредитную историю. Вспомнил, что друг недавно получал эту карточку курьером и заказал себе такую же. Могу сказать, что несмотря на практически пустую кредитную историю, предоставили хороший кредитный лимит. Постепенно осваиваю, изучаю возможности кэшбека и других преимуществ. Проблем не возникло, главное успевать возвращать средства к определенному сроку.
Написати коментар
Ответ банка
O.Bank
Obank
26 квітня 2021, 16:31
Доброго дня! Дякуємо за цей зворотній зв’язок. Нам приємно чути слова подяки від наших клієнтів. Сподіваємось на тривалу та плідну співпрацю з вами.
3
26 жовтня 2020, 21:26
В ночь на 21.10.20 заказал карту О. Банка, в начале оформил доставку курьером, но, после того как мне сообщили, что мне необходимо будет передать копии документов курьером, решил все перевести в банк, через день, в отделении банка у меня состоялась встреча с курьером, карта была уже у меня в руках! Но, при проверке документов курьер обнаружил, что там указана не верная дата выдачи паспорта. В банке по адресу Киев пр. Соборности 3 обещали что перезвонят в течение часа, не дождался, позвонил сам… В субботу, сказали ждать до понедельника, сегодня в понедельник 26.10 позвонил сам… и как во все предыдущие разы, сообщили что зафиксировали мое обращение и обещали со мной связаться. Жду…
Неужели невозможным было изменить дату выдачи паспорта прямо в отделении банка и распечатать мне новые документы для подписи?..
Коментарі (1)
Ответ банка
O.Bank
Obank
6 листопада 2020, 18:15
Дякуємо за інформацію. Ми її передали для розгляду та прийняття рішення у профільний структурний підрозділ Банку, який об’єктивно та всебічно, наскільки це можливо, з’ясує викладені обставини та зауваження. За результатами опрацювання Вашої скарги Вам буде надано відповідь за вказаними контактами
На сторінці зібрана вся інформація про відділення O.Bank за адресою Київ, пр-т Соборності, 3. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в O.Bank - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  O.Bank розташованому за адресою  Київ, пр-т Соборності, 3- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.