Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Veronika0077 1 жовтня 2025, 0:56
Це найжахливіший банк який дурить людей, мені оплатили телефон, вони взяли заблокували їх, я їм все пояснила, я відкладала кошти на навчання які я мала завтра оплатити, але моно банк мені не віддав мої ж кошти і змарнував мені житття тим що це зробив, тепер я залишусь без освіти, не рекомендую користуватися, суцільний абсурд
monobankua 1 жовтня 2025, 11:19
Згідно з чинним законодавством всі банки зобов’язані перевіряти платежі, що надходять на рахунки клієнтів, та запитувати документи щодо походження коштів.

Наразі триває перевірка, і ми очікуємо на надання пояснень та документів за вказаними операціями.

4.3.23. Для встановлення правомірності переказу Банк, за результатами моніторингу або в разі опротестування переказу, держателем, платником, емітентом або платіжною організацією платіжної системи, має право зупинити завершення переказу до дня завершення перевірки правомірності переказу, але не більше ніж на 60 календарних днів.
Підстава: ст. 89 ЗУ «Про платіжні послуги».

За результатом колеги нададуть вам зворотний зв'язок.
Iryna2024 30 вересня 2025, 16:08
Декілька тижнів тому я вже публічно зверталася до Монобанку через безпідставне обнулення мого кредитного ліміту. Тоді банк визнавши помилку відновив ліміт, але, на жаль, частково — досі не відновлено можливість користуватися послугою «Оплата частинами», якою я активно і відповідально користувалася протягом багатьох років.
Наголошую: я є ідеальним клієнтом банку — жодних прострочень, усі кредитні кошти завжди повертаю вчасно, щомісяця через картку проходять значні суми, а «Оплата частинами» для мене була звичною і корисною функцією. Я оплачувала нею покупки фактично щомісяця, в тому числі дороговартісні товари, і жодного разу не порушувала умов.
Чому після відновлення кредитного ліміту банк залишив мене без можливості користуватися цим важливим для мене продуктом? Це виглядає як вибіркове й несправедливе обмеження порядного клієнта.
Я вкотре вимагаю чесної і зрозумілої відповіді: з яких причин заблоковано «Оплату частинами», та прошу негайно відновити цю послугу. В іншому випадку я буду змушена остаточно відмовитися від користування карткою Монобанку й перейти в інший банк, який дійсно цінує своїх клієнтів і не позбавляє їх ключових сервісів без жодних пояснень.
Монобанк завжди позиціонував себе як сучасний і клієнтоорієнтований банк. Але обмеження «Оплати частинами» без жодної причини — це відверте розчарування, яке може коштувати вам ще одного відданого клієнта.
monobankua 30 вересня 2025, 18:47
Розуміємо ваше розчарування.
Ліміти та їх доступність періодично переглядаються автоматичною системою. Вона аналізує цілу низку параметрів: кредитну історію, рівень поточного кредитного навантаження, розмір та регулярність доходів, а також інші показники. Сукупність цих та інших факторів може впливати на рішення.

Ми цінуємо вашу лояльність та відповідальне користування послугами.
Додатково передали запит колегам, аби вашу ситуацію розглянули індивідуально. Проінформуємо вас про результат, щойно отримаємо відповідь
DHn 30 вересня 2025, 10:00
Собирают на фургон для боевых и логистических задач:
Все мы это уже проходили: «Вибачте, виникла непередбачена помилка. Спробуйте повторити операцію пізніше».
Эта «помилка» «передбачена» и «повторити пізніше» — предложение в пустую потратить время пока не надоест.
Называется это: «можливість поповнення банок картками іноземних банків доступна не по всім банкам» о чем вежливо НЕ сообщается.
Пожалуйста разрешите эту проблему.
Если бы не она то сбор наверняка был бы уже завершен.
monobankua 30 вересня 2025, 12:29
Рішення щодо можливості поповнення Банок картками іноземних банків приймається на основі скорингової моделі, яка враховує дуже багато параметрів.
Написали вам в особисті повідомлення для уточнення даних, щоб допомогти у вирішенні питання
Styx31 28 вересня 2025, 22:50
Термінал City24 замінено, точніше «захопили», (підтримка Монобанку: «за цією адресою наш і City24») на МОНО. Коротше, пограбували на 28 грн (4%). Підтримка Банку: «це не ми, це термінал», «там повинна бути вказана комісія», «Вишліть скріншот». Вислав — кошти НЕ ПОВЕРНУЛИ.
29 вересня 2025, 17:41
Розуміємо, що ситуація неприємна.
Дійсно, при поповненні картки іншого банку через термінал самообслуговування моно є комісія 4%. Ця комісія відображається на екрані внесення коштів.
Додатково колеги надали вам зворотний зв'язок на вашу електронну пошту.
IrashkA2888 28 вересня 2025, 13:45
Сьогодні 28/09/25 я зверталася у Вайбер монобанку. Мені відповіла оператор Лариса. Дякую оператору Лариса за добре пояснення мого питання, за розгорнуту відповідь та взагалі приємне спілкування. Приємно, що працюють такі відповідальні люди та можуть реально допомогти.
28 вересня 2025, 17:53
Ольга Дудка 26 вересня 2025, 20:19
25.05.25 знімала кошти, банкомат не видав їх, передзвонила на Моно Банк, зробила заявку, на наступний день відповідь чекайте до 07.10, якщо кошти не повернуться, то подамо оскарження. А, як бути людині 2 неделі без грошей, якщо свої банкоматів не має, може заключити договори, щоб банки одразу перевіряли. Моно Банк це дно, не рекомендую ні кому. Оператор пише наче я їй щось винна, а не банк повернути мої кошти. В інших банках вирішується все одразу, навіть якщо карта іншого банку.
monobankua 27 вересня 2025, 12:23
Розуміємо, що ситуація коли банкомат не видав готівку неприємна.
Хочемо трішки підказати, як це працює.
Коли клієнт робить операцію по картці, то сума спочатку резервується на карті.
Далі банк еквайр надсилає запит на списання і відбувається взаєморозрахунок.
Якщо операція була не успішна та запит за 11 днів не надійшов або надійшло скасування операції, то кошти повертаються на ваш рахунок.
Є правила платіжної системи, через які всі оскарження з ненадання послуги/товару проводиться виключно через подачу відповідного запиту до платіжної системи. За правилами платіжної системи, ми можемо запустити процес оскарження операції лише після надходження запиту на остаточне списання коштів.
Ми розуміємо, наскільки може бути важливим якнайшвидше отримати кошти. Колеги докладають максимум зусиль у межах банківських процесів, додатково ми передали запит, щоб прискорити вирішення питання.
Як тільки з’явиться нова інформація — колеги одразу зв’яжуться з вами.
TheWolfMaster 26 вересня 2025, 11:51
Дякую за найадекватнішу підтримку зі всіх банків якими мені доводилось користуватись.
monobankua 26 вересня 2025, 13:09
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас! :)
Vurtunetop 25 вересня 2025, 20:54
Було багато фінансових питань протягом дня, банк кожне вирішував, все робив, було більше 15 різних питань, які вимагали дій, повністю все вирішили, а умови і правила банку максимально комфортні і чудові для клієнтів
monobankua 26 вересня 2025, 10:09
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! :)
Олексій Піщенюк 25 вересня 2025, 18:56
Вітаю хочу висловити щиру подяку команді котиків з онлайн підтримки Monobank за їхню професійність та швидку допомогу.
Окремо хочу подякувати котику з онлайн підтримки Дар'ї з табельним номером 10685 — за уважність, ввічливість і готовність швидко знайти рішення. Це справжній приклад якісного сервісу, який викликає довіру та бажання користуватися послугами Monobank і надалі.
25 вересня 2025, 19:33
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас!
Polich 25 вересня 2025, 16:20
Завдяки оператору з небезпечним номером 11467 розібралися з моєю потребою до переказу коштів легшим та швидшим шляхом, аніж я намагалася зпочатку. Зекономила і час, і нерви, і кошти.
25 вересня 2025, 18:55
NickBondarchyk 24 вересня 2025, 16:21
С многолетним сотрудничеством Банка, выявились проблемы в последнее время. Такие как снятие средств со счета без ведомых причини и уведомление клиента, а на вопрос, что это? ответ: Списання відбулось, оскільки до нас надійшов запит від банку-еквайєра, який обслуговує торгову точку, і відбувся взаєморозрахунок в минус 156€, когда я позвонил изипей банк -еквайер, они предоставили информацию письменное подтверждение, что последние снятие было 14 сентября, а моно банк повторно снял эту сумму 16 сентября, И ввел мой счёт в минус 156€, спустя нервом моих, Нац.Банка, изипей, деньги вернулись на счёт слава Богу, потом дали ответ Скасування. EasyPay 2025−09−17 02:16:22 156.08 EUR
бачимо що ви отримали скасування, списання відбулось за запитом банку що обслуговує даний сервіс банку-еквайєра, монобанк не міг ініціювати таку оплату. Здесь нужно осторожно быть, потому что можно лечь спать, а утром такая картина. Второй вопрос прошу увеличить лимит на перевод средств, так как мой лимит официальный составляет выше указанного в рамках, есть подтверждение и есть все доказательства. Но Банк снова даёт свои условия и идёт в отказ. Те кто работают официально и показывают доход хуже отношение, чем к клиентам которые скрывают свой доход. Да Банк в целом хороший, много лет пользуюсь и многим своим родственникам, коллегам, друзьям человек 40 точно перешли на Моно банк, по моей рекомендации, но с такими последними событиями, придется мне расстаться с этим банком, не смотря на то что пользуюсь много лет Банком всеми услугами, учитывая плюсы и минусы придется с вами расстаться. Будем переходить на Приват Банк как в старые добрые времена.
24 вересня 2025, 18:43
Приносимо вибачення за негативний досвід при роботі з нами
Ми самостійно не ініціюємо подібні списання. Якщо до нас надходить запит з банку, котрий обслуговує торгову точку, то ми зобов'язані на цей запит відповісти. При цьому ми завжди готові допомогти та у випадку, якщо кошти не повертаються, ініціювати оскарження через платіжну систему, щоб повернути кошти
Ми ретельно переглянули документи, але, на жаль, на цей час ми не можемо підвищити ваш ліміт. Якщо у вас будуть додаткові документи, що підтверджують доходи, ми завжди раді повторно розглянути ваш запит
Alexandra222 24 вересня 2025, 15:16
Мені дуже швидко надали потрібну інформацію
Допомогли вирішити питання з кредитним лімітом
Вирішила використовувати ваш банк як основний
Дякую за можливість, якість та швидкість!

Відмічу працівника: з номером 10884
Ви супер 💗💗💗
24 вересня 2025, 16:38

***

natali1710 22 вересня 2025, 18:13
Ситуация следующая. Открыт счет в Моно банке на ФОП. Так как у этого банка, нет отделений, обратились в их тех поддержку чтоб они дали отделения других банков где можно снять деньги наличные с ФОПа без комиссии. Они сказали идите в Аккорд банк и снимите без комиссии. ФОП в Аккорде уточнил нужно ли переводить деньги на личную карту — сказали нет не надо! В итоге сняли комиссию!!! На жалобу сказали, что так нам и надо (это если утрировано) и деньги конечно никто не вернул. Так что бесплатное обслуживание счета — это иллюзия, я заплатила в итоге за все время работы через комиссию больше, чем если б я платила за облуживание в другом цивилизованном банке. Крайне не рекомендую начинать работать с этим приложением, это даже не банк, это не понятно что.
monobankua 22 вересня 2025, 19:30
Можна отримувати виплати з ФОП на карту monobank та потім знімати готівкою.
З боку монобанк дане зняття цільових виплат до 50 000 грн в місяць буде проходити за пільговим тарифом — безкоштовно в рахунок особистих коштів. Даний тариф діє при знятті ФОП виплат в касі банків-партнерів або в банкоматі будь-якого українського банку.
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити.
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
OrangeP 21 вересня 2025, 23:26
Хочу висловити щиру подяку команді підтримки Monobank за їхню професійність та швидку допомогу. Завдяки вам моє життя стало значно простішим, адже отримання виписок і вирішення банківських питань тепер не займає багато часу та проходить максимально зручно.

Окремо хочу подякувати співробітнику техпідтримки з табельним номером 11483 — за уважність, ввічливість і готовність швидко знайти рішення. Це справжній приклад якісного сервісу, який викликає довіру та бажання користуватися послугами Monobank і надалі.
monobankua 22 вересня 2025, 10:43
Нам дуже приємно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! :)
Марія Ярличенко 20 вересня 2025, 19:30
Відділення за адресою: Київ, пр-т Бажана, 3-В
Щиро дякую дівчині Елизаветі з табельним номером # 9533!🙏🏻🙏🏻🙏🏻👍🏻👍🏻👍🏻❤❤❤ Сьогодні ми разом дуже уважно розбираися з примудростями гаманця GooglePay і підтвердженням особи! Елизавета дуже тактично, уважно і по-доброму, щиро і ніжно мені допомагала, як рідну дитинку за руку вела! І разом зі мною раділа коли все вийшло! Так було приємно! Дякую Вам, шановна Елизавето! Ви — Чудова!🙏🏻🙏🏻
21 вересня 2025, 10:38
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день!
До війни користувався додатком і карткою монобанк з 2020 чи 21, від початку здивувала простота регістрації та отримання картки, замовив у додатку на наступний день отримав у найближчому віділенні нової пошти, в кінці 22 року залишив країну та втратив український номер, більше в додаток не заходив хоча через 2 роки пробував провести транзакції закордоном щоб перевірити чи вона буде працювати, на момент 20/09/2025 вирішив зайнятись питанням щоб відновити доступ до аккаунту і картки, чпокався ранок з тим щоб підвязати новий номер і як тільки зайшов в додаток побачив 20−30 транзакцій на одну копійку де якісь хлопці які випадково надіслали 3,5к гривень писали щоб я повернув гроші і погрозами що підуть в поліцію писати на мене заяву🤭😂, найсмішніше те що гроші вони повернули але картку мені всеодно заблокували і доступ до неї обмежили, а тепер щоб зробити фізичну картку я маю власноруч отримувати її і показувати свій паспорт в країні в яку навіть не планував їхати, абсурд, сміх та й годі, нікому не рекомендую
20 вересня 2025, 12:01
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
yemelin 19 вересня 2025, 17:22
Я — нещодавній клієнт банку. Маю рахунки в банках Європи, Туреччини, Канади та США, але настільки зручного й продуманого інтерфейсу ще не зустрічав. Найбільше вразила реальна підтримка: у звичайному iPhone-месенджері миттєво відповіла жива людина й швидко вирішила моє питання. Окремо відзначаю асистента Нiгiну #12038 — ввічливо, чітко, з бажанням допомогти. Сервіс — на найвищому рівні.
monobankua 19 вересня 2025, 22:09
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день :)
Rusla7792 19 вересня 2025, 13:11
Оператори топ програма Мінфін також дуже виручає🤛
monobankua 19 вересня 2025, 14:53
Раді, що вам подобається.
Дякуємо.
Olga111111111 18 вересня 2025, 23:58
Якщо замовлення на іноземних сайтах раптом не сформуються через збій, то цей банк вам кошти не поверне, чекайте 11 днів, поки він їх прокрутить. Хоч і всі докази надані та дана згода раптом торгова точка захоче списати кошти, ви не проти. Хочете заморозити трохи грошенят і дати банку нагрітись — це до моно. Ще й спочатку пишуть, ваша заявка схвалена, очікуйте на повернення, а потім, ой, щось пішло не так
monobankua 19 вересня 2025, 12:03
Розуміємо, що очікування повернення коштів може викликати роздратування, тому пояснимо, як працює цей процес.

Коли клієнт здійснює покупку на сайті, сума спочатку резервується на картці. Далі банк, який обслуговує торгову організацію, надсилає запит на списання, після чого відбувається взаєморозрахунок між банками.

Якщо замовлення неуспішне або скасоване та банк торгової точки не надсилає запит на списання, зарезервована сума автоматично повертається на картку клієнта протягом до 11 днів.

На жаль, ми зі свого боку можемо скасувати не кожен платіж, тож у таких випадках потрібно чекати автоматичного повернення.

Для уточнення деталей ми напишемо вам у приватні повідомлення.
Iriha6 17 вересня 2025, 20:29
Банк який вирішує всі питання клієнтів, банк який має саму високу довіру серед клієнтів. Постійні кешбеки, найкраща підтримка, захист від в злому та крадіїв, найкращий депозит, страховка та інше. Це банк якому довіряють навіть діти
monobankua 18 вересня 2025, 12:07
Дякуємо, ми дуже раді, що вам подобається ;)

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝