Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
перевіряється
Mira2305 4 червня 2026, 18:46
Людське ставлення!!!, прагнення допомогти, зворотній звязок, пояснення адекватно ситуації і які повинні бути мої дії щодо позитивного вирішення ситуації і, головне, Вікторія мене почула.
Є негативний дослід, на жаль, з Монобанком на даний час, але сподіваюся все буде добре.
Але оператор Вікторія #8825 — дає віру у людяність🫶
перевіряється
Stefan WW 4 червня 2026, 18:40
Дуже вдячний вашій співробітниці Ярославі 11002. Помогла пенсіонеру розібратися с проблемою.
Matvey1126 4 червня 2026, 17:06
Мои счета заблокировали с 29.04.26 все бумаги предоставил, чатБот по-другому не могу назвать этот отдел), кормит завтрака, задавал кучу раз вопрос когда будет решение по моему счету все время откладывают, поддержка банка уровень НОЛЬ, не компетентные сотрудники, не дают конкретных ответов. Проверка длиться уже больше 30 суток, на что они просто морозятся
snu97871658 4 червня 2026, 16:42
Поки я перебував на позиціях, та боронив країну, банк влаштував проти мого боргу суд (я не кажу, що не винен саме в цьому) але на мої прохання перенести суд через виконання бойового завдання, адвокат та сам банк прямо відповів — це не наші проблеми де ви там, якщо не прийдете в суд, автоматично програєте його. Мій «ЗСУшний» адвокат також проігнорував це засідання, як наслідок я в повному лайні, а банк щасливий, що в котре зґвалтував людину, яка була трохи зайнята.

Тому коли цей недобанк заявляє про допомогу військовим, читайте між рядків.
monobankua 4 червня 2026, 19:44
Щиро дякуємо вам за захист нашої країни всією командою monobank🙏

Шкодуємо, що виникла дана ситуація😔
Перевірте тут особисті повідомлення, будь ласка, хочемо розібратись та допомогти.
В мене була складність з переказом коштів, писало помилку, що треба вимкнути відеозапис екрану щоб провести платіж, але в мене не було запису екрану, завдяки неймовірній підтримці цих котиків, незабаром мені вдалось зробити переказ, співробітник був завжди поруч, одразу інформував про деталі які можуть вирішити моє питання

Дуже дякую вам за допомогу ❤️
monobankua 4 червня 2026, 14:55
Дякуємо за відгук❤️
Раді, що залишили приємні враження✨
Yurii7a 3 червня 2026, 21:52
Хочу щиро подякувати команді підтримки та відділу розгляду диспутів Monobank за неймовірну роботу та захист моїх прав як клієнта!

Я потрапив у неприємну ситуацію з міжнародною мережею inCruises, де з моєї картки було списано значну суму коштів під виглядом «клубних внесків».

Спочатку було побоювання, що повернути кошти від іноземної компанії, яка не має представництва в Україні, неможливо. Проте фахівці Монобанку підійшли до справи максимально професійно. Вони ініціювали офіційну міжнародну процедуру чарджбеку (chargeback) через платіжну систему.

Процес тривав близько 4 місяців, банк ретельно перевірив усі технічні докази порушень з боку торговця, і ось результат — мені повернули все до копійки!

Monobank вкотре довів, що він є надійним щитом для своїх клієнтів. Дякую за фінансову справедливість!
monobankua 4 червня 2026, 14:39
Щиро вдячні вам за такий відгук✨
Нам дуже приємно почути це❤️
Ілля Баланчук 3 червня 2026, 21:50
Дуже приємно, що підтримка швидко реагує на повідомлення і також швидко шукає шляхи для допомоги.
monobankua 4 червня 2026, 14:32
Дякуємо за теплі слова, такі відгуки дуже мотивують❤️
Qwertyu1234577 3 червня 2026, 19:29
Дякую Юлії тн 12402 за якісну консультацію
monobankua 4 червня 2026, 14:58
Дякуємо за теплі слова, нам дуже приємно❤️
Додатково відписали вам тут в особисті повідомлення, перегляньте, будь ласка🙏
Volodymyr Kotenko 3 червня 2026, 19:26
2 червня 2026 року під час збою інфраструктури AWS я зіткнувся не просто з форс-мажором, а з повною технічною неготовністю програмного комплексу monobank до обробки помилок та з абсолютним хаосом у службі підтримки.

Як фахівець, під час інциденту я чітко зафіксував три критичні архітектурні баги у застосунку:

Провал логіки таймаутів (Timeout Handling): Замість того, щоб скинути операцію за таймаутом у разі відсутності відповіді від сервера та повернути інтерфейс у вихідний безпечний стан (Graceful Degradation), застосунок пішов у нескінченний циклічний спінер.

Помилка кешування стану (State Caching Bug): Локальний розсинхрон між фронтендом та бекендом, через який статус транзакції намертво завис у пам’яті додатка і відображав фантомний процес, що зник лише після примусового перезапуску додатка.

Провал наскрізного логування (Logging Failure): Перша лінія підтримки 3,5 години дезінформувала мене, стверджуючи, що «платежів не було». Логи перерваних сесій банально не реплікуються в адмінку операторів, через що сапорт виявляється абсолютно «сліпим» під час кризових ситуацій. Пізніше підтримка сама зізналася, що «складність була вже відома» — тобто, знаючи про баг, вони свідомо залишили клієнтів без інструкцій.

Замість адекватної реакції на цей детальний технічний баг-репорт, який має реальну цінність для ІТ-департаменту, та компенсації за 3,5 години жорсткого стресу (що закінчився вимушеним прийомом валідолу), служба підтримки влаштувала справжній фарс.

Спочатку мені спробували нав’язати тканинний шопер. Коли я пояснив, що сувенірна продукція має неспівставно меншу цінність, ніж проведений технічний аудит, перша лінія підтримки пішла «думати» на 40 хвилин і повернулася з новою пропозицією: пак газованої води «Живчик» або картина за номерами.

Але вишенькою на торті та абсолютним верхом технічного цинізму стала фінальна заява банку: «банк діяв за регламентом, і жодних помилок не було — усе для безпеки ваших транзакцій».

Тобто тригодинна «цегла» замість робочого інтерфейсу, критичний розсинхрон баз даних та повна дезінформація від сліпого сапорту — це тепер офіційний стандарт безпеки monobank? Якщо жодних помилок не було і система відпрацювала ідеально, то за що ви тоді вибачаєтесь і чому намагаєтесь поспіхом відкупитися від клієнта копеєчним мотлохом зі складу свого мерчу? Така логіка просто дискредитує банк.

Оскільки лінійний персонал виявився абсолютно нездатним усвідомити цінність інженерного аудиту та зайняв позицію безглуздої кругової оборони, я публікую цей кейс відкрито.

Нехай у Департаменті розробки (R&D) та Службі внутрішнього аудиту фінустанови належним чином оцінять цей управлінський хаос, реальний рівень клієнтського сервісу та те, як їхні підлеглі маскують критичні вразливості в коді додатка під «турботу про безпеку». Клієнтам на замітку: у разі збою ваші нерви тут оцінять у пляшку ситра. Ганьба.
monobankua 4 червня 2026, 15:57
Вибачте, будь ласка, за негативний досвід😔
Це не той рівень сервісу, який ми прагнемо надавати. Комунікації з операторами були передані на перевірку, постараємось такого більше не допускати.

Обов'язково прикладемо максимум зусиль, щоб у вас залишались лише позитивні враження від користування нашим застосунком та спілкуванням зі службою турботи.

Також ми вдячні за ваш сигнал, інформацію врахували.
Наразі надали вам зворотний зв'язок за скаргою, будемо очікувати вашу відповідь🙏
Maksbar 3 червня 2026, 13:30
Дякую оператору Анжеліці (12428) за блискавичну відповідь та допомогу з подачею документів брата на військові канікули. Все супер швидко, професійно та по суті. Максимальна оцінка за роботу!
monobankua 3 червня 2026, 19:20
Дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно❤️
ACher27 3 червня 2026, 10:54
Велике дякую Дар'ї, оператору Mono з табельним номером 11679 та всій команді. Додавили з її допомогою мою проблему з-за далекого закордону. Тихо, мирно, без скандалу, все було на високому рівні професіоналізму та розуміння. Величезне дякую Вам та вашій команді.
monobankua 3 червня 2026, 13:35
Такі відгуки роблять наш день✨
Дякуємо за теплі слова❤️
Іван Кравченко 3 червня 2026, 10:04
Отримав дуже негативний досвід вперше за роки користування цим банком.
06.04.2026 оформив розстрочку, яку досткроково закрив вже 30.04.2026, в травні виявив, що в УБКІ ця розстрочка світиться, як відкритий кредит.
В підтримці монобанку сказали, що інформація в УБКІ оновиться через 33 дні, що дивно, бо відповідно до ст. 9 ЗУ «Про організацію формування та обігу кредитних історій» — «Стосовно кредитних правочинів, на які поширюється дія Закону України „Про споживче кредитування“, Користувач передає інформацію до Бюро не пізніше двох робочих днів з дня укладення кредитного правочину або зміни інформації про суб'єкта кредитної історії, визначеної пунктами 1 і 2 частини першої статті 7 цього Закону.»
На мої прохання прискорити цей процес мені відповіли, що це неможливо саме технічно.
На 33ій день я звернувся до банку, бо інформація в УБКІ так і не оновилась, на що мені відповіли, що ще 3 дні потрібно зачекати.
Через 3 дні мені скажуть ще 333 дні зачекати?
На мої прохання прискорити процес банк не реагує.
Дуже сумно, що одна така ситуація похитнула довіру до банку.
Більше жодних розстрочок в них не відкриватиму.
Скріни переписок з техпідтримкою, номера договорів і тд можу надати
monobankua 3 червня 2026, 19:35
Вибачте, будь ласка, за негативний досвід😔
Дійсно, в УБКІ статус оновлюється не миттєво, він має змінитись на «закритий» через 33 дні.
Наразі питання в роботі, потребуємо більше часу та розбираємось.

Також додатково передали на прискорення вирішення, очікуйте зворотний зв'язок🙏🏻
Анна Рева 3 червня 2026, 1:12
Зливає інфу користувачів і жме плечима. Злочинна схема де навіть в двері не постукаєш. Немає жодного попереджувального захисту, немає страхування від шахрайства, лише тг)) Ідеальна стуктура де всі занепокоєні, а винним лишаєшся ти сам. Нікому і ніколи не раджу звʼязуватися з цим банком. Бажаю найшвидшого зникнення.
monobankua 3 червня 2026, 13:31
Шкодуємо, що викликали у вас негативні емоції😔

На жаль, зараз шахраї стали активнішими: можуть писати з фейкових акаунтів, дзвонити нібито від банку або надсилати підроблені посилання.
Нагадуємо: наші співробітники ніколи не питають ПІН, CVV, пароль із SMS чи термін дії картки, не просять переказувати кошти на «безпечні рахунки».

Ми зацікавлені у захисті своїх клієнтів від шахрайських дій, тому кожного дня вдосконалюємо наші процеси та робимо все можливе для боротьби з такими схемами, а також співпрацюємо з правоохоронними органами🙏

Додатково відписали вам тут в особисті повідомлення для перевірки.
TatyanaKhutor 2 червня 2026, 21:22
Вдячна оператору Валерію за професійне вирішення мого питання!

Завдяки таким фахівцям хочеться користуватися послугами вашого банку
monobankua 3 червня 2026, 13:12
Дякуємо за теплі слова, нам дуже приємно❤️
Додатково відписали вам тут в особисті повідомлення, перегляньте, будь ласка🙏
Olha117 1 червня 2026, 17:50
Сьогодні я отримала перерахунок % за використання кредиту, внесла кошти буквально на 10 хвилин пізніше і кошти повернули назад та перерахували дуже швидко. Хочу виділити Владислава який вказав що саме потрібно зробити та відповів на всі питання, а також Катерині яка швидко передала моє прохання колегам
monobankua 2 червня 2026, 11:12
Дякуємо за відгук!
Раді, що залишили приємні враження 😊
liaaam 1 червня 2026, 15:01
Банк скотився до рівня бюрократіі більше, ніж у Європі. Мені так сильно Eurobank не компостував мізки, як це робить ваша шарашка.

На скарги — нуль реакції. Все ще перевірки. Я не буду чекати відмови, сам закрию. Просто все дістало.

Такий підхід призводить лише до ще більшого переходу в тінь. І не тому, що мені є що ховати, а тому що мене не є** постійно проходити кола пекла з бюрократією.

Для того, щоб не було відмазок у банку чи сумнівів у тих, хто це читатиме: я успішно підтвердив операціі двічі, третя перевірка це вже занадто.
monobankua 1 червня 2026, 18:43
Нам прикро, що спілкування з нами вас засмутило. Вибачте за ці незручності 😔

Перевірку банки проводять лише у виняткових випадках для виконання вимог законодавства.

Дбаємо, щоб усе пройшло максимально швидко. Додатково написали вам в особисті 🙏
Віталій Вакарчук 1 червня 2026, 14:36
Потрібно було отримати виписку з рахунку для візового центру. Написав в тех.підтримку і протягом пару хвилин надіслали виписку. Так ще і англійською мовою, що взагалі ідеально, бо не потрібно нести в бюро перекладів. Дякую, Антону, табельний номер — 11439
monobankua 1 червня 2026, 15:49
Дякуємо за відгук 🙏
Це нас дуже мотивує
Anon Ano 1 червня 2026, 11:13
Люди не пользуйтесь терминалами монобанк, деньги могут зачислятся по 5 дней, всё что гооворит оператор, что ожидайте зачисление, что ситуация не решаема и только ждать, а ждать можно по 5 дней минимум, так еще и комисию бешеную берут!!! не советую!!! суть я разьяснил
monobankua 1 червня 2026, 15:25
Шкода, що засмутили.

Поповнення через наш термінал самообслуговування зараховується на картку майже миттєво. А комісія може стягуватися при поповненні карток інших банків.

Залишили вам повідомлення в особистих, щоб розібратися 🙏
nastasiazubanic 1 червня 2026, 2:14
Дякую Анні за допомогу. Дуже швидко допомогла у вирішенні проблеми і дякую монобанк за те що завжди поруч.
monobankua 1 червня 2026, 13:50
Дякуємо за відгук 😊
Нам дуже приємно 🙌
Inna M 31 травня 2026, 22:18
Перший раз у житті бачу таких людей і таких консультантів. Коли б не зверталася у які важкі хвилини і з важкими питаннями. Не знаю як зробити те че інше, як вирішити. І коли не має нікого хто б у ці складні хвилини допоміг! То завжди є Вони так, то є Усі Консультанти з Монобанку. Ввічливість. Одразу відповідь, натуральні люди які відчувають вас усім серцем і готові допомогти. Насправді буває так, думає не розумієш, не можеш і тут вони:" Заажди на порятунку!!! Чесно сьогодні розмовляла з панем Дмитром. Не бачу його, але чесно напевне би обняла і дякувала і так кожному із них!!! Чесно, вони завжди їдуть на зустріч і на допомогу!!! Завжди!!! І навіть мої колеги та коліжанки усі в захваті, що не відвертаються від тебе, не відсилають тебе подальше до штучного інтелекту, а наші, любимі натуральні люди!!! Monobank то дійсно і має бути самий найкращий банк України! Процвітання вам усім!!! Усіх обіймаємо!!! Все буде добре і настане мир!!! Любимо вас!!!
monobankua 1 червня 2026, 13:43
Дякуємо, що поділились досвідом.
Цінуємо це ❤️
Мінфін
Відповідь адміністратора
4 червня 2026, 19:38
Відгук не зарахований (на 04.06.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про monobank, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.