Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
BulatetskaM 1 квітня 2022, 13:52
Ви що. В країні війна. Люди втратили все, документи, кошти, картки, телефони. можливість купити собі поїсти… А ви проценти вирішили здерти. Зробили місяць канікул?.. Вищо знущаєтесь?.. На вас до суду потрібно подавати за такі дії
1 квітня 2022, 13:57
Ми орієнтуємося на рекомендації НБУ, продовжуючи виконувати зобов'язання перед клієнтами. Мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не внесений. Ви зможете сплатити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість. Також це не впливає на кредитну історію.

Дещо докладніше чому банк працює саме так на Блог Олега Гороховського – співзасновника monobank https://t.me/OGoMono
weris2 1 квітня 2022, 13:14
За використання кред. ліміту 60000, загнали в мінус 5000. 1) За кред ліміт використав для закупівлі товару продаж якого якого відкладено до настання миру, так як мало кому зараз що потрібно. 2) Пишуть 3 відсотка проценти, а знімають не 1800. а з суми за 3 місяці, хіба за 2 місяці не було враховано відсоток при знятті + в пільговому періоді?
3) Товар з оплати частинами, якби знати про воєнний час взагалі б не купував, та й повернув б, — частини знімають, хоча деякі банки також не знімають
1 квітня 2022, 13:55

Також це не впливає на кредитну історію.
Державні банки матимуть підтримку з бюджету, комерційні банки можуть розраховувати лише на свої сили. Ми маємо зобов'язання перед вкладниками і для їх виконання ми змушені зберігати платність за кредитами
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Alenushka04 1 квітня 2022, 13:07
Верните людям деньги!!!
1 квітня 2022, 13:56
Немного подробнее почему банк работает именно так на Блог Олега Гороховского – сооснователя monobank https://t.me/OGoMono
Liv1747 1 квітня 2022, 12:58
Так же как и всем, сегодня начислили проценты и просто украли деньги. Это в то время, когда люди без работы и считают каждую гривну.
И это при том, что ни один терминал в Киеве, не берет пополнений без комиссии.
1 квітня 2022, 13:53
В стране война, мы все понимаем. Мы ориентируемся на рекомендации НБУ и продолжаем выполнять обязательства перед клиентами

— УКРГАЗБАНК

Также, можно пополнить в терминалах ПриватБанка. Комиссия за пополнение через терминалы ПриватБанка составляет: 0,5% от суммы (минимум 5 грн). Мы компенсируем вам комиссию в размере 0,5% + налог, который будет списан при выводе кешбэка, вне зависимости от суммы пополнения на счет кешбэка, при пополнении от 1000 грн сумма комиссии будет полностью компенсирована

Если планируете пополнять в кассе, напишите, пожалуйста, поддержку, чтобы мы подсказали вам работающие отделения в вашем городе
Taras89 1 квітня 2022, 12:55
Під час такої трагедії яка є в наші країні, виставили відсотки люди втратили хтось все, хтось життя, а вони відсотки нараховують, завжди вчасно погашував борг закривав під 0 потім далі користувався, після того як він почалось працюю далі, зп не виплачувати притому зп суттєво зрізали… вистачає тільки на їжу вже мовчу про комуналку…
1 квітня 2022, 13:51
Ми повністю розуміємо та усвідомлюємо те, що відбувається в країні, знаємо ситуацію людей у деяких регіонах. Саме тому мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не буде внесений. Ви зможете погасити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість
01021982 1 квітня 2022, 12:47
Нараховують відсотки під час війни.
Ганебний банк.
1 квітня 2022, 13:49
Щоб виконувати зобов'язання перед нашими вкладниками, ми продовжуємо списувати відсотки за користування кредитним лімітом та платежі за послугами «Розстрочка / Купівля частинами / кредит готівкою» Мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не буде внесений. Ви зможете погасити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість
Також це не впливає на кредитну історію. У країні війна, ми всі розуміємо. Ми орієнтуємось на рекомендації НБУ та продовжуємо виконувати зобов'язання перед клієнтами
Marina2828 1 квітня 2022, 12:32
Нечесний банк! В країні йде війна вже більше місяця, в більшості регіонів ідуть бойові дії, а монобанк знімає відсотки за використання кредитного ліміта! Це тоді коли немає навіть можливості потрапити до термінала і поповнити карту, монобанк вирішив заробити на населенню в такий не простий час. Коли більшість банків йде на зустріч своїм клієнтам і не знімає відсотки, оголошує кредитні канікули, монобанк знімають все і навіть заганяє карту в мінус! Вважаю, що всі зроблять висновки і тепер точно не будуть користуватись послугами монобанку! Позор вам!
1 квітня 2022, 13:48

riara ... 1 квітня 2022, 12:29
Война показала, что не так с этим банком.
Тогда, как ссылаясь на решение торгово-промышленной палаты о форс-мажорных обстоятельствах, контрагенты сделали скидки на аренду помещения под офисы, пересмотрели условия договоров, чтобы снизить нагрузку на клиентов, либо же, ввели кредитные каникулы, Монобанк поступил по-своему. Отсрочил начисление процентов по кредитному лимиту на 1 месяц. Почему? Потому что им надо выплачивать проценты по депозитам!
Другим банкам это не помешало.
И сейчас я расскажу, чем это обернулось непосредственно для меня.

Моя зарплата сократилась вчетверо из-за войны России в Украине.
Получив эту весьма скромную сумму, я бросила её на погашение кредита. И если раньше, со 100%-ой зарплатой я бы закрыла кредит за 3 месяца, то в условиях войны, проценты, которые начислил мне Монобанк — превысили мой урезанный доход!
Виню ли я себя, что влезла в кредит? Безусловно.
Вернулись ли я к сотрудничеству с Монобанком, если не умру во время войны? Однозначно нет.

Что ж, пляшите и дальше на наших костях. Дай Бог каждому из вас, работников Монобанка, ощутить эти потрясающие военные послабления на своей шкуре.
1 квітня 2022, 13:47
Исходя из данных на сайтах банков, стандартная процентная ставка применяется во всех коммерческих банках Украины. Мы предоставляем такие же каникулы, как и остальные негосударственные банки

Геннадій 41 1 квітня 2022, 12:29
Обязательный платёж оплатил 1600грн, но на 01.04 были начислены проценты с 01.01.2022 по 31.03.2022 в полном объёме, сумма 3327,51.
В военное время, как минимум это нелояльно, когда другие банки предоставляют кредитные каникулы!
1 квітня 2022, 13:43
Мы бы с радостью предоставили кредитные каникулы и простили все задолженности, но немного подробнее почему банк так сделать не может описано на Блог Олега Гороховского – сооснователя monobank https://t.me/OGoMonoГосударственные банки получат поддержку из бюджета, коммерческие банки могут рассчитывать только на свои силы. У нас есть обязательства перед вкладчиками и для их выполнения мы вынуждены сохранять платность по кредитам

Также, это не влияет на кредитную историю

Чтобы выполнять обязательства перед нашими вкладчиками, мы продолжаем списывать проценты за пользование кредитным лимитом и платежи по услугам «Рассрочка/Покупка частями/кредит наличными»
Hanna1993 1 квітня 2022, 12:11
В той час коли інші банки скасовують проценти та мінімальний платіж Монобанк вирішив наживатися на людях під час війни. Була клієнткою Монобанку з самого початку і в перший раз вийшла з пільгового періоду в цьому місяці.І як виявилося банк нарахував проценты за 3 місяці (з першого дня користування кредитним лімітом) Тобто нараховуння було на період, коли карта знаходилась в пільговому періоді! І це все відбулося, коли країна знаходиться в стані війни.
1 квітня 2022, 13:41
Виходячи з даних на сайтах банків, стандартна процентна ставка застосовується у всіх комерційних банках України. Ми надаємо такі ж канікули, як і решта недержавних банків

​​​​​​​Мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не буде внесений. Ви зможете погасити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість
Дарья Звягинцева 1 квітня 2022, 12:03
Город Харьков. Все потеряли работу из-за войны. Все идут людям на встречу, но не Манобанк. Хотя раньше я его всем советовала, но сейчас пришло время прекращать с ним работать! Я все деньги которые есть перечисляю на гуманитарную помощь и ЗСУ, с уверенностью, что не будут сниматься проценты, а после войны я в силах погасить кредитный лимит. Но Монобанк загнал в -800 грн. Это просто ужас! Монобанк рухнул в моих глазах.
1 квітня 2022, 13:32

​​​​​​​Минимальный платеж можно вносить по возможности, мы не начисляем штрафы и повышенные проценты, в случае, если минимальный платеж не будет внесен. Вы сможете погасить задолженность, когда у вас появится такая возможность
ShameOnYou 1 квітня 2022, 11:58
НЕшановний монобанк!
Під час саме критичних ситуацій, а не тоді коли все добре, люди / підприємці / банки показують своє справжнє обличчя. точніше те, що ховається під маскою турботи про своїх вкладників та користувачів.

В країні війна. 36ий день.
В країні воєнний стан. Подовжений вдруге.
60 днів мінімально триватиме.
Хтось мав покинути свої домівки. Хтось втратив роботу.
Бізнес або не працює взагалі, або починає тільки жевріти.

І при всіх цих обставинах, котрі ніяким чином не залежать від людей особисто, вам вистачає совісті зараз знімати відсотки за використані кредитні кошти, щоб в результаті поглибити існування громадян ще в більшу драму, ніж вона є зараз. Особливо згадуючи той факт, що від вас була заява про те, що не будете знімати відсотки.
Головне підняти хвилю хайпу, а потім рано вранці, поки всі сплять, зробити по своєму. Чим ви кращі від ворога?
Я вже мовчу про постійні блокування та обмеження використання коштів без попереджень.

Війна обов’язково закінчиться перемогою України!
Ваша репутація закінчиться також. Вже!
Дорога вам вслід за російським кораблем.

Ваші гроші — це додатковий біль українських громадян.
Ви абсолютно нічим не кращі від всіх тих брендів, котрі співпрацюють з агресором і підтримують високий і без того рівень соціального загального стресу.

І питання на відстрочку виплат відсотків на період хоча б воєнного часу залишу риторичним.
Безсовісні

ps. А якщо таким чином ви ще намагаєтесь закрити діру по нарахуванням виплат по депозитам, приносячи в жертву інших громадян, ви — просто нікчеми.
З такими своїми і ворогів не треба…
1 квітня 2022, 13:31

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
hellapril 1 квітня 2022, 11:22
Интересный пост выкатил сегодня господин Гороховский в телеге:

1. «Чи може банк пробачити всім клієнтам відсотки за кредитами?
Може. Два рази — перший та останній. Неотримані відсотки у сумі з непогашеними кредитами повністю витратять капітал банку і в нього заберуть ліцензію.»

То есть, все банки в Украине, которые пошли навстречу клиентам в условиях ВП в перспективе потратят капитал и останутся без лицензии? Или Моно уже в таком бедственном положении?

2. «Будемо „мерзкими мародерами“, але забезпечимо стабільну роботу банку та виконаємо всі зобов’язання перед тими клієнтами, які довірили нам свої вклади.»

Ясно-понятно. Люди, которые имеют возможность держать депозиты, рассчитывают на «винагороду», поэтому другие люди, потерявшие доход, дома и средства к существованию, идут в расход.

3. «Банк — це така мерзенна контора»

Точно.
1 квітня 2022, 13:25

Марина Лакіза 1 квітня 2022, 11:21
Підскажіть будь-ласка, бо не розумію, заумних пояснень від співробітників банку. Ніколи не мала кредитів до цього, тому і не розбираюся в цих нарахуваннях. В мене 47000 кредитного ліміту. В минулому місяці знаходилася в пільговому періоді, заплатила обов’язковий платіж. Сьогодні зняли 2600(останні гроші які були) і вже нарахували на травень 50 грн. Скажіть, будь-ласка, що буде далі? Скільки всього вони будуть нараховувати? І взагалі, чи зможу я з цього вийти? Бо відчуваю, що чим далі тим більше буде.
1 квітня 2022, 13:23
Якщо ви внесете тільки мінімальний платіж, то відсоток за користування кредитними коштами в пільговому періоді — 3,1% на місяць за користування будуть нараховані:

на максимальну суму заборгованості кожного дня;
з першого дня пільгового періоду. Наведу простий приклад розрахунку, коли у вас протягом місяця (31 днів) була весь час однакова заборгованість 5000 Грн. Формула:
(Сума заборгованості) * (кількість днів використання коштів) * 3,1% * 12/365/100%
5000 Грн * 31 день * 3.1% * 12/365/100% = 157,97 грн

Для отримання більш детальної інформації, рекомендую звернутися до нас на лінію 0 800 205 205. Дзвінок безкоштовний
Helen19800819 1 квітня 2022, 11:15
Город Харьков. Боевые действия ведутся, ваш банк и другие отключили все терминалы и банкоматы в моем районе. Может где-то и работают терминал в других районах, об этом мне неизвестно. Транспорт в городе не ходит, только такси, чтоб внести деньги на ваш счёт, мне нужен хотябы один работающий терминал в тех магазинах, которые были установлены ранее, на горячей линии мне ответили, что никто не станет рисковать, подключая терминалы, но при этом вы списываете проценты за использования кредитных денег в условиях ВОЙНЫ. Вы те же мародеры, которые грабят квартиры, киоски и магазины. У нас идёт ВОЙНА, но признавать вам это запретили и при этом, вы не посылаете своих сотрудников для подключения терминалов.
1 квітня 2022, 13:17

Мы ориентируемся на рекомендации НБУ продолжая выполнять обязательства перед клиентами. Минимальный платеж можно вносить по возможности, мы не начисляем штрафы и повышенные проценты, в случае, если минимальный платеж не внесен. Вы сможете погасить задолженность, когда у вас появится такая возможность. Также, это не влияет на кредитную историю.

— УКРГАЗБАНК

Если планируете пополнять в кассе, напишите, пожалуйста, в поддержку, чтобы мы подсказали вам работающие отделения в вашем городе
kristina1392 1 квітня 2022, 11:08
Нечестный и бессовестный банк!!! В такой ситуации когда все банки объявили о кредитных каникулах, эти уроды (по другому не знаю даже как и назвать) сдирают проценты и вгоняют карту в минус, а потом ещё увеличатся процент снятия! Людям есть нечего, а вы ещё больше вгоняетесь в долги!!! С вашем банком я явно попрощаюсь раз и навсегда после этого!
1 квітня 2022, 13:15
Предоставить кредитные каникулы и не списывать проценты есть техническая возможность только у государственных банков. Так как государственные банки получат поддержку из бюджета, коммерческие банки могут рассчитывать только на свои силы. У нас есть обязательства перед вкладчиками и для их выполнения мы вынуждены сохранять платность по кредитам

kibets85 1 квітня 2022, 10:53
Відділення за адресою: Полтава, вул. 23-го Вересня, 11 (Vodafone)
Гіршого банку не знаю! Коли в державі війна і люди залишилися без роботи і коштів, у монобанка хватає совісті нараховувати проценти! Зараз вистачає банків із не гіршими умовами! Я з банком прощаюся і люди також зроблять висновки! А монобанк — «иди за русским кораблем»!!!
1 квітня 2022, 13:13

Irina2022w 1 квітня 2022, 10:43
На початку війни надали в користквання 15 тис грн. Написали що не буде списання відсотків за використання під час війни. Але сьогодні вони списали всі відсотки! Я мала халепу придбати у них картку Спортлайфа перед самою війною за системою сплати частинами! І от тепер вони списують все! 3,1 % за день! Я звернулася до банку з проханням призупинити списання за частини від Спортлайфу. На що банк відповів: зі Спортлайфом розберетеся після війни. Там на сьогодні живуть біженці. То добре, дякую Спортлайфу за таке відношення. Але Моно Банк, ви з мене списуєте щомісяця 770 грн + все що по мінусу! Тобто через кілька місяців я маю буду сплатити Моно банку величезну суму грошей! Це ловушка! Як же так! Краіно! Невже Краіна нас залишить в такій біді?? Я вже не знаю що гірше?! Війна чи Монобанк?!
1 квітня 2022, 13:12
Дійсно таку послугу як Купівля частинами можна розірвати тільки через компанію з якою було укладено договір «Спортлайф». Щоб виконувати зобов'язання перед нашими вкладниками, ми продовжуємо списувати відсотки за користування кредитним лімітом та платежі за послугами «Розстрочка / Купівля частинами / кредит готівкою»

djadjavit 1 квітня 2022, 10:39
Тонкое жонглирование понятиями со стороны банка. Люди покупают с карты за счет, кредитных средств, вывести деньги с карты не могут, и вдогонку с 1 апреля прилетает списание процентов за использования того, что они использовали эти средства, то есть если бы ты потратил все в 0, с тебя бы не сняли проценты, а если, экономил и старался растягивать деньги, то списали то, что осталось, моно в который раз показал себя как очень не порядочный банк мародер. Позор!
1 квітня 2022, 13:09

Pokop 1 квітня 2022, 10:16
Списывают проценты, хотя не везде даже есть терминал пополнения карты.
Некакого сочувствия и вхождения в положение, только деньги деньги
Надеюсь после всего они как-то будут наказаны за свое решение зарабатывать таким образом
1 квітня 2022, 13:06
В такое время ни о каком заработке речи и идти не может. О чем более детально написано в болге Олега Гороховского – сооснователя monobank https://t.me/OGoMono

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝