Какая процедура возврата средств для вкладчиков?
А вообще ну и новость в военное время (((((И кстати, а в момент военного времени в принципе Фонд выплачивает деньги или ждать окончания войны? Вопросов больше, чем ответов.
Предлагаем ознакомиться с https://minfin.com.ua/2022/06/03/86511497/, а также следить за новостями о банке на нашем сайте: https://minfin.com.ua/company/megabank/news/, редакция будет продолжать освещать новости про Мегабанк.
Держава обкрадає людей
Гаряча лінія
Що буде з депозитами?
03.06.2022 НБУ відніс Мегабанк до категорії неплатоспроможних: https://minfin.com.ua/ua/2022/06/03/86508462/.
Що буде з вкладами фізосіб: https://minfin.com.ua/ua/2022/06/03/86511497/
Карты
Банк банкрот
Привіт Фонд гарантування вкладів фізичних осіб
Что ждать от Мегабанка?
Відверто шахрайський банк
На жаль, для перевірки Вашої ситуації нам недостатньо інформації, в тому числі коли Ви зверталися до нашого відділення. Надайте її в особистих повідомленнях разом з контактними даними або надішліть заяву на офіційну поштову скриньку mega@megabank.ua.
Банк де-факто НЕПЛОТЕЖЕСПОСОБЕН
Все…
АТ «МЕГАБАНК» продовжує працювати, хоча наша робота ускладнена в цей важкий для країни період. Надайте опис Вашої ситуації та подробиці звернення до відділення на нашу офіційну поштову скриньку mega@megabank.ua.
З повагою, АТ «МЕГАБАНК»
Банк не виконує зобов’язання за доларовим депозитом
Обставини воєнного стану ускладнюють обслуговування клієнтів, але Банк робить все для покращення ситуації. Зверніться будь ласка до відділення Банку для перевірки питання або напишіть нам на офіційну електронну пошту mega@megabank.ua
З повагою, АТ «МЕГАБАНК»
Занадто довго не віддають кошти
Незважаючи на складнощі та обставини непереборної сили у цей час, АТ «МЕГАБАНК» робить все можливе для виконання зобов'язань та здійснення обслуговування клієнтів на якісному рівні. Для вирішення питання запрошуємо Вас до відділення Банку.
З повагою, АТ «МЕГАБАНК»
Мегабанк навмисно не віддає кошти
В травні поточного року я неодноразово повідомляв працівників АТ «Мегабанк» про моє бажання отримати мій вклад, в строк коли він закінчиться. 20.05.2022 року в день закінчення терміну депозитного договору я прийшов у відділення банку та повідомив що я хочу забрати свій вклад, проте отримав відповідь що грошей в касі немає і невідомо коли будуть. На запитаня: що мені робити керуюча відділенням мені сказала — «вы что не видите что на улице война». Після прохання видати мені хоч якусь суму, вона сказала своєму працівнику — «ладна, выдайте ему 100 долларов и пускай идет». Я звертаюсь до керівництва банку, розберіться з цим неподобством та вирішіть питання щодо повернення вкладу.
Дякуємо за Ваше повідомлення! Ми обов’язково розберемося в ситуації, що сталася.
Звертаємо Вашу увагу, що до Банку можна надсилати інформацію щодо обслуговування, в тому числі всі зауваження та пропозиції, через офіційну поштову скриньку mega@megabank.ua.
Банк не отдает депозит
В квітні поточного року я неодноразово повідомляла співробітників АТ «Мегабанк» про моє бажання отримати мій вклад, строк дії якого закінчився, проте кожен раз отримувала відмову.
На моє питання щодо причин, з яких банк не виконує вимоги ЦКУ та власного договору, співробітники банку відповіли, що у відділенні банку відсутня готівкова іноземна валюта.
На мою письмову заяву від 3 травня 2022р.щодо видачі належних мені коштів банк надав суто формальну відповідь, без жодних пояснень стосовно дати повернення належних мені коштів
Видача коштів можлива за наявності достатньої суми готівки для здійснення такої операції у касі відділення. Коли у відділення буде можливість опрацювати Ваш запит на отримання коштів, його співробітники зможуть Вам про це повідомити.
З повагою, АТ «МЕГАБАНК»
Банк категорически отказывается выдавать депозит
Для перевірки інформації за Вашою ситуацією надайте, будь ласка, дані для Вашої ідентифікації. Також Ви можете звернутися безпосередньо на офіційну поштову скриньку Банку mega@megabank.ua.
Звертаємо Вашу увагу, що видача коштів можлива лише за можливості обробки такої операції відділенням.
З повагою, АТ «МЕГАБАНК»
Дії керівництва банку розцінюю як диверсія проти аграрного сектору України
Не проходить платіж за комунальні послуги
Немає даних за квітень 2022 року в ЄРЦ.
Спробувала сплатит комунальні платежи по графі: «ДОЛГ»
Платіж не здійснено
Дані щодо нарахувань за комунальні послуги оновлюються в системі ЄРЦ тільки після їх отримання від комунальних організацій. Як тільки до нас надійде інформація — вона відобразиться.
Сплатити за комунальні послуги можна через сайт, мобільний додаток, термінали, окремі пункти прийому платежів по м.Харкову. Після обробки платіж надходить до відповідної організації.
Якщо виникають труднощі, зверніться до підтримки сайту (через електрону пошту), додатку (чати) або в телефонному режимі на номер 0800504400.
Форс-мажора для Мегабанка не существует
Постоянно проживаю в г. Краматорске. В настоящее время — внутренне перемещенное лицо, нахожусь в Хмельницкой области с марта месяца, помощь ВПЛ до сих пор не получил. Выехал из Краматорска экстренно вместе с семьей и внуками в связи с обстрелами города и активными боевыми действиями на территории Донецкой области.
В связи со сложившимися условиями мы оказались практически без средств к существованию.
26.04.2022 я обратился в отделение Мегабанка в г. Хмельницкий с просьбой о досрочном прекращении срока действия депозита.
Я полагаю, что имею на это право в связи с форс-мажорными обстоятельствами в виде активных боевых действий, что засвидетельствовано ТПП Украины от 28.02.2022 № 2024/02.0−7.1. Данная ситуация не могла быть предсказуема в момент оформления депозитного договора в декабре 2021.
В отделении Мегабанка в г. Хмельницкий мне помогли подготовить и оформить заявление в Главный офис о досрочном возврате депозита, скопировали и приложили все необходимые документы, справку ВПЛ.
Сотрудники отделения Мегабанка обнадежили меня в положительном решении вопроса.
Однако 02.05.2022 в телефонном режиме мне сообщили об отказе Главного офиса Мегабанка в досрочном возврате депозита. Мотивировка причины отказа формальная — по договору не предусмотрена возможность досрочного его расторжения.
Получается, что я, имея на депозите достаточно крупную сумму денег, в критической ситуации, полностью соответствующей форс-мажорным обстоятельствам, не могу ими воспользоваться.
Руководство Мегабанка фактически обрекло меня с семьей на нищенское существование до окончания срока депозита.
Интересно, смогли бы уважаемые руководители Мегабанка за выплату переселенцам в размере 2000 — 3000 грн. на человека в месяц снять себе жилье, приобрести медикаменты (мне 73 года, являюсь лицом с инвалидностью), предметы первой необходимости и, главное, продукты питания.
Вот таким в критической для меня ситуации оказался Мегабанк.
Дякуємо за Ваше повідомлення! Для перевірки ситуації просимо Вас надіслати через особисті повідомлення дані, що дозволять провести ідентифікацію. Також Ви можете надіслати звернення на офіційну пошту Банку mega@megabank.ua.
Переводы по реквезитам.
Для перевірки платежу в касі, зверніться, будь ласка, до відділення, в якому здійснювали операцію. Звертаємо Вашу увагу, що якщо метою платежу було поповнення Вашої картки, Ви можете звернутися до підтримки банку, що емітував цю картку, для підтверження її успішності.
Безответственная компания
Деньги за коммунальные платежи не переводят на поставщиков
При этом из этой квитанции оплата за распределение газа пришла получателю.
Т. е. получается, что мегабанк сам не переводит харьковэнергосбыту и харьковгоргазу??? Получила письменный ответ от мегабанка еще 01.05.2022: «по услуге „распределение газа“ деньги отправлены поставщику услуги, по двум другим услугам деньги на выгрузке и будут отправлены на днях» Уже 09.05.2022, но деньги так и не переведены. У них на сайте полный форум вопросов от клиентов. Куда пропали платежи???
Мегабанк банкрот?
Видача коштів відбувається за наявності достатньої суми для видачі у касі відділення Банку.
Звертаємо Вашу увагу, що Центр клієнтської підтримки знаходиться у місті Харків. Ми працюємо при значному збільшенні навантаження та постійних технічних складнощах обслуговування, що наявні в цей час, та намагаємося обробляти звернення, які надходять. Консультацію можна отримати у телефонному режимі та через чати вайбер/телеграм.