×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
OlyaD 16 жовтня 2019, 11:02
Відділення за адресою: Львів, пл. Міцкевича, 8
В серпні брала кредит у Мегабанку у Львівському відділенні на Міцкевича. Все супер швидко, через годину гроші вже були на рахунку+ досить лояльні відсотки порівняно з іншими банками… мінімум документів, ніяких проблем… Дуже задоволена роботою дівчаток, все розказали, пояснили… Рекомендую!!!
Мегабанк
Відповідь банку
16 жовтня 2019, 14:59
Шановний клієнт!

Дякуємо за відгук!

З повагою, Мегабанк
RoksolanaMariia 14 жовтня 2019, 22:49
дуже сподобалось у відділенні Львівського ЦРВ Приємний, кваліфікований персонал, високі ставки на депозит. Рекомендую)
Мегабанк
Відповідь банку
15 жовтня 2019, 15:31
Шановний клієнт!

Дякуємо за відгук!

З повагою, Мегабанк
Відділення за адресою: Запоріжжя, пр-т Соборний, 153
Закончился срок депо в валюте. Пришел забирать, девочки менеджеры всё оформили и пошел в кассу.
Кассирша даёт мне доллары и 2 купюры с заболеваниями (коричневые следы и пятна на купюрах).
Отделение находится возле института и иностранцы там часто меняют валюту.
Ну говорю поменяйте мне пожалуйста эти купюры, так как они больные и их не возьмут в другом банке. Кассир отвечает, что когда я положил депозит, она записала, что у меня была плохая купюра и сейчас она найдет записи и всё докажет. Записи она не нашла. Но я вспомнил, что когда положил депо ей не понравилась одна купюра /(на ней была часть печати) и она её не приняла и хотела записать.
Я говорю — да просто поменяйте и всё. Она мне — я эти деньги не печатаю, я только кассир! С горем пополам обменяла… Про остальные купюры мне страшно и вспоминать, так как я похоже должен был прийти в отделение с аппаратом для проверки купюр. Скоро закончится депо в Евро — предполагаю, что это будет нечто! На всякий случай вопрос банку — можно ли забрать депо в другом отделении которое не на проходняке и с нормальными купюрами?
Мегабанк
Відповідь банку
23 вересня 2019, 17:17
Шановний клієнт!

Перепрошуємо за неприємний випадок!
Так, Ви можете звернутися у інше відділення для отримання свого депозиту, за адресою: проспект Соборний 144.
Також Ви можете залишити у приватне повідомлення нам свій контактний телефон для найкращого вирішення ситуації.

З повагою, Мегабанк!
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
mart0984200134 6 вересня 2019, 17:04
Відділення за адресою: Львів, пл. Міцкевича, 8
Прийшла в Мегабанк для отримання довідки пр те що в мене нема поточної заборгованості оскільки по УБКІ дані вони не оновлюють. За це забажали 100грн. Мало що я змушена брати цю довідку з їхньої вини то до мене ще й по хамськи поставились. Сказали що це мої проблеми
Мегабанк
Відповідь банку
9 вересня 2019, 20:53
Шановний клієнт!

Дякуємо за Ваш відгук! Ми обов'язково розберемося в даній ситуації.

З повагою, Мегабанк
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
mart0984200134 29 серпня 2019, 20:37
Взяла кредит в Мегабанк готівкою. Мало того що вони з мене зняли кошти за оформлення кредиту в розмірі приблизно 2тис для якоїсь компанії. Так іще не вчасно оновлюють дані в УБКІ. У чоловіка почались проблеми зі здоровям і всі кошти йшли на його лікування. Не було часу займатись фінансами і роботою.Були протермінування по кредиту але я його старалась закрити. Другий місяць я вчасно оплачую по платежам. Але в УБКІ дані не оновлюються і я в чорному списку боржників. Що унеможливлює покращити фінансовий стан мого підприємства бо мені не надають кредит. В нас все вирішує компютер.
Мегабанк
Відповідь банку
4 вересня 2019, 13:36
Шановний клієнт!

Банк передає вчасно інформацію по кредитній історії в УБКІ. Так як Ви не виповнили свої зобовязання, согласно підписаному договору, перед банком, то у Вас виникло протермінування. При оформлені кредиту всі банки дивляться на кредитну історію потенціального клієнта, в тому числі на графік платежей по іншим кредитам. На жаль ми не можемо вплинути на Вашу вже сформовану кредитну історію, але точно можемо сказати, що зі сторони банку виконуються всі необхідні зобовязання перед нашими Клієнтами.

З повагою, Мегабанк!
core499 21 серпня 2019, 12:13
не буду расписывать в полных подробностях какой бардак и не компетентность в этом банке. я длительное время хранил вклады в этом банке, но это последний раз. сами продлевают, не перезванивают клиентам и не говорят что вклад будет продлен. ход на дурака: авось клиент забыл, а мы пока в тихую будем еще использовать его деньги.
когда позвонил в киевское центральное отделение, девушка Лида со мной общалась как с пацаном: ну говори, ну какие, откуда я знаю и все в таком роде.
меня часто просят проконсультировать по банкам, но теперь больше никому не посоветую мега банк.
мега банк- мега срач.
Мегабанк
Відповідь банку
30 серпня 2019, 16:53
Шановний клієнт!

Дякуємо за відгук!

З повагою, Мегабанк
Геннадий Гридин 14 липня 2019, 17:08
Большего г**на не видел. Онлайн не работает, приложение не работает, «Pay» нету, банкоматов мало и глючат постоянно, деньги дает то по 2000, то как им вздумается, еще и бабло сбрило со счета (может сам засветился), но все-же. Часто деньги со счета снимает, но не выдает, надо ехать за паспортом, а уж потом в отделение, писать челобитную на выдачу. А выдадут, может быть аж через неделю. Неудобный до крику. Сделали б вывеску — «для отмывания бабла». Жаль, только 3 (минуса) можно выбрать.
Мегабанк
Відповідь банку
17 липня 2019, 21:51
Шановний клієнт!

Дякуємо за відгук!

З повагою, Мегабанк
tata10 1 липня 2019, 16:07
Вроде как все хорошо в банке — % получаю вовремя, ставка удовлетворяет, обслуживают быстро, но есть минус — когда заканчивается депозит — никто с банка тебе не звонит с напоминанием, как делают это в других банках. Сам вспомнил — пришел переоформлять договор или забирать депо, а не вспомнил — это твое дело.
Мегабанк
Відповідь банку
17 липня 2019, 21:50
Шановний клієнт!

Дякуємо за відгук!

З повагою, Мегабанк
Korustyvach1112 9 червня 2019, 16:39
Я є клієнткою Мегабанку вже протягом тривалого часу і хотілось би поділитися досвідом нашої співпраці. Обслуговуюсь у Львівському відділенні у центрі і дуже задоволена компетенцією персоналу.Користуюсь депозитами банку, працівники завжди порадять найкращий варіант розміщення коштів і ставки у них хороші до слова. Загалом, не знаю як інших клієнтів, а мене особисто Мега банк повністю задовільняє і працівники завжди усміхнені і привітні!
Мегабанк
Відповідь банку
10 червня 2019, 19:50
Шановний клієнт!

Дякуємо за відгук!

З повагою, Мегабанк
Pasha Tarabas 3 червня 2019, 14:51
Доброго дня. Захотілось написати відгук про Мегабанк так як являюся їхнім колишнім клієнтом. Сказати по правді то навіть за гроші б не користувався їхніми послугами надалі. 17 травня 2019 року, я погасив кредит в цьому банку і ще у двох інших, не роблю піару але так щоб народ знав, ОТП-банк та ПУМБ у місті Львів. мені потрібна була довідка про повне погашення кредиту у кожному банку, до слова це була п'ятниця, в ОТП та ПУМБі довідки вже були готові у понеділок. У Мегабанку ж я мало того що мусів писати письмову заяву про видання такої довідки так тепер ще й мушу чекати до місяця часу. Мотивовано все це тим що моя заява ніби-то передається в Харків і там розглядається директором головного відділення. Телефонував у відділення у Львові на якому етапі моя заява, так як ця довідка мені потрібна, по телефону мені сказали що немає ще, що цікаво як тільки я сказав своє прізвище то мені зразу ж сказали що нема, там в працівників напевно замість мозку стоять чіпи, чи може пам'ять в людей феноменальна, хоча я думаю сказано було аби не надоїдав. Якщо так добре вони справуються з відповідями по телефону то чому стільки часу розглядається десь там у Харкові моя заява.Як мені пояснили ця процедура передбачена регламентом і плюс до того всього не один я хочу отримати цю довідку, але все це байка, я сплатив все до копійки і маю повне право вимагати в них «папірець» який це засвідчує? не ЧЕК. Я б сказав що нормальне ставлення там до клієнта поки він «висить» ім гроші а далі гуляй.
Мегабанк
Відповідь банку
10 червня 2019, 19:48
Шановний клієнт!

Наразі ми працюємо над Вашим питанням. Перепрошуємо за незручності.

З повагою, Мегабанк!
Проблема вирішена
Rino2009 15 травня 2019, 21:01
Відділення за адресою: Львів, вул. Виговського, 34
Сьогодні зранку не зміг зняти гроші з банкомату м. Львів, вул. Виговського, 34. Дзвонив на гарячу лінію сказали підійти у відділення банку написати заяву. Був в відділенні там сказали поки що не писати заяву можливо за день гроші повернуть. Завтра знов треба буде йти у відділення писти заяву. Перший раз в мене така читуація шоб «банкомат» списав гроші але не видав((((
Мегабанк
Відповідь банку
22 травня 2019, 11:51
Шановний клієнт!

На жаль, в роботі банкоматів може відбутися збій. Для вирішення даного питання Ви можете звернутися у відділення, або залишити у приватне повідомлення контактний номер. Вибачте за незручності.

З повагою, Мегабанк!
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
AlexeyKharkov 17 квітня 2019, 18:01
Відділення за адресою: Харків, пр-т Московський, 199
Жлобство. Отделение Московский проспект 199 позорище. Пришёл в 16.30, простоял 15 минут чтоб узнать, что касса меня не обслужит. Открыть вторую кассу религия не позволяет. Автоматы оба вовремя инкассировать религия тоже не позволяет. Если вы не можете увеличить объем кассеты — то поставьте третий автомат. Почему ваши проблемы должны волновать клиента??? Вы прямо как городской совет, который экономит на конвертиках и марках. Начальнику отделению желаю выхода на пенсию в понедельник, как раз будет время пасочки печь. С наступающим вас, всего плохого
Мегабанк
Відповідь банку
18 квітня 2019, 17:06
Уважаемый клиент!

Спасибо за Ваш отзыв!

С уважением, Мегабанк
Alka45 15 квітня 2019, 15:37
Не первый год сотрудничаю с Мегабанком. Хочу сказать, что банк свои обязательства выполняет полностью. Открываю депозиты постоянно. Как только заканчивается срок — возвращают всё, без задрежек. Что приятно удивило — в этот раз отдали деньги без предварительного заказа (сумма в валюте и не очень маленькая). Отношение доброжелательное у сотрудников, внимательное. Хотя я хожу из года в год, в одно и тоже отделение на Б. Хмельницкого. Сотрудничать с такими людьми приятно. Так что, скорее всего, вернусь ещё вновь.
Мегабанк
Відповідь банку
18 квітня 2019, 16:24
Уважаемый клиент!

Спасибо за Ваш отзыв!

С уважением, Мегабанк
toma8 9 квітня 2019, 14:53
Ніколи не був клієнтом банку і не замовляв у них ніяких розсилок. Спам приходить по SMS від конткта з іменем «Megabank», і його не можна додати в чорний список. У відповідь на моє вчорашнє звернення з вимогою видалити мій номер зі спам бази сьогодні зранку отримав ще одне спам повідомлення не за графіком. Нав'язливість гірше ніж у спортлайфа, волякабель, служб таксі і доставок піци разом взятих. Потенційним клієнтам пропоную уважно оцінити перспективи співпраці з банком, який працює такими методами.

9.04.2019 — 25000 грн без довідки про доходи від Мегабанку.
8.04.2019 — Автоцивілка ві знижкою 70%
1.04.2019 — 25 тисяч без дов. про доходи від Мегабанку!
26.03.2019 — 25 тисяч без довідки про доходи від Мегабанку
19.03.2019 — 25000грн. без довідки про доходи від Мегабанку!
13.03.2019 — Автоцивілка зі знижкою 60%
12.03.2019 — 25 тис. без довідки про доходи від Мегабанку!
19.02.2019 — 25 тисяч без довідки про доходи від Мегабанку!
Мегабанк
Відповідь банку
11 квітня 2019, 9:41
Добрый день!

Ваш номер по ошибке мог оказаться в списке рассылок. Так как возможно ранее этот номер мон принадлежать клиенту банка. Для решения этого вопроса Вы можете обратиться по номеру 0800-50-44-00 или оставить Ваш контактный номер

С уважением, Мегабанк
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Алексей Авдеев 21 лютого 2019, 6:32
Взял в рассрочку. Мне обещали что справка о закритии пришлют по почте. Делою звонок консультантам, они не долго думают дают понять как хотите так и заберайте кроче это ваша проблема. Вопрос как у банка нет курьеров чтоли пусть на почту отнесут, или консультанты не хотят этим заниматься.
Мегабанк
Відповідь банку
21 лютого 2019, 18:46
Добрый день!

Вероятнее всего Вы оформляли кредит в другом банке, так как в нашем нет такой кредитной программы. Предоставьте пожалуйста контактный номер телефона специалисты нашего банка свяжутся с Вами для решения вопроса.

С уважением, Мегабанк!
Мінфін
Відповідь адміністратора
22 лютого 2019, 17:11
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 22.02.2019).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
vadymbanker 12 лютого 2019, 18:07
Прошу по карт пакету пенсионный(пенсионный, пенсионный не персефицированфный, пенсионный вип) отменить начисление процентов на остаток, так-как все кто слетел с получения пенсий по картам мегабанка в январе, при желание не могут закрыть карты ОДИН РАЗ. Так-как закрывая карту(карт счет) 15 числа(любого месяца), в последний день данного месяца месяца придет процент на остаток с 1 по 15 число. Следовательно приходится повторно обращаться для закрытия карт. Это крайне не удобно.
Мегабанк
Відповідь банку
18 лютого 2019, 10:38
Уважаемый клиент!

Не целесообразно менять тариф, т.к. есть клиенты, которые оставляют средства на счетах именно потому, что на остаток начисляются проценты: клиент имеет постоянный доступ к свои средствам + получает дополнительный доход на остаток.

С уважением, Мегабанк
Андрей Кривенко 4 лютого 2019, 15:40
Напрягают навязчивые предложения кредита посредством SMS, причем банк не поленился и задублировал сообщение. Учитывая полное отсутствие каких-либо регистраций мной лично, с указанием моего мобильного номера на сайтах любых банков или финструктур, есть подозрение, что банально покупают базу номеров. Клиентом данного банка никогда не был, а учитывая обстоятельства, и не буду. И да, в черный список спамера, не имеющего исходящего номера ( вместо него лишь никнейм), на моей модели телефона не добавить. Возникает вопрос — почему именно я должен предпринимать кучу ненужных лично мне действий, всего лишь для того, чтобы меня не беспокоили?
Мегабанк
Відповідь банку
18 лютого 2019, 11:04
Добрый день!

Ваш номер по ошибке оказался в списке рассылок. Так как возможно ранее этот номер мог пренадлежать клиенту банка. Для решения этого вопроса Вы можете обратиться по номеру 0800-50-44-00 или оставить Ваш контактный номер.

С уважением, Мегабанк
Victor Larin 22 січня 2019, 8:42
Получил SMS спам от банка: «Акція від Мегабанку — готівка в кредит від 10% річних. 0675721242».
Клиентом этого банка я никогда не был. Поделитесь тайной у кого купили базу номеров?
Я бы уволил сотрудников банка, разославших спам. Если рассылка спама это политика банка, тогда с этим банком всё ясно.
Мегабанк
Відповідь банку
18 лютого 2019, 11:02
Добрый день!

Ваш номер по ошибке оказался в списке рассылок. Так как возможно ранее этот номер мог пренадлежать клиенту банка. Для решения этого вопроса Вы можете обратиться по номеру 0800-50-44-00 или оставить Ваш контактный номер.

С уважением, Мегабанк
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
vadymbanker 28 грудня 2018, 12:23
В пенсионом фонде Харькова подтвердили что пенсии не будут выплачиваться через Мегабанк с января, переводите бабушек и дедушек в другие банки, кто не переведет, пенсию выплатят на почту с очередями!
Мегабанк
Відповідь банку
10 січня 2019, 21:12
Уважаемые клиенты!

АО «МЕГАБАНК» в настоящее время осуществляет мероприятия для возобновления обслуживания пенсионеров и получателей государственных социальных выплат.

Планируется, что данные операции банк возобновит в ближайшее время.

С Уважением, Мегабанк
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
natalishaharkov 22 листопада 2018, 12:34
Прошу вынести благодарность кассиру отделения №40 ул.Гвардейцев Широнинцев, 73-Б г.Харьков, Гончаренко Людмиле Николаевне за квалифицированную и профессиональную работу, внимательное и уважительное отношение к клиентам банка.
Мегабанк
Відповідь банку
27 листопада 2018, 12:59
Уважаемый клиент!

Спасибо за Ваш отзыв!

С уважением, Мегабанк
Мінфін
Відповідь адміністратора
26 листопада 2018, 14:24
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 26.11.2018).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.

Курс валют в Мегабанку на сьогодні

Валюта Купівля Продаж
USD 24.650 25.050
EUR 27.220 27.540
RUB 0.3700 0.3870
Всі курси банку

Курс валют в Мегабанку на сьогодні

Валюта Купівля Продаж
USD 24.650 25.050
EUR 27.220 27.540
RUB 0.3700 0.3870
Всі курси банку
Реклама
Головна / Банки України 🏦 / Мегабанк 💰 / Відгуки про Мегабанку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Мегабанку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.