Курс валют в Ідея Банку
PLN | 9.8 | 10.1 |
Ужасный банк! Приложение еще хуже.
Далее. Чтобы отменить пролонгацию депозита нужно звонить только в день его закрытия, ни раньше ни позже. Если не позвонил, то твой депо будет автоматически продлен по низкой ставке. И ничего с этим сделать нельзя!!! Даже если ты в ЗСУ, сидишь в окопе и нет физической возможности — это никого не интересует.
Короче, никому не рекомендую. Трата времени и нервов.
Проблемный банк
Грубе спілкування
Один і найжахливіших банків
Отвратительно
Обращаюсь в чат с целью заказа наличных, говорят что заказа нет и нет могут передать обращение в отделение тк сейчас не рабочее время отделения
На следующий день звоню на горячую линию, сообщают что заказ для моей суммы не требуется
Приходу в отделение — денег в наличии нет, и заказывая в чт, я могу их получить только на вторник
уважение ко времени клиента хоть какое-то есть?
Отделение в Киеве № 9
Клиенты здесь не требуются! Ну и ладно, пойду в соседний банк!
Жах
Развод на подарки + селфи
Жах!
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Банк не надає можливість розблокувати банківську карту
Богданов Геннадій Анатолійович лютий 1951р.н.
Идеябанк прекращает онлайн банкинг
Идея не хочет, чтобы им возвращали долг
Спамери
Роботу колцентру теж маю відзначити — спілкуються грубо, якість зв’язку жахлива, добитись чіткої відповіді неможливо.
Не приведи боже мати з таким «банком» якісь справи.
Подобається…і неодноразово
Худший банк — Идея Банк
После начала войны появились финансовые трудности. Есть просроченные платежи.
До войны все четко ни одной просрочки и кредитка хорошая.
1. Звонок оператора — хамит, кричит, сказала переквалифицироваться, что бы платить кредит, бросила трубку.
(напоминаю война, я в зоне боевых действий, прифронтовой город)
Я был в шоке как банк может позволять такое.
Естественно брать трубку после такого общения желания нет.
ЗВОНКОВ ПО 15−20 В ДЕНь + МЕСЕНДЖЕРЫ.
Начали писать мне в вайбер
Написали еще один перл —
*давайте обєктивно дивитись на речі — війна в країні не стала причиною того що у вас виник борг *
Именно война стала причиной просрочки моих платежей!!!
И на данный момент — я вернулся к выплатам и плачу и не отказываюсь и хочу выплатить быстрее.
А давление продолжают — суд, арест счетов и т. д. и т. п. и устрашающие сообщения типо этого
ДОЛГ ВЫ ВСЁ РАВНО ВЕРНЕТЕ!!!
Идея банк я хочу выплатит Вам все что должен и закрыть счет в Вашем банке.
Агрессия операторов, запугивание и некомпетентность, психологическое давление, суды — во время войны, когда иногда есть нечего!!!
Дай Бог разойтись с Вами и что бы Вы шли в след за русским кораблем.
Банк умисно вводить в оману та знущається.
Відповідні постанови виконавцем надіслано в банк, та вони отримані банком.
Однак, банк відмовляється розблокувати рахунок, та умисно вводить в оману, стверджуючи, що арешт не знято. Це просто брехня.
Всі інші банки отримали постанови ще 26.06.2023 р. (такі постанови електронним шляхом надсилаються). І виконавець підтвердив, що надіслав, та банком отримано.
Притому і на гарячій лінії банку наприкінці червня підтверджували, що отримали постанови.
А рахунок досі заблоковано.
12.07.2023 р. на гарячій лінії стверджують, що арешт не скасовано і постанови банк не отримував.
Більше того, 26.06.2023 р. АТ «Ідея Банк» списав з мого рахунку гроші за платіжною інструкцією виконавця.
Але одразу після цього в той же день банк повернув списані гроші на рахунок із формулюванням «помилково стягнуті»!
Тобто це свідчить, що ще 26.06.2023 р. банк ОТРИМАВ від виконавця постанови про закінчення виконавчих проваджень та про зняття арешту з коштів, датовані 26.06.2023 р.
Тому не зміг цією датою списати кошти. Вимушений був їх повернути.
На гарячій лінії 12.07.2023 р. співробітники кілька годин відверто знущалися!
Брехали, що арешт виконавцем не знято і провадження не закриті. Кидали слухавки.
Торочили по 100 разів «звертайтесь до виконавця», хоча я кожного разу інформував, що ЗВЕРТАВСЯ, і виконавець ще 26.06.2023 р. надіслав їм постанови та підтвердив, що банк їх отримав, причому і фахівці банку раніше це підтверджували.
Висували безглузді вимоги на кшталт «візьміть довідку у виконавця» (?!), хоча закон не вимагає жодних «довідок» для розблокування рахунку, а передбачає зняття арешту банком при отриманні відповідної постанови виконавця.
Понад годину оформляли моє звернення в десять рядків, оскільки перекручували всі мої слова навпаки (як завжди, це корпоративна політика всіх банків, аби не давати відповідей саме на конкретні «незручні» питання клієнтів, а надавати потім у відповідь відписки про щось інше чи ні про що).
Я, пенсіонер за віком, без доходів, неодноразово інформував банк про вкрай критичний матеріальний стан і необхідність коштів на внесення обов’язкових платежів та на лікування, й просив просто виконувати закони та розблокувати рахунок. А у відповідь — брехня і знущання.
Комиссия за погашения кредита
Шахраї та найгірший банк!
Не рекомендую нікому цих нелюдів!
Я ризикуючи життям і здоров’ям своїм захищаю їх в ПВО прикриваємо столицю і ось така тепер подяка!
Буду писати в усі інстанції, звертатися до НБУ, щоб було відомо як зараз допомагають захисникам України!
Правонарушители
Никогда не являлся клиентом данного банка и не буду после ихнего надоедливого спама