Мінфін - Курси валют України

Відгуки про Креді Агріколь Банку

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Amicus 16 листопада 2023, 22:34
Картки не відправляють Новою Поштою по Україні. За кордон за 900 грн замість 10$ у Моно (зараз типу акція за 200 грн). На довірених осіб взагалі ніяк.
SWIFT платіж в 2023 році тільки фізично через касу! 11 років тому були в Приваті.
Долари з валютної картки не відправити — в Приваті і Моно можна.
Комісія за конвертацію в валюті при будь-яких валютних розрахунках і до того ж у виписці не привʼязана, йде окремо — до чого вона відноситься дуже довго встановлювати, якщо це можливо.
Мінфін
Відповідь адміністратора
21 листопада 2023, 16:10
Відгук не зарахований (на 21.11.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Asmund 16 листопада 2023, 11:55
Відділення за адресою: Київ, вул. Саксаганського, 51/87
Привіт всім. Думка суб'єктивна і певною мірою емоційна, але з такою дурнею я тільки тут стикався.
Одразу скажу, що в цілому банк мені подобається, а друзі, які працюють в банківській сфері, кажіть що в плані умов праці Агріколь ТОП. В них навіть перерва на обід є) Власне за це перший мінус, бо мені ну дуже не зручно, відвідувати відділення, якщо в тебе графік з 9 до 18 (як і в банку) і перерва на обід теж тоді коли у банку. За весь мій досвід співпраці з 10 банками в Україні тільки тут така історія. Це не те щоб мінус, але особисто мені дуже не зручно. Хоча у відділенні казали що за гострої потреби можна домовитись.

Кредитку оформлюють тільки тим хто у них зп має, це не мінус, просто факт.
З Револютом банк не працює, теж просто факт.
Зняти з валютної карти кошти можна через гугл пей без оформлення пластику. Завжди є валюта.
Банкомати приймають готівку, не треба каса.

Ключова проблема і незадоволення, це низькі ліміти на зняття валюти. Я впевнений що це прописано у договорі, і я це пропустив, тому вина моя, а не банку, але я знімав депозит 2700 і купив ще 1300 доларів через онлайн купівлю, і заплатив за це щастя 16 доларів, які були зняті з мої картки через 2 дні. Ніхто мою увагу на це не звернув. Відверто дурнувата схема, враховуючи що депозит в місяць можна оформити на еквівалент 200 тис грн і ще на 50 тис купити валюту через картки (тобто десь 6700 доларів). І як їх зняти?)
Зараз банк розширює ліміти, але мої 16 доларів комісії за зняття 1000 доларів поверх місячного ліміту мені ніхто не поверне. На карті тепер -14 доларів (на дебетовій).
Отака от історія. Бажання працювати з банком зникло (
lpsht15 7 листопада 2023, 20:16
Відділення за адресою: Київ, вул. Левка Лук’яненка, 21
Був кредит в банку Агріколь. В карантинні роки виникла заборгованість. На прохання перекредитувати — відмова, подали на мене в суд, вимагаючи закрити всю суму кредиту. В процесі судової тяганини продали мій борг іншій компанії. Змінилась сторона в суді… Тобто у Агріколя зі мною вже ніяких справ нема. Ми домовились в суді з іншою компанією про Мирову угоду в листопаді 2020 року, я виплачую іншій компанії кошти щомісяця (навіть в період війни), борг зменшується. Але в УБКІ Агріколь (який не має до мене жодного стосунку) не прибирає запис про борг і сума там не зменшується. Вже і я подавала запит на УБКІ, і УБКІ подавав запит на Агріколь, але так і висить інформація що я боржник на всю суму боргу. З невідомих причин Агріколь відмовляється прибирати свій запис.
yaroslavbk 1 листопада 2023, 14:39
купил 31.10 в приложении 1200 евро уже 2 ноября, а денег нет на карте, пишет в обработке. я должен ждать 2 дня обмен?
VictorR 6 жовтня 2023, 23:58
Зробив переказ коштів за реквізитами з картки Агріколь Банку на моно на мій же рахунок.
Гроші списали, а на рахунок в моно вони не зайшли. В моно сказали що в них з 1:30 до 22:30 платежі зараховуються миттєво. Та я і сам це знав бо користуюся і все норм завжди і швидко.

Ситуація клас ще й тому що я в іншому банку маю відсотки щодня сплачувати бо Агріколь не здатен за повний робочий день зробити переказ!

В цілому ряді банків (УніверсалБанк, ПриватБанк, Сенс-Банк, А-Банк, Ощадбанк, Райффайзен Банк Аваль, UKRSIBBANK, ОТП-Банк) перекази за реквізитами проходять миттєво завдяки новій системі економічних платежів СЕП. Але в Агріколі про таке не чули. І що ще гірше чути не хочуть, на зручність клієнтів їм начхати.
До всього ще в службі підтримки в месенджері щоб достукатися до людини треба пройти декілька разів ідентифікацію у їхнього Алекса. Це капець. Навіть зашквар банківської системи у вигляді Привату зараз клієнтоорієнтується.
ARTEM BOSS 4 жовтня 2023, 15:30
Відділення за адресою: Суми, вул. Горького, 25
Который раз прихожк.в отделении в городе суми из двух касс работает одна.Ито не работает.терминал в банке один на весь город и тоже не работает.простотневозмодно положить деньги на счёт. Ужасный банк
tana1962 12 вересня 2023, 20:18
Жахлива програма КОРПЕКС. Три платежі неможливо було відправити за годину. Після всіх мук та катувань, відправлення було, але вони виявились не проведені. Як можна працювати з таким банком!
maderg 6 вересня 2023, 8:49
Как-то звонил оператору поводу чтоя потерял финансовый номер оператор сказал обращайтесь в банк и зарегистрировать новый номер
maderg 4 вересня 2023, 1:01
Я являюсь клиентом банка пользуюсь услугами банка одназчно неплохой банк
Viktor1605 12 серпня 2023, 0:04
Банк може прикриваючись «боротьбою з терроризмом та відмиванням грошей» заморозити ваші перекази, не проінформувавши вас та не запитавши документів для спростування. За їхніми правилами, вони можуть тримати ваші гроші від 5 до 30 рабочих днів! Служба підтримки вам буде недоступною, якщо ви не можете отримати СМС! І це в 21му сторіччі…
Взагалі рекомендую тричі обміркувати перед тим як з ними укладати будь-які угоди!
dameki31 31 липня 2023, 8:45
Хотіла закрити рахунок в банку, бо він співпрацює з росією. Це величезний головний біль! Мені вже два тижні не дають закрити рахунок, картка і досі активна.
MarinaDVKH 20 липня 2023, 19:23
Я є клієнтом банку і зі мною трапилася неприємна ситуація:
Я маю кредитну картку і, відповідно, кредит (договір було складено в мирний час в місті, де наразі окуповано)!
Я нещодавно змогла виїхати на підконтрольну територію України. За час в окупації(через неможливість звернутися до банку та виплачувати кредит) утворилася задолженість.
Мені надійшли гроші на основну картку для проживання! І ці кошти були одразу заблоковані для оплати кредиту БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!
Тобто я залишилися без коштів у чужому місті (без житла і їжі, з дитиною на руках)!
Тобто це підтримка банку і розуміння клієнтів з окупованої території?
Я зверталася на гарячу лінію і отримала відповідь, що якщо я заключала договір — то банк мав на це право!
Але я заключала договір у мирний час, а наразі — військовий!!!
1kerrogaz 14 липня 2023, 9:17
Исчезают суммы со счета без сообщений об транзакции. Полгода снимали безо всяких сообщений. Поймал. Вернули средства, но для этого надо было писать заявление что я хочу чтобы мне возвратили исчезнушие денежные средства.На днях опять исчезла сумма без сообщения. Вернули сказали что система сбоит, два раза один и тот же платеж обработала и списала удвоенную сумму
Froloff 21 червня 2023, 10:28
Хотіла закрити рахунок в Креди Агриколь Банку, так як давно послугами не користуюсь. Подзвонила до кол-центру, сказали, що можно онлайн закрити, і чекати треба 30 діб. Наразі пройшло вже більше часу, а рахунок досі не закритий. Пійду в відділення розбиратися!!! Але цене дуже зручно виходить!
Denysazarov 26 травня 2023, 16:20
Відділення за адресою: Київ, вул. Антоновича, 97
Працівники банку вимогають від мене справку ВПО для переоформлення контракту та не надають доступу у рахункам. При цьому не можуть надати інформацію на який підставі
kirpichino 22 травня 2023, 10:51
Вже 2 місяці не можуть виправити баг в мобільному додатку з неможливістю скопіювати номер своєї картки.
Неодноразово писав на тех.підтримку, в результаті оновлення додатку випускають, а проблема так і не вирішується.
werma 20 травня 2023, 19:40
Банк надає зручні онлайн-сервіси, зате деякі процеси такі як відкриття рахунку можуть займати тривалий час (((
Yevhenii090191 14 лютого 2023, 3:03
Приложение живёт своей жизнью, хочет в просрочку загонит, хочет кредиту добавит. Отделения работают с вами только после жалобы на горячую линию. Все пытаются вас побыстрее отфутболить. Чтоб закрыть карту нужно ждать пол месяца пока вам не сформируют платёж за последний месяц

Как в  *** вступил, худший банк в Украине
Мінфін
Відповідь адміністратора
14 лютого 2023, 11:52
Відгук зарахований (на 14.02.2023).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку/ даної компанії.
VictorR 30 січня 2023, 13:13
Ситуація наступна. Вирішили на роботі зібрати певну суму грошей для колеги.
Гроші скидали на мою картку. Знаючи що в данному банку постійно випливають підводні камені в найпростіших речах я перевів довірені мені загальні кошти на окремий рахунок, мобільні заощадження, щоб не плутати їх з власними. Але цього виявилося недостатньо щоб їх відокремити, як виявилося банк на власний розсуд може їх переводити між рахунками як йому заманеться.
Суть в тому що гроші я перевів на, мобільні заощадження, 24-го числа більше і транзакцій ніяких не було в цей день, що може піти не так? Так ні 22-го числа була транзакція списання коштів і вони вирішили її провести 24го причому гроші списати не з основного рахунку, а з додаткового. Так брєд, спробую пояснити їхню відповідь на пальцях. 22го я перевів з монобанку на агріколь умовні 10грн, витратив в магазині 10грн. Все. Але вони цю операцію по рахунку проводять 24го, бачать що на моєму основному рахунку не вистачає і беруть частину з додоткового. Потім 25го розуміючи що списали гроші не вірно повертають мені ті кошти що були списані з додаткового рахунку, але не на додатковий рахунок, а на основний.
Я цього звичайно не підозрюю бачу в мобільному додатку залишок на основному рахунку і витрачаю його, бо це ж мої кошти.
А потім з’ясовується що в зібраних коштах не вистачає певної суми, яку я звичайно покладу туди де вона має бути. АЛЕ чому через недосконалість процесів у банку я маю потрапляти в такі ситуації?

До речі це вже другий випадок ускладнення життя клієнтів при проведенні елементарних процедур.
Минулого разу ми також збирали кошти на мою картку. А потім я перевів всю суму на картку монобанку колезі якому збирали. Так от через деякий час з мене списується комісія в 0,5% відсотка від суми переводу (прийшлося покрити цю комісію з власних коштів, бо картка тоді ще й в мінус пішла). В чому проблема вказувати зразу суму комісії при транзакції загадка для мене (потім після моєї скарги вони це виправили, але мені від того не легше). До цього я мільйон разів переводив власні кошти з дебетової картки агріколя на дебетову картку монобанку і комісії не було. На моє питання якого біса банк не повідомляє про зміну правил повідомленнями в тому ж мобільному додатку СА+ мені відповіли що опублікували їх на сайті. Ну мені робити ж нема чого щоб на постійній основі їх сайт перечитувати. А в додаток сповіщеннми ми вам надішлимо рекламу, а не зміни в умовах обслуговування, які банк змінив в односторонньому порядку.

На будь які заперечення і обурення в банку звичайно знайдеться пункт договору на який ви погодилися при відкритті рахунку. Але це не клієнтоорієнтовність.

На додачу можу ще додати що при моїй розмові зі службою підтримки, а саме Ігорем Славніцьким він звичайно наче все пояснив з точки зору банку, але при розмові нервував підвищуючи тон. В мене відчуття після розмови наче якийсь клієнт-баран телефонує в службу підтримки і вимагає пояснити, чому так, а ми ж в кол центрі так класно каву пили до цього.

Вишенькою на торті було те що коли я залишив скаргу і попросив надати мені відповідь письмову. Виявилося що зробити це я можу тільки прийшовши в відділення не дивлячись на те що банк мене ідентифікував як клієнта. Тобто вести розмову по телефону про рух моїх коштів ми можемо, а щоб отримати письмову відповідь то тільки через письмову заяву?! Ок. Надайте відповідь на мою електронну пошту, яку я вказав коли відкривав рахунок. Тут мене взагалі убило, ми це може зробимо, а може і не зробимо то вже як заманеться співробітнику що буде розглядати скаргу.
Aleks345 20 січня 2023, 17:22
Відділення за адресою: Запоріжжя, вул. Слобідська, 49
Банк вводить клієнтів в оману, і з цим зустрічався багато разів у цьому банку.
Коли відкривали рахунок то запевняли, що можу знімати будь-яку суму в інших банках, адже їх банкоматів у м. Запоріжжі дуже мало (але з’ясувалося, що можу за своїм тарифом знімати не більше 20 тис).
Звертаючись на гарячу лінію у жовтні 2022, перебуваючи у іншому місті де відсутні банкомати цього банку, попросив надати допомогу у зняті коштів, так щоб було без комісії, адже навіть перекидання коштів з карти на карту стягує 0,5%. Мені допомогли усе чудово, підказали у які банкомати можу дістатись, але через 3 дні з мене було знято 45 гривень за зняття коштів. Вони зняли кошти за кожну транзакцію по 10 грн. і за перегляд балансу 5 грн. У банку свідомо надають хибні відомості.
Більшість не розуміє формату роботи банку у якому вони працюють, не можуть надати чітку інформацію, щодо комісій.
У банку спілкуються здебільшого російською мовою.

Курс валют в Креді Агріколь Банку

PLN 9 9.3

Курс валют в Креді Агріколь Банку

PLN 9 9.3
Головна / Банки України 🏦 / Креді Агріколь Банк 💰 / Відгуки про Креді Агріколь Банку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Креді Агріколь Банку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.