анк привласнив залишок коштів після припинення відносин та ігнорує Закон про КЕП
Т «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» припинив моє обслуговування на підставі ст. 15 Закону України № 361-IX. На моєму рахунку залишився пасивний залишок.Я проживаю у місті де немає жодного фізичного відділення Креді Агріколь. Відповідно до Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг», я підготувала офіційну заяву про закриття рахунку та перерахування залишку коштів на мій рахунок (IBAN) в іншому банку. Направила пакет документів (заяву, копії паспорта та ІПН), завірені моїм КЕП (електронним цифровим підписом), на офіційну електронну адресу банку.У відповідь у чаті підтримки банку мені цинічно заявили, що «дистанційної альтернативи не передбачено» та «дистанційно вирішити дане питання немає змоги», вимагаючи лише особистого візиту до відділення в інше місто.Дії банку є повністю протизаконними. Банк має право припинити обслуговування, але не має жодного права привласнювати мої особисті кошти. Ігнорування документів, підписаних КЕП, є прямим порушенням вимог НБУ та цифрового законодавства України.Офіційну скаргу до Національного банку України (НБУ) з наданням усіх доказів та скріншотів відмови вже направлено. Вимагаю від комплаєнс-відділу банку негайно опрацювати мою електронну заяву та повернути мої гроші!
Курс валют в Креді Агріколь Банку