Креді Агріколь утримує кошти після розірвання відносин та ігнорує документи фінмоніторингу
«Категорично не рекомендую цей банк. У перший же день після надходження коштів на мою віртуальну картку банк заблокував рахунок та особистий кабінет під приводом фінмоніторингу, навіть не давши скористатися грошима.У зв’язку з цим я була змушена розірвати з банком ділові відносини. Місяць тому у відділенні м. Біла Церква я підписала та завірила заяви про припинення обслуговування, а також надала реквізити (IBAN) іншого банку для перерахування залишку моїх коштів. Копії цих заяв із мокрими печатками банку у мене на руках.Для підтвердження походження коштів на вимогу банку я надіслала повний пакет документів Укрпоштою на адресу головного офісу. Відповідно до трек-номеру поштового відправлення, банк офіційно отримав мої документи ще 29 числа.Попри те, що всі вимоги банку виконано, а мої заяви лежать у відділенні вже місяць, банк увімкнув режим повної бездіяльності. На гарячій лінії оператор відмовляється реєструвати внутрішній запит (тікет) до канцелярії, заявляючи, що документів „не видно“, і цинічно змушує чекати 60 днів. Керівник відділення у м. Біла Церква також розводить руками і відмовляється допомогти розв’язати проблему з головним офісом.Я вже звернулася зі скаргою до Національного банку України (НБУ) та готую доповнення з доказами отримання банком мого листа 29 числа. Вимагаю від керівництва Креді Агріколь Банку негайно підняти з архіву мої поштові документи, передати їх до департаменту комплаєнсу та перерахувати мій залишок коштів за вказаним у заяві IBAN!»
Курс валют в Креді Агріколь Банку