Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Viktoria23i 3 березня 2023, 13:18
Ми завжди із задоволенням відвідуємо відділення А-Банку, на пр-ті Гагаріна 63. Приємний, ввічливий персонал, особливо Михайлова Світлана, завжди допомогає, ввічлива, підказує у вирішенні стосовних питань. Ми їй дуже вдячні! Ми навчилися в а24 сплачувати платежі комунальні безкоштовно! Дякую!
Підтримка àбанку 3 березня 2023, 15:10
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви оцінили роботу наших Спеціалістів! 🍏😊
Нажаль, зіткнувся з проблемою під час планування отримання доларового депозиту. Накопичилась велика сума, і зрозуміло, що в такому випадку є необхідність робити попереднє замовлення готівки.

Нажаль, банк відмовляється приймати замовлення, і рекомендує їздити та перевіряти наявність готівки аргументуючи тим, що зараз воєнний стан.

Це дуже сумно, адже мова йде про ІФ область, а не зону біля лінії фронту — тому сприймаю це як слабкий аргумент, мета якого оправдати те, що банк не підготувався, хоча часу було вдосталь.

Найголовніша проблема — що я знаходжусь в 30 км від найближчого відділення А-банку, і коли відкривав депозит, спеціалісти відділення мене запевняли, що інкасація і замовлення працюють справно. Тепер же банк не хоче піти на зустріч, і вимагає від мене невизначену кількість разів їздити по 2 години до+з відділення перевіряючи, чи є готівкова валюта для виконання банківських зобов’язань.

Мені здається, банк міг би краще скерувати логістикою, щоб запобігти такому поганому досвіду клієнтів. Сподіваюсь, за тиждень ситуація покращиться. Але на зараз — такий відгук
Підтримка àбанку 3 березня 2023, 15:06
Доброго дня! Банк виконує повністю свої зобов'язання перед нашими Клієнтами щодо виплати вкладів. В нашому застосунку АБанк24 Ви маєте можливість провести виплату коштів за терміном отримання вкладу на картку у відповідній вкладу валюті.
Вже зараз ми поступово відкриваємо можливість замовлення валюти для наших Клієнтів і така можливість є у більшості міст, де є наші відділення.
За наявності валюти в касі, Ви можете зняти з картки валюту в рамках лімітів НБУ до 100 000 грн. в еквіваленті.
Дякуємо за прийнятий дзвінок. Сподіваємось, що зазначена ситуація не вплине на нашу з Вами співпрацю.
vovanprm 2 березня 2023, 17:05
Я нахожусь в оккупации.
Достучаться до любого банка в принципе сложно, т.к. кацапы блокируют все возможные каналы, в том числе и ВПН-сервисы. И вот, после долгих танцев с бубном, наконец попадаю на веб-страницу банка и узнаю, что веб-версия больше не поддерживается. Типа вот вам: качайте приложение.

Эй! Вы в своем уме?

Я никогда не пользовался вашим мобильным приложением. Мне оно в нормальное время нафиг не нужно было, а теперь когда орки отжимают телефоны на улицах и подавно.
Вы предупредить могли клиентов? Что планируете прекратить поддержку веб-версии? Я б перевелся в другой банк и делов-то. Каналов связи куча — было бы желание.

И что теперь? Кредитным лимитом я никогда не пользовался, а сейчас вы по-факту лишили меня доступа к моим собственным деньгам.
Я не могу перейти через линию фронта до отделения, банкомата, или чтоб картой рассчитаться.

Так что будем делать, граждане банкиры??? Отдайте мои деньги!
Підтримка àбанку 2 березня 2023, 17:56
Доброго дня!
З березня 2023 р. web-версію ABank24 повністю закрито.
Для користування рахунками віддалено ми рекомендуємо завантажити застосунок ABank24.
Ми піклуємось про наших клієнтів та їх комфорт, тому заздалегіть інформували про закриття web-версії, як в самому застосунку так і відправивши лист на електронну пошту.
Звертаємо Вашу увагу, що мобільна версія дуже проста у використані та дозволяє здійснювати всі необхідні операції одразу у Вашому смартфоні.
До того ж, у мобільній версії ми реалізували ряд функцій, які можуть бути Вам корисні:
— підключення кешбеку на картку, що дозволить економити на покупках;
— оформлення додаткових послуг та продуктів банку;
— швидкі перекази за номером телефону;
— платежі за QR-кодом та багато іншого.
З нашої сторони ми завжди готові допомогти Вам розібратися у функціоналі нашого ABank24. 🍏
yvk02 2 березня 2023, 15:09
Звернувся у декілька великих банків, але у всіх отримав відмову, допоміг лише А-Банк. Питання просте — збільшити ліміт на оплату частинами. Мав намір зробити покупку у кредит без відсотків на 56000 грн. Кредитний ліміт у різних банків різний, але маючи депозит на більшу суму, а ніж кредит також відмовили. У А-Банку збільшили з 35000 до 49800 грн за що всій команді вдячний. У дитини на 8 березня буде свято. Всім мирного неба та скорішої перемоги. Слава Україні.
Підтримка àбанку 2 березня 2023, 16:15
Дякуємо за відгук і високу оцінку, гарного шопінгу та крутих подарунків. 🍏😊
SanStanych 2 березня 2023, 14:51
Обслуговування на висоті! Рекомендую! допомогли в багатьох питаннях, які в інших установах не міг вирішити!
Підтримка àбанку 2 березня 2023, 16:12
Дякуємо, за відгук. Ми раді, що Ви з нами 🍏💚
Проблема вирішена
svi241 2 березня 2023, 13:43
Відділення за адресою: Дніпро, вул. Калинова, 49/76
За два дні до закінчення строку депозиту у валюті прийшов до відділення банку у м.Дніпро і задав питання: можливо пролонгіровать (продлить) дію договору. Отримав відповідь — так, можно. Через декілька днів в А-24 побачив свій депозит перезаключенний на нових умовах (наголошую, не продленний, а перезаключенний на нових умовах). Відповіді з лінії підтримки клієнтів звелися до вислову — сам виноват. Рекомендація для нових клієнтів банку: перевіряйте все і майте на увазі- вас ошукають при першій нагоді.
Підтримка àбанку 2 березня 2023, 17:08
Доброго дня!
Ваш депозит не було переоформлено, договір було продовжено на новий термін.
При продовженні договору депозиту встановлюється актуальна ставка за депозитом на день продовження, про що також ми вказуємо у самому договорі.
При зверненні до відділення Банку для продовження вкладу також ми ознайомили Вас з умовами та актуальними ставками.
Ми розглянемо можливості вирішення Вашого питання, за результатом ми повідомимо Вам.
0976531244 2 березня 2023, 9:45
Відділення за адресою: Запоріжжя, вул. Бочарова, 1
У меня была попытка снять деньги с карты мошенниками банк заблокировал карту и приложение, А банк никаких движений по карте невозможно было сделать.молодцы сработали четко спасибо!!!
Підтримка àбанку 2 березня 2023, 9:47
abankdno 2 березня 2023, 8:31
Вывел 4000 грн с бинанса на карту. Прилетел блок от банка.
Пишу в тп — пишут, что пожаловался контрагент.

Пишу покупателю — говорит что не жаловался.

Пишу в тп бинанса, те сразу ответили, что могут заблокировать временно контрагента, если банк предоставит транзакцию, на которую была жалоба, но тех поддержка абанка морозит.

Говорят что наберут у течении нескольких дне, но вопрос тянется ещё с 2022 года.

Зпвисло 40000 грн. Поддержка требует взятку в размере 30% чтобы отдать деньги наличными.

Таких банков в свободной и, независимой Украине быть не должно. Пережиток советского прошлого!
Підтримка àбанку 2 березня 2023, 14:38
Доброго дня!
Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки, через те картка може бути тимчасово обмежена.
Відповідно до Умов і правил Банку, пункт 3.3.11, Банк має право припинити договір в односторонньому порядку, а відповідно до пункту 3.3.20. У разі припинення ділових відносин з ініціативи Банку, Банк може стягувати комісію у розмірі 30% від доступного залишку на балансі. Для детальної перевірки інформації просимо надати відповідь в особистому повідомленні.
Matiukmv 1 березня 2023, 17:22
Доброго дня, 5169155138256332 карта шахраїв. Прохання якось відреагувати. Після якихось дій прохання інформувати
Підтримка àбанку 1 березня 2023, 17:32
Доброго дня! По одержувачу вжито заходів відповідно до внутрішніх інструкцій Банку. Окремо радимо Вам звернутися до правоохоронних органів. Наш Банк буде радий у сприянні розслідуванню та надасть усі необхідні дані за офіційним запитом поліції.
Hemi 1 березня 2023, 14:53
Відділення за адресою: Запоріжжя, пр-т Соборний, 91
Мати пішла оформлювати пенсійну картку в А-банк. Спочатку почали нав’язувати, щоб вона по ссилці працівника встановила додаток. Потім, коли почали оформлення, працівник в додаток до пенсійної Жовтої почав нав’язувати відкриття Зеленої в нагрузку. На відмову від відкриття Зеленої, була отримана відповідь працівниці, що відкрити пенсійний рахунок, без Зеленої вона не може. 👍 Клієнт пішов в Приватбанк. Успіхів в бізнесі.
Підтримка àбанку 1 березня 2023, 17:42
Доброго дня!
Дуже шкода, що у Вас склалась така думка після обслуговування.
Для оформлення картки «Жовта» для отримання пенсії оформлення картки «Зелена» не обов'язково.
Співробітник відділення дійсно провів коротку презентацію картки «Зелена» та показав як користуватися мобільним застосунком ABank24, однак не наполягав на оформленні картки «Зелена».
При оформленні картки через застосунок віддалено першою відкривається картка «Зелена», вже після Ви зможете оформити й картку «Жовта».
Сергій Карась 27 лютого 2023, 20:54
ВСІМ би Банкам ТАК!
Підтримка àбанку 28 лютого 2023, 9:14
Ми завжди поруч 💚
Crypto1 27 лютого 2023, 15:02
Хороший банк який має великий функціонал та дуже гарну підтримку, яка зможе допомоги у вирішенні питань. Проблем за час користування не було взагалі на відміну від інших банків.
Підтримка àбанку 27 лютого 2023, 16:01
Ми працюємо для вас 😉
1 березня 2023, 16:10
Відгук не зарахований (на 01.03.2023).
valya3101 27 лютого 2023, 9:15
Дякую за чуйне ставлення до клієнтів банку, культуру обслуговування.Працює гарна команда на чолі з керівником.
Підтримка àбанку 27 лютого 2023, 9:21
1 березня 2023, 16:10
Відгук не зарахований (на 01.03.2023).
Qwert50 25 лютого 2023, 10:48
Низки поклон и огромная благодарность сотрудникам банка за помощь, оказанную в трудное, для меня, время! Я нахожусь на оккупированной территории и, по понятным причинам, не мог пользоваться услугами банка в городе. Но. Приложением тоже не смог воспользоваться, т.к. финансовый номер был отключен в городе. Чтобы зайти в приложение, ребята из банка, оноайн, изменили доступ и я смог получить пенсию аж за 5 месяцев. А руки уде опускались. Сердечная благодарность за своевременную помощь!
Підтримка àбанку 25 лютого 2023, 11:49
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашій роботі! Завжди на зв'язку з Вами, завжди раді допомогти! 🍏😊
27 лютого 2023, 18:47
Відгук не зарахований (на 27.02.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Олег Козарь 24 лютого 2023, 16:07
Хочу відмітити відмінний сервіс в А-Банку!
1. Щоразу як приходжу до відділення меня зустрічають дівчата з посмішкою, от хоч гарний настрій, хоч ні — всі раді мене бачити, це приємно.
2. Зателефонував на гарячу лінію, накопилося багато питань у зв’язку з від'їздом до відрядження, так дівчина Дар’я дуже уважно вислухала всі мої питання, а їх було чимало та відповіла мені на все — і який курс закордоном, і багато фішок з конвертацією, і діючі ліміти, прям все-все, щоб мені було зручно сплатити саме картою А-Банку. Дуже приємна дівчина, і видно, що розбирається.
3. Робота 24/7, раніше був клієнтом іншого українського банку, то навіть зараз забую, що питання можна було задати тільки у робочий час. Дзвоню, коли меня дійсно потрібно.
4. Широка лінійка продуктів. Я не активний користувач, бо гроші отримую не на картку, однак бачу, що стараються робити різноманітні фішки для різних клієнтів, бо часто надсилають різні пропозиції мені. Однозначно рекомендую.
Підтримка àбанку 24 лютого 2023, 16:26
Дякуємо, що оцінили роботу наших Співробітників! Завжди раді Вам допомогти! 🍏😊
Defender NBU 24 лютого 2023, 9:19
Добрый день, многие люди нашли лазейки обходить запрет по переводу грн за рубеж используя местные почты.

Перевод или пополнение счета валютой через почты происходит на стороне украинских банков как покупка (оплата услуг почты, установлен МСС покупки, а не перевода) хотя на самом деле именно грн переводится на зарубежные счета что на данный момент запрещено НБУ.

В этом были замечены следующие почты:
⁃ POSTA BRATISLAVA (Словакия, все отделения почт в стране, название мерчанта напр. «BRATISLAVA» изменяется в зависимости от города)
⁃ AN POST MONEY (Ирландия)
⁃ POCZTA POLSKA (Польша)

В вашем банке на данный момент не ограничена оплата этим мерчантам.

Прошу вас подробно изучить и разобраться в ситуации, а также пресечь отток гривны зарубеж.
Підтримка àбанку 24 лютого 2023, 11:17
Доброго дня! Дякуємо Вам за сигнал. Будемо раді детально розібрати цей сигнал разом із Керівництвом Банку.
ippolit kavarzin 23 лютого 2023, 12:28
Сегодня позвонил на горячую линию а-банка 7776 ~ в 11.45 с целью узнать о возможности покупки ОВДП в а-банке в связи с окончанием срока действия депозита и получил исчерпывающую информацию по задаваемому вопросу с высоким уровнем вежливости, такта и внимания от оператора по имени Виктория! Благодарность Виктории и банку в котором она преданно и самозабвенно служит!
Всем нам скорейшего мира!😋
Підтримка àбанку 23 лютого 2023, 14:18
Дякуємо за відгук!💚
Linda24 23 лютого 2023, 11:40
Очень благодарна команде этого банка, не в первый раз помогают решить проблему. В этот раз очень быстро помогли решить вопрос с грошовой помощью и переводом! Всегда ответят и помогут решить любую проблему
Підтримка àбанку 23 лютого 2023, 14:17
Працюємо для вас😉
25 лютого 2023, 11:07
Отзыв не засчитан (на 25.02.2023).
Fleek88 22 лютого 2023, 14:33
Відділення за адресою: Миколаїв, пр-т Центральний, 4/5
Хочу сказать огромное спасибо службе Поддержки А-банк, а так же персоналу А-банк в отделении на проспекте Центральный в Николаеве, за три года сотрудничества с этим банком могу сказать одно — это лучший банк в Украине как по мне, отношение к клиентам на уровне, персонал — тоже отличный, Приватбанку до этого банка еще лет 300 нужно обучаться чтоб до такого уровня дойти. Респект Вам и руководству за Ваше отношение и уровень профессионализма.
Підтримка àбанку 22 лютого 2023, 15:22
Дякуємо, за відгук. Ми раді, що Ви з нами 🍏💚
24 лютого 2023, 12:04
Отзыв не засчитан (на 24.02.2023).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
ВОЛОДИМИР ОСТРОВСЬКИЙ 22 лютого 2023, 12:52
Мав потребу вирішити своє питання у зазначеному відділенні банку. Зустріли привітно, питання вирішили швидко, атмосфера у відділенню — ділова, спокійна.

Вважаю, що все це — завдячуючи керівниці відділення Макаровій Ілоні Володимирівні, яка своїм дієвим прикладом
професіоналізму, уважного і ввічливого ставлення до клієнтів — надихає підлеглих саме так і налаштовувати свою роботу!

Висловлюю подяку усьому колективу відділення А-банку і бажаю високих фінансових результатів, витримки і подальших успіхів у важливій і відповідальній роботі!

З повагою Володимир Островський, офіцер ЗСУ у відставці, юрист

P. S. Зауважень і негативу — не маю.
Підтримка àбанку 22 лютого 2023, 15:21

Курс валют в абанку