Курс валют в абанку
Послуга оскарження, про яку можна забути з цим банком
Рішення про відмову було прийнято в індивідуальному порядку на основі проведеного розслідування.
Відповідно до пункту 4.22. Умов та правил надання банківських послуг:
4.22. Банк має право відмовити в оскарженні платіжної операції, якщо, за результатом проведення розслідування по запиту Держателя картки на оскарження транзакції, була виявлена одна з наступних ознак:
— транзакція визначена як ризикова;
— вимога споживача неправомірна або встановлена непричетність мерчанта (еквайра) до виникнення спірної ситуації;
— підозріла транзакційна активність по рахунку Держателя картки;
— зловживання можливістю оскарження операцій.
Рекомендуємо Вам звернутися до місцевих правоохоронних органів та до кур’єрської служби за місцем отримання товару для проведення подальшого розслідування.
Наш Банк буде радий сприяти у розслідуванні та надасть усі необхідні дані на офіційні запити поліції.
«А банк »
Рахунок: 4323347381337549
Будь ласка, закрийте питання з переказом коштів на рахунок іншого банку через розірвання договору. Заява надана, 3 дня вже вийшло. Дуже сподіваюсь на швидке вирішення мого питання, дякую. Після вирішення, залишу коментар.
25.04.2024
Не выводят деньги вторую неделю
Взяли Ваше питання на контроль. Банк вчора надіслав Вам відповідне уточнення та рекомендації щодо документів через месенджер, який Ви обирали в АБанк24, чекаємо на відповідь від Вас.
З приводу переказу коштів із заблокованого рахунку
Взяли Ваше питання на контроль. Банк сьогодні надіслав Вам відповідне уточнення та рекомендації щодо документів через месенджер, який Ви обирали в АБанк24, чекаємо на відповідь від Вас.
Благодарность
Уважність до клієнта
заморозили деньги
Ми зв'яжемось з Вами для врегулювання Вашого питання.
Заблокували рахунок і не дають вивести кошти
Не выплачивают личные средства
Банк діє згідно ст. 7, 11 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», тому змушений запитувати необхідні документи та аналізувати фінансові операції Клієнтів з метою виявлення фінансових операцій фінансового стану та/або змісту діяльності Клієнта, тому будь-які фінансові операції можуть вимагати підтвердження джерела походження коштів.
Наші Спеціалісти роблять все можливе, для скорішого розв'язання Вашого питання. Передали питання на пришвидшення, просимо очікувати зарахування коштів відповідно до наданих Вами реквізитів. За результатом Вас проінформують.
Не виводять кошти з рахунку!
Ми зв'яжемось з Вами для врегулювання Вашого питання.
Банк не повертає кошти з мого рахунку!
За результатом перевірки, Банком прийнято рішення, згідно з яким будуть розірвані укладені з Вами договори та закриті поточні рахунки, на підставі абзацу третього частини 1 ст. 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», а також відповідно до пункту Умов та правил Банку 3.3.11., де зазначено право Банку припинити договір в односторонньому порядку. Передали питання на пришвидшення, просимо очікувати зарахування коштів відповідно до наданих Вами реквізитів. За результатом Вас проінформують.
Абанк краде кошти
не віддають гроші
Спасибо!
Акция от банка и Эпицентра 100% блокировка карты
Пришлось вернуть часть товара купленного в Эпицентре. (Кешбек был выведен)
И какое было удивление, когда после возврата средств от Эпицентра сразу же получил блок всех карт в банке.
(Обычно при возврате товара и кешбек отнимается ранее выплаченный, но как оказалось по этой акции это не настроено и кешбек не отменили)
Они даже сами не сразу поняли причину.
Отправили счёт на рассмотрение. Мол вашей картой кто-то несанкционированно воспользовался.
Идёт проверка операций.
Через день нашли операцию из-за которой система в блок кинула и на удивление самого же банка это операция пополнения карты за возврат средств.
Уже идёт третий день. Но банк не может разблокировать карты.
И самое главное не может дать причину почему блок сработал.
В общем аккуратно, кто в акции пока не возвращайте товар.
PS ответ от банка просто пробил дно, «зачем вы вернули товар!»
В этом ответе все прекрасно!!😂
Найкраще відношення до клієнтів А-Банк
Дякую за чудову можливість спілкування,і розуміння справи якою займається Дар’я 😘 Я в захваті ♥️
Рекомендую А-Банк,і її кваліфікованих співробітників, які з неймовірною професійністю,і чутливістю відносяться до своїх клієнтів.
А саме Дар’я, з міста Дніпро Ваша Компанія має пишатися Вами.
Ви підкорили цей кар'єрний Еверест.
Звісно 5 із 5!
А-Банк пишаюся Вами,і Вашими співробітниками!
За Вами майбутнє.
ОСТОРОЖНО МОШЕННИКИ
Найкращий банк
Всім раджу
Дякую, А банку що завжди зі мною'
Нам дуже приємно, що Ви так високо оцінили нашу роботу 🍏💚
Повернення не малої суми
Ограничили карту и нарушают сроки разблокировки
17апреля с утра отправила в поддержку документы, получила ответ, что срок рассмотрения 1 день
Ждала до 19 апреля, когда получила то же сообщение, что и раньше. Ещё раз отправила документы о доходах, обратно получила сообщение, что срок рассмотрения 1 день
До сих пор жду, и мой вопрос не решён