Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Space24 12 червня 2025, 21:10
Приветливые и отзывчивые операторы, быстро отвечают и решают интересующиеся вопросы, Алине отдельное спасибо, Абанк в сердечке ♥️ Всем добра
Підтримка àбанку 13 червня 2025, 9:13
Дякуємо, що приділили час для залишення відгуку. Ваші слова вже передаємо фахівцю. Раді, що можемо дарувати Вам лише позитивні емоції 💚
16 червня 2025, 9:14
Відгук не зарахований (на 16.06.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Наталія Золотоверх 12 червня 2025, 0:36
Мені ще як рік тому обмежили картку, бо на мою картку було багато надходжень. Але я могла переказувати кошти іншому клієнту, а приймати я не могла на свою картку, тільки пенсію зараховували. А зараз з цього місяця я не можу переказати кошти, бо тепер написано «Перекази на картку іншого банку тимчасово призупинено фінансовим моніторингом». Раніше могла повторюю.
Я пишу на вайбер оператору, а бот тільки і спамить «Надайте документі в телеграм» і т.д
У мене ніяких документів немає!!! І я живу на окупованій території України і ці кошти мені скидували просто як допомогу від інших людей, яких я знаю! Ніякі не покупки, не продажи, а просто допомога, подарунок.
Я написала в чат що даже згодна розірвати договір, але далі знову спам. Жива людина зі мною не зв’язується. Допоможіть мені!
Мій номер фінансовий +380945022756
Підтримка àбанку 12 червня 2025, 10:02

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально. Зауважимо, що можливість проведення P2P операцій дійсно є обмеженою до завершення проведення перевірки

Для розв'язання питання з фінансового моніторингу та передачі запитаної банком інформації радимо використовувати https://t.me/abank_docs_bot. Наразі нами не було отримано запитаних уточнень

Ми відправили Вам особисте повідомлення в прив'язаний месенджер. Просимо відповісти на нього та надати запитану інформацію
Veliksar28 11 червня 2025, 18:50
В такий нелегкий час для нас всіх важливо залишатися людьми! Абанк і є таким сервісом! Звернувшись зі своєю проблемою отримала швидке її вирішення і дуже вдячна за таку підтримку! Бажаю всього найкращого і професійного процвітання!
Підтримка àбанку 11 червня 2025, 19:18
Дякуємо за відгук! Нам дуже важливо бути підтримкою для Вас💚
TyomaLom 11 червня 2025, 16:47
Декілька днів тому я отримав повідомлення від банку про те, що мною перевищенний ліміт зарахувань на мою картку. Для вирішення цієї проблеми мені потрібно було надати документи, що зможуть довести мій дохід.

Коли я натиснув кнопку перейти до чату, мене переадресувало на месенджер служби підтримки Абанку в телеграмі. Коли я написав до служби підтримки — мені відразу почали приходити спам-сповіщення про те, що мені потрібно підтвердити дохід у спеціальному боті «Abank Docs». Від цього враження вже склалось дивне, адже перша асоціація була «Поки не підтвердиш дохід — тобі не можна розмовляти з живою людиною».

Перейшов я в спеціалізований бот для перевірки документів Abank-Docs. Надав документи про дохід, описав всі свої перекази. А тепер, до найгіршого. Мені задавали П’ЯТЬ разів один і той же перелік питань. Щоразу я на них відповідав, не просто копіпастом, а ще й пояснював, що «Напевно у вас якийсь баг, і ви не побачили моєї відповіді». Таке враження, наче якомусь спеціалісту з відділу перевірки документів подобається, коли люди поводять себе як папуги, та повторюють одне і те ж.

У цього бота я завантажував П’ЯТЬ разів пояснення щодо своїх операцій, об'ємно пояснюючи відповідь на кожне їх запитання. В результаті — 0 емоцій. Коли в мене вже волосся дибки стояли через це божевілля, я вирішив знову написати в звичайного бота служби підтримки, і у відповідь я знову отримав те ж саме спам-повідомлення, що мені потрібно пітдвердити свій дохід. Випливає чудова думка про відношення до клієнтів, які мають проблему та не можуть вирішити її через баги системи банку, а натомість навіть поспілкуватись не можна з ЖИВИМ працівником.

Шановне керівництво банку або ж відповідальна особа, яка читає ці відгуки. Прохання звернути увагу на мій відгук, а також зробити зауваження відділу перевірки документів чи фінансового моніторингу. Оскільки така комунікація з клієнтом жахлива та недопустима.
Підтримка àбанку 11 червня 2025, 17:46

Ми вдячні за ваші зауваження стосовно роботи боту https://t.me/abank_docs_bot та вже передаємо Ваші слова фахівцям для аналізу та розгляду можливості внесення змін.

Додатково, бажаємо звернути увагу, що на підставі Умов та правил, з якими Ви погоджуєтесь при відкритті рахунку, деякі платежі можуть окремо вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:

Для остаточного розв'язання питання нами було відправлено особисте повідомлення в прив'язаний месенджер. Проте відповіді ми так і не отримали. Очікуватимемо на запиту інформацію
Віктор Єрмаков 10 червня 2025, 23:01
Нещодавно в банку з’явився сервіс смарт кешбек. Тобто переходите з додатку на сайт партнера, оплачуєте послугу і отримуєте відповідний кешбек. От і я вирішив скористатись такою пропозицією. Перейшов, оплатив, вуаля кешбеку немає. В графі очікуваний кешбек його немає. Спробував ще раз, теж саме. Пишу в підтримку. Відповідають що він нарахується впродовж 60 днів. Так це зрозуміло. Але там є дві графи. Неактивний (очікуваний) кешбек, тобто який стане активним через 60 днів. Але його немає.
Всі пункти правил описаних перед переходом на посилання партнера виконані.
Тому вважаю що банк, отримуючи від партнерів комісію, і не сплачуючи згідно договору відповідний процент клієнту, згідно чинного законодавства України, вбачаються дії за статтею шахрайство.
Відповідно буде звернення до регулятора, національного банку України. Щодо шахрайських дій.
Підтримка àбанку 11 червня 2025, 11:26

Дякуємо, що поділились досвідом.

Максимальний час очікування кешбеку можна подивитися у відповідному магазині в розділі Smart кешбеку у мобільному застосунку. Для партнера MEGOGO, наприклад, цей термін становить до 60 днів.

Інформація в розділі «Неактивний кешбек» оновлюється не одразу. Вона надходить після підтвердження успішності транзакції від партнера. У деяких випадках цей процес може займати до 24 годин. Ми вже передали всі необхідні дані партнерам для оновлення інформації.

Хочемо запевнити, що банк у жодному разі не вводить клієнтів в оману і працює виключно прозоро та чесно.

Дякуємо за Ваші зауваження. Обов’язково врахуємо їх, щоб зробити користування сервісом ще зручнішим.
Володимир Лубенченко 10 червня 2025, 9:26
Працюю вже з ними майже рік. Всім задоволений.
Підтримка àбанку 10 червня 2025, 9:50
Дякуємо, що залишаєтесь з нами 💚
vdmytro 9 червня 2025, 18:53
Єдиний з 4 банків, чия служба підтримки не дала прямої відповіді на просте запитання по крос-курсам.
Підтримка àбанку 9 червня 2025, 20:29

Ми завжди прагнемо забезпечити нашим клієнтам найвищу якість обслуговування, і ваше незадоволення є для нас важливим сигналом для покращення.

Ми уважно розглянули вашу ситуацію і можемо підтвердити, що наш оператор надав правильну інформацію: Покупки на закордонних інтернет-ресурсах на суму від 1000 грн дійсно проходять з подвійною конвертацією. Якщо оплата здійснюється на сайті в фунтах з гривневої картки, конвертація на євро відбувається за курсом міжнародної платіжної системи, а потім з євро в гривні за курсом нашого банку. Ви можете ознайомитися з актуальними курсами платіжних систем на їхніх офіційних сайтах.

Ми будемо раді, якщо зможемо змінити вашу думку про наш банк і продовжимо працювати над покращенням наших послуг.
Анна Gorod1975 9 червня 2025, 16:53
Відділення за адресою: Рівне, пр-т Миру, 12
Завжди на зв*язку, доступно пояснюютьта домомагають.Питання відкриття депозиту онлайн
Підтримка àбанку 9 червня 2025, 17:21
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Завжди раді бути поруч 💚
VALENTIN Gor 8 червня 2025, 21:24
Хочу щиро подякувати команді A-Банку за сервіс, який справді заслуговує на повагу. Обслуговування — на найвищому рівні: зрозуміло, зручно і швидко. Кожен мій запит вирішується без зайвих нервів, а сам інтерфейс застосунку — інтуїтивний, сучасний і дуже продуманий.

Особливо приємно, що в банку відчувається людяність — не просто суха фінансова установа, а сервіс із душею. Підтримка відповідає не шаблонно, а живо, з розумінням ситуації. Відчуваєш, що по той бік — справжні люди, а не просто скрипти.

💳 Я активно використовую картку для бізнесу, оплату послуг, NFC і QR — усе працює чітко, миттєво. Власник барбер-студії каже вам: «респект за швидкість і надійність!»

Зараз так мало сервісів, які хочеться щиро хвалити — A-Банк точно у списку винятків. Дякую, що ви є. Так тримати!

З повагою,
Валентин Гор
Власник BARBER STUDIO VALENTIN GOR ✂️
Київ, 2025
Підтримка àбанку 9 червня 2025, 9:31
Добрий день! Дякуємо за Ваш розгорнутий відгук та теплі слова. Ми завжди раді дарувати Вам лише позитивні емоції від співпраці та вдосконалюватись разом. Вдячні за Ваш вибір 💚🔥
Zur 8 червня 2025, 16:37
Консультант все детально пояснила, відповідь надали швидко
Підтримка àбанку 8 червня 2025, 17:44
Ми дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку професійності нашого фахівця 😊
bublik123 6 червня 2025, 18:52
З 2022 року використовував А-Банк, десь з 2023 перестав використовувати Банк, тому, що знаходжусь за кордоном, та відкрив інший банк.

Тепер в 2025 році потрібні були кошти в розмірі 3500€ на рахунку, щоб зробити виписку та надати ії в міграційну поліцію за кордоном. Взяв у друзів в борг в один день, мені заблокували рахунок, так як прийшло 60.000 гривень. Я надав всі документи. Мені розблокували. Я вже зрадів, та подумав, що це перший банк який йде на контакт з своїм кліентом. На наступний день отримав ще останні 110.000 гривень. 59.000 від тих же друзів в борг, та 1100€ на єврову карту, а звідти потім перевів все в гривні. Ці кошти я отримав від родичів. І ось мені знову блокують рахунок. Я подумав, зараз знову надам всі документи і не буде ніяких проблем.

Надаю всі документи (розписки, свідоцтво про народження, щоб підтвердити родинні звязки, деталі транзакції, джерело доходу родича, виписку з банка родича, підтвердження, що мені дійсно потрібно мати 3500€ для міграційної поліції закордоном, чеки переказів від друзів та багато документів)

Абсолютно всі документи я відправив їм. Та почалося найцікавіше. Мені в стосунок А24 приходить сповіщення, що документів недостатньо, але не пишуть причину. Звязатися з тех-підтримкою нереально, завжди бот який відповідає, що потрібно оновити документи. Тепер питання, а як надати ще документи, якщо ти навіть не знаєш які потрібні, а тех.підтримка не працює, тому, що ти не надав документи. Ось так А-Банк відноситься до клієнтів, потрібно розбиратись самотужки. Я знову подав ті же самі документи, та задав питання через бота для верефікації: які саме ще потрібні документи.

Мене попросили надати додатково чеки операцій. Я надаю всі чеки. Збираю по новій багато документів. Відправляю. Думаю ну все, більше питань не може бути, я дав все, що потрібно, та не потрібно. Та через 20 хвилин мені блокують рахунок та розривають договір.

Багато може сказати: А може ти отримав незаконні кошти? Але це не так. Перекази в гривнях були від 2 друзів, обидва друзі мали ФОП, сплачували податки, я надавав всі розписки, та навіть повідомив банк, що я можу легко підтвердити той факт, що це мої друзі (вони мої колишні одногрупники, і це я б легко доказав). Кошти на єврову картку я отримав від родича, та навіть надав свідоцтво про народження, джерело доходу родича, та навіть виписки з закордонного банку, де вказано, звідки отримує кошти відправник

Також ці кошти я навіть нікуди не виводив, мені потрібно, щоб вони просто були на рахунку. Ризика для банка немає. Звідки кошти — всі документи я надав.

Але А-Банку краще відмовитися від клієнта, навіщо розбиратися в ситуації клієнта, якщо на його місце прийде новий клієнт.

Також цікава інформація: також коли з тобою розривають договор — ти також не можеш спілкуватись з технічною підтримкою, ти повинен сам розбиратись як повернути свої же кошти. Думаю тепер багато людей зрозуміють відношення А-Банку до своїх кліентів.

Рахунок заблокували 06.06.2025. Буду тепер розбиратися самотужки як вивести свої кошти.

P.S: Максимально здивовує те, що ти ніяк навіть не маєш звязок з підтримкою. Раніше коли така ситуація була з Моно — я звертався в підтримку, та вони передивилися своє рішення в сторону клієнта, але А-Банку не цікаво допомагати вже «колишнім» клієнтам.
Підтримка àбанку 6 червня 2025, 20:21

Обов'язок Банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів, з метою виявлення фінансових операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»).

У разі встановлення обмежень банк надсилає клієнту повідомлення з детальною інформацією: причиною обмеження, переліком необхідних документів та посиланням на Telegram-бот, через який ці документи можна зручно подати. якщо наданої інформації недостатньо ми відправляємо повідомлення з уточненням.

Хочемо запевнити, що всі надані Вами документи ретельно аналізуються нашими фахівцями у рамках встановлених законодавчих норм та внутрішніх процедур. Рішення щодо завершення ділових відносин приймається лише після детального розгляду усіх наданих документів.
За результатами такого аналізу було ухвалено рішення про припинення співпраці.

Очікуємо від Вас заяву для їх дебетування залишку на рахунок іншого банку.
Вадим П\'ятаченко 6 червня 2025, 18:17
Доброго вечора, звертаюся с приводу блокування рахунку, карту заблокували 26.04.2025, писав в тех підтримку, але постійно відповідав автовідповідач, завжди користувався ніколи проблем не бачив, а зараз хочу розірвати договір с банком тому що не можу забрати свої гроші
Підтримка àбанку 6 червня 2025, 19:29

Наразі ми не отримали документів від Вас, а зв’язатися за номером телефону не вдалося. Очікуємо на відповідь в особистих повідомленнях.
igortkh 6 червня 2025, 17:53
Співпрацюю вже з цим банком вже декілька років. Оформив кредитку все було чудово сплачував вчасно жодного разу непротермінував. Все було чудово. Готовий був рекомендувати всім але за останніх пів року можливо до 10 місяців активно почали наполягати на кредиті готівкою. Спочатку просто відмовлявся. Потім почали обмежувати суми на кредитні карті хоча ще раз повторюсь ні разу не порушив зобов’язань і не мав нарахованих відсотків через порушення термінів виплати. Спочатку не звертав уваги, адже користуюсь послугами інших банків в теж проблем на виникало. Але за останній місяць щодня почати зрізати мою кредитку постійно нагадуючи що можна скористатися кредитом готівкою. Нарешті це мене достало і вирішив поділитись негативний досвідом. Просто наболіло не те що обмежуються саме їх агресивна політика в просуванні конкретної послуги.
Підтримка àбанку 6 червня 2025, 18:54

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам важливо почути Вашу думку.

Рішення щодо ліміту кредитування по кожному продукту Банку приймається індивідуально для кожного Клієнта, виходячи з багатьох факторів — це кредитне навантаження, кредитна історія, рівень доходу, наявність депозитних рахунків тощо. Ліміт кредитування постійно переглядається та може бути збільшений або зменшений з часом.

«Швидку готівку» ми пропонуємо як альтернативний варіант для тих випадків, коли з’являється потреба у фінансуванні, а діючий ліміт на картці недостатній.

Ми телефонуємо, аби повідомити саме про персональні умови, але на прохання завжди можемо вимкнути такі дзвінки.

Будемо вдячні, якщо надасте відповідь в особистих — зможемо перевірити деталі саме по Вашій ситуації.
Наталя Горбунова 6 червня 2025, 2:17
Я открыла 09.04.2025 карту и ей не пользовалась, потом поняла что она пропала,02.06.2025 я перевыпустила карту и начала ей пользоваться,05.06 Я пополнила счёт, причем это пенсия моей лежачей мамы, и вдруг мне блокируют карту, это был сильный стрес, как мне объяснили что на мою карту в апреле и марте были три пополнения по 2000гр и эти люди сразу написали что надо вернуть деньги, это мошенники, если бы я знала такое я бы никогда не пополняла карту маминой пенсией если бы предполагала хотя бы что моей картой кто-то пользовался, и ещё такие махинации, я этого не делала, и надеюсь что мое обращение в службу безопасности банка мне поможет снять блокировку с карты, но на гор.линии мне говорят что это невозможно и я должна вернуть эти деньги., что мне делать?
Підтримка àбанку 6 червня 2025, 12:40

Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:

У випадку надходження скарг, банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку клієнта. За підсумком розгляду скарги, банк може запропонувати клієнту повернути кошти заявнику. На жаль, від Вас було отримано відмову.

Фахівцями банку вже було встановлено зв'язок з Вами та надано рекомендації для розв'язання даного питання
Nimachok 5 червня 2025, 11:58
Я помилково поповнила не той мобільний рахунок. Звернулася до служби підтримки А-банку, Аліна подивилась і через декілька хвилин мені повернулися кошти. Дуже дякую!!! Мені дуже подобається Ваш банк!!!❤️
Підтримка àбанку 5 червня 2025, 12:29
Ми раді, що змогли допомогти вам у вирішенні проблеми та повернути кошти. Ваше задоволення нашими послугами дуже важливе для нас. 😊
Mykola2 5 червня 2025, 2:51
Відділення за адресою: Львів, вул. Під Дубом, 4
Доброї ночі, хочу залишити чесний та щирий відгук про отримання допомоги від А-банк. В мене виникла проблема з інтернет-замовленням, а саме, я повернув товар, але не отримав повернення коштів. Вирішив звернутись в службу підтримки банку, і мені погодились допомогти. Щиро та приємно спілкувались, і підказували все що було не зрозуміло, та вже заявка моя в роботі та мені допомагають, захищають мої права та виконують свою роботу, і я відчуваю спокій та гарантії того, що вони не обманюють, як той магазин, в якому я робив замовлення. Я дуже їм вдячний, і в них чудовий банк.
Підтримка àбанку 5 червня 2025, 9:27
Ми дуже цінуємо ваш теплий відгук! Раді, що наша підтримка була для вас корисною, і що Ви відчуваєте себе захищеним. Ваше питання з поверненням коштів знаходиться в роботі, прохання очікувати на його вирішення 💚
7 червня 2025, 12:50
odisseya1111 5 червня 2025, 1:51
Обратилась в онлайн поддержку с вопросом через приложение А-банка. Оператор Сергей сразу ответил и помог прояснить ситуацию.
Приятно общаться с живым человеком, а не с ботом, как сейчас стало модно во многих банках.
И ещё радует, что когда звоню на горячую линию в А-банк — сразу берут трубку операторы и не надо пробиваться через «вертуальных помощников».
Підтримка àбанку 5 червня 2025, 9:24
Добрий день! Ваш відгук гріє нас 🔥. Вдячні Вам за високу оцінку професійності нашої служби підтримки. Також, будемо раді передати Ваші слова фахівцю. Для цього просимо надати відповідь в особистих повідомленнях 😉
7 червня 2025, 12:50
dec0y 4 червня 2025, 21:56
я нахожусь за границей на лечении. сегодня вечером украли мои банковские карты, затем я обратился в службу поддержки описав всю свою ситуацию получил быструю помощь от консультанта Дмитрия, который ответил на все мои вопросы и так же решил все мои проблемы с банковскими картами, обслуживание 10/10, спасибо большое Дмитрию за квалифицированную консультацию и помощь!
Підтримка àбанку 5 червня 2025, 9:24
Добрий день! Ми дякуємо за Ваш відгук та теплі слова. Вже передаємо їх фахівцю у вигляді подяки. Будемо раді продовжувати надавати лише позитивні емоції від співпраці 🥰💚
7 червня 2025, 12:51
Yuliia1996 4 червня 2025, 11:08
Сьогодні 04.06 приблизно о 10:41 я намагалась зняти кошти у торговій точці, і ввела не вірний пароль. З картки АБанку сума була списана чомусь, не дивлячись на те, що пін був не коректний. Одразу після цієї операції я зателефонувала на гарячу ліню, мені відповіла оператор Вікторія, в моменті спілкування я була на емоціях, але Вікторії вдалось заспокоїти мене та пояснити порядок дій у такому випадку. Вона почала одразу створювати заявку на повернення у технічний відділ (з її слів), і поки вона це все робила, сталося чудо! Мені повернулись кошти. Звісно, хотілось би щоб у банку менше було таких випадків, але головне що я хотіла відмітити — це роботу фахівців. На справді уміння заспокоїти клієнта в такій ситуації — дуже класна навичка! Вікторія, щиро вам вдячна!
Підтримка àбанку 4 червня 2025, 11:52
Добрий день! Ми дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку професійності нашого фахівця. Ми будемо раді передати Ваші слова співробітнику. Прохання відповісти на особисте повідомлення відправлене банком для цього 😉🥰
Андрей Архипенко 3 червня 2025, 19:50
Користуюсь послугами А-банку 3−4 роки, мене цілком влаштовує, звертався у техпідтримку — оперативно відповіли, дали роз’яснення.
Підтримка àбанку 3 червня 2025, 20:10
Завжди на зв’язку, якщо знадобиться допомога 😊

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку