Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
KravaVova 18 вересня 2024, 18:42
Заблокували карту, на карті було 4000 тисячі гривень. Я не розумію в чому проблема. Але в чат бот надав документи і вони були прийняті, але всеодно рахунок заблокований. І жодних оновлень не отримав. Утримують кошти. Прошу допомогти вирішити!
Підтримка àбанку 18 вересня 2024, 20:04
Добрий день!

Обов'язок Банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів, з метою виявлення фінансових операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»).

Наразі Ваше питання знаходиться в роботі, і ми чекаємо від Вас уточнення. Повідомлення відправили у вибраний вами месенджер. Будь ласка, надайте відповідь банку для вирішення даного питання.
Tetiana262626 18 вересня 2024, 16:06
Після поповнення мною готівки 17.09.2024 своєї власної картки цього нещасного банку він заблокував мою картку. Мною були одразу ж надані підтвердження походження коштів, а саме довідки за 2022, 2023 роки про офіційний дохід з місця роботи! Досі ніякої відповіді, жоден номер телефону гарячої лінії, чати не відповідають, а тільки боти!
Як я маю звʼязатись з вами і взагалі моя сума поповнення була далекою від суми, яка підпадає під фін моніторинг, то якого милого ви їх взагалі заблокували?!!!
Підтримка àбанку 18 вересня 2024, 17:09

Loganq 18 вересня 2024, 12:40
Мне прислали деньги в размере 9000 грн
Друг отдал долг
Чек не может предоставить, ведь таких ситуаций по пусту не было
А-Банк в начале потребовали чек, сказали что могу оплачивать услуги в торговых точках, в итоге вовсе заблокировали карту с суммой 2200грн
Поддержка не отвечает, и не выходят на связь, чтоб хотя бы обговорить причину, я нашел этот сайт и понял, что это нормальная практика
Теперь деньги удерживаются и карту закрыть не могу
Что делать не знаю
Підтримка àбанку 18 вересня 2024, 13:58
Добрий день!

Наразі Ваше питання знаходиться в роботі, і ми чекаємо від Вас уточнення. Інформацію відправили Вам в особисті повідомлення. Будь ласка, надайте відповідь банку для вирішення даного питання.
stasromanyk 17 вересня 2024, 22:11
Коли я натрапив на шахраїв в телеграм каналі, та кошти вже були відправлені я звернувся до служби підтримки abank, підробно описав їм всю ситуацію яка зі мною сталася, надав потрібну інформацію, та вже через 2−3 дні кошти були повернені на мій рахунок, служба підтримки працює дуже швидко та якісно, мені дуже сподобався їхній підхід до подібних ситуацій, спрацьовано професійно та якісно. Можено зробити висновок, що ABANK найкращі!♥️
Підтримка àбанку 18 вересня 2024, 8:37
Добрий день!

Вдячні за те, що Ви приділили час і поділилися з читачами своїми враженнями. Дуже приємно чути, що служба підтримки змогла швидко та ефективно допомогти Вам у складній ситуації. Нам дійсно важливо підтримувати своїх клієнтів у важкі часи. Ваш досвід може стати корисним для інших, хто може опинитися в подібній ситуації. Сподіваємось, що більше у вас не буде проблем, і ви надалі будете користуватися нашими послугами із задоволенням!
mariamaria 17 вересня 2024, 13:01
Відділення за адресою: Київ, пр-т Академіка Палладіна, 22
В серпні 2024 року Я розрахувалася карткою А-банку, щоб не залишитися на вулиці просто неба, за проживання в готелі(сумма, яку Я була винна А-банку приблизно одна тисяча долларів)!
Уже в вересні зухвала співробітниця банку телефоном почала мені погрожувати, що Я маю повернути гроші банку, як найскоріше ,інакше банківці погіршать мою кредитку історію! Сподіваюсь, банк веде запис розмови!
16.09.2024 року, Я спираючись на свій офіційний прибуток, якій Я підтвердила довідкою і власні заощадження, Я віддала банку борг, поклавши іще трохи власних грошей для сплати комунальних послуг!
Банк заблокував відразу мою картку!
На сьгодні моя картка, заблокована! Довідки про доходи і пояснень про те, що проживала скромно і мала заощадження на «важкі» часи банку недостатньо!
Усі мої витрати за багато років відслідковується, це магазини, аптеки, ком послуги!
Но саме головне, що після того, як Я віддала борг, банк перестав спілкуватися зі мною по всім доступним каналам, викинув мене, як брудний непотріб зі списку свої клієнтів!
Наразі гроші на комуналку, захоплені А банком!
Хочу запитати співробітників А-Банку:

Друзі, коли Ви такими стали?

На підставі того, що Я повернула Вам кошти, щоб Ви не захлинулися в ці важки часи, продовжували триматися і працювати, Ви мене образили і викинули!
Підтримка àбанку 17 вересня 2024, 14:12

Drap . 17 вересня 2024, 12:00
Банк без объяснения причин запретил мне перевыпускать карты и повышать статус карты до премиальной.
Цитирую: «На даний момент за рішенням банку Вам не доступний перевипуск картки»
Підтримка àбанку 17 вересня 2024, 17:34
Добрий день!

Банк ретельно перевіряє операції клієнтів, та з обережністю ставиться до підозрілих дій або підвищеної активності по картах. Якщо банк фіксує не стандартну для клієнта активність, з метою безпеки картка може бути обмежена на використання або на її перевипуск.

Банк в цілях безпеки рекомендує використовувати карту особисто та не передавати її третім особам. Якщо Ви будете дотримуватись наших Умов та правил, обмеження на перевипуск можуть бути зняті в майбутньому.
909193Vv 17 вересня 2024, 10:54
16 вересня 2024 року звернулася до фахівця, А банку з приводу нарахування кешбеку, питання було вирішене оперативно, отримала змістовну консультацію, 17 вересня 2024 року передзвонив спеціаліст банку і повідомив приємну інформацію. Велика подяка за професійність
Підтримка àбанку 17 вересня 2024, 11:03
Добрий день!

Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді дізнатися, що Ваше питання щодо нарахування кешбеку було вирішене оперативно та професійно. Нам важливо, щоб наші клієнти отримували якісну підтримку, і Ваші слова підтверджують це.
Barsikk 17 вересня 2024, 10:41
ОБРАШЕНИЕ.
Я, являюсь клиентом Вашего банка уже несколько лет.
Неоднократно пользовался услугами банка, а именно открывал депозиты, пользовался кредитом оплата — частями, а так же кредитной карточкой.
Всегда все вовремя погашал и не имел проблем с банком.
30.08.24 г. банк прислал сообщение, что прекращает со мной фин. отношения и закрывает счета.
Какие причины никто не может сообщить.
Горячая линия — там отвечает только робот, в отделении то же не смогли дать ответ.
Прошу руководство банка сообщить мне в чем причина в срочном закрытии всех моих счетов, т.к. это может повлиять на мою кредитную историю.
Последние пол года пользовался только кредитной картой через терминалы в магазинах. Криптой и др. финансовыми операциями запрещёнными НБУ и законодательством Украины не занимался.
Погашал кредитку вовремя и даже 28.08.24 г.банк предложил мне голд карту. Но, уже 30.08.24 г. банк мне заблокировал все счета, отключил от приложения банка и обвинил в отмывании денег и в терроризме.
Прошу немедленно предоставить мне ответ в чем меня банк обвиняет и почему он хочет своими действиями испортить мою кредитную историю? Кредитная история у меня на сайте Бюро Кредитных историй — высокая 486.
Ответ прошу выслать в сроки, согласно законов Украины.

С ув. Игорь.
Підтримка àбанку 17 вересня 2024, 11:09
Добрий день!

Також хочемо повідомити що дане обмеження ніяк не впливає на Вашу кредитну історію.

Chykman 16 вересня 2024, 18:01
Стал военным
Переслал фотографии военного билета
Сняли все проценты по кредитам
Підтримка àбанку 16 вересня 2024, 19:53
Щиро вдячні за Вашу службу! Раді, що змогли допомогти.
Мінфін
Відповідь адміністратора
20 вересня 2024, 9:30
Отзыв не засчитан (на 20.09.2024).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Vic77 16 вересня 2024, 9:48
Раніше, коли бачив зелене яблуко (логотип А-банку) — на душі ставало тепло, бо знав, що це мій банк!
Але все змінюється.

Клієнт банку сім років.Часто користувався продуктами банку, тримав вільні кошти, користувався картками та інше.
На тому тижні перевів Р2Р з іншого банку чатину скінчившогося депозиту. Відразу А-банк обмежело користування мені моїми коштами на карті, мотивуючи це тим, що вбачає в моїх діях ризикову операцію, та зажадав від мене документи що підтверджує джерело доходів.
В той же день у чат-бот А-банку мною було надано виписку з банку про зевершення депозиту та податкову декларацію за минулий рік, що підтверджує доходи в рази більші за переведену суму.
А-банк мені відповів, що банк розглянув надані мною документи, та їх недостатньо для прийняття рішення.
Додатково у чат-бот А-банку мною було надано декларацію за рік, що передує попередньому, та підтвердження закінчення в А-банку депозиту.
До цієї прикрої ситуації я часто зберігав кошти у їх банку.
Не зважаючі на все вище наведене — я не можу на власний розсуд розпоряджатися своїми коштами на карті А-банку, так як банк і досі не надав мені таку можливість.
В діях банку та його посадовіх осіб вбачається склад злочину — шахрайство.
Телефон служби підтримки не відповідає, чат-бот також ніяк не реагує.
Попередив друзів та знайомих, щоб обходили банк стороною. Хто був клієнтом- завершують співпрацю, хто збирався стати таким — змінили свою думку.

Мною було подано скаргу на дії банку до НБУ.
Передана заява в обл прокуратуру, та для контрою надіслана копія в Генеральну прокуратуру.

Раніше, коли бачив зелене яблуко — на душі ставало тепло, бо знав, що це мій банк!
Але все змінюється.
Підтримка àбанку 16 вересня 2024, 18:03

Dmtrich 16 вересня 2024, 8:46
Неужели у вас действительно всё так плохо, что спустились до уровня цыган? Сотрудники банка поджидают свою жертву в разных подворотнях!
Зашёл в АТБ за яйцами, спешил, вышел облапошенным клиентом абанка с открытым кредитом! АТБ по ходу в доле, так как разрешает использование своего логотипа на банковских картах и дурить народ у себя в магазине! Предлагают оформить типо скидочную карту АТБ, а на самом деле выдают банковскую карту с открытым кредитом! Как же можно так низко опускатся что использовать все махинации цыган? Вы хоть им процент от выручки платите за использование авторских прав? Или ваше начальство имеет цыганские корни? Ещё раз убеждаюсь что мошенники и аферисты давно переименовали себя и придумали себе кличку БАНК! ФУ-ФУ-ФУ!
Підтримка àбанку 16 вересня 2024, 17:28
Дякуємо за ваш відгук.
Хотіли б пояснити, що кредитний ліміт на картці є можливістю, яку ви можете використовувати за власним бажанням, а не обов'язковим зобов'язанням після оформлення. Оформлення банківського рахунку без згоди клієнта є неможливим. Ми завжди прагнемо надавати прозору інформацію про умови наших продуктів, щоб ви могли приймати обґрунтовані рішення. Нам прикро, що ця ситуація могла докласти Вам незручностей. Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку надаючи лише якісний сервіс
Дмитро Шульга 15 вересня 2024, 16:15
В середині серпня після оплати за продовження домену на nic.ua через платіжний шлюз tranzzo через 2 години з моєї картки без мого відома було зроблено 6 транзакцій від Apple на загальну суму 6к грн. У мене ніколи не було техніки і підписок від Apple.

Так сталося, що з цієї картки я ніколи раніше ніде не платив, це віртуальна картка і доступ був тільки в мене. Звісно, nic.ua і tranzzo мені розповідали, що це не вони профукали мої карткові дані та це не вони. Підтримка Apple теж відмовилась повертати кошти за фрауд операції.

Але ось АБанк допоміг дуже! За моїм бажанням та зверненням було сформовано 6 заявок на оскарження операцій через міжнародну платіжну систему. Через 1 місяць гроші повернули на картку в повному обсязі!!!

Підтримка АБанк була завжди на зв’язку та інформувала об апдейтах. Вирішити проблему вдалося їм навіть раніше, ніж очукувалось спочатку. Я дуже радий що вдалося повернути кошти та дуже дякую за це Абанку!
Підтримка àбанку 15 вересня 2024, 17:03
Дякуємо за відгук! Раді, що змогли допомогти😊
12Gres34 15 вересня 2024, 13:46
Відділення за адресою: Одеса, пр-т Адмiральський, 1А
Після ситуації яка склалася з банком, користуватися ним більше не буду
13.09.24 на мій рахунок було переведено з-за кордону 49 000 грн, від мого друга на купівлю телефону
Мій рахунок був обмежений через надходження великої суми, банк запросив підтверджуючі документи звідки прийшли ці кошти, документи були надані 14.09.24
Банком було заявлено що перевірка триватиме до 24 годин
Сьогодні 15.09.24, пройшло вже 24 години, а банк ще нічого не перевірив
Служба підтримки існує лише в телеграмі в вигляді бота, зв’язатись з оператором не можливо, щоб поговорити з живою людиною і мені пояснили що мені робити.
Посилка з телефоном вже чекає на пошті, забрати я її не можу через те що банк погано виконує свої обов’язки
Уявіть ситуацію якби ці кошти були переведені мені для важливої операції, що мені потрібно було б робити, лягати і помирати, тому що банк вирішив що я якась злодійка
Я навіть не знаю що я буду робити якщо банку не підійдуть документи і докази які я надала, просто забути про свої гроші чи що, це якийсь жах
Банк ЖАХЛИВИЙ, нікому не раджу заводити рахунки в цьому банку
Гость 15 вересня 2024, 17:21
Добрий день!

Наразі Ваше питання знаходиться в роботі, і ми чекаємо від Вас уточнення. Повідомлення відправили у обраний Вами месенджер. Будь ласка, надайте відповідь банку для вирішення даного питання.
Krasavchik 14 вересня 2024, 19:31
Дуже гарний і професійний спеціаліст Ольга. Дуже вічливо і продуктивно допомогла у вирішення моїх багатьох питаннях. Дуже дякую. Слава Україні!!!
Підтримка àбанку 15 вересня 2024, 9:42
Завжди раді допомогти💚
Lena2024 14 вересня 2024, 0:12
Історія мого спілкування з, А банком дуже швидка, але боляче ще й досі.Ні кому не раджу цей банк -прочитайте уважно мій відгук і ні коли так не робіть.Придбала картку, А банка в мережі магазинів АТБ, вважала, що так як я часто скуповуюсь в цій мережі -буду заощаджувати кошти.Але велике розчарування, декілька покупок, незначних і прив’язка до моєї карти кредитної, побачила в застосунку весіли 25000 грн, мені вони не потрібні були, тому так, щоб не прохлопати, як мої кошти закінчаться, бо в деяких банках є така уловка, знімати автоматично з кредитних, а потім борг намальовується.Заблокувала цю картку, пояснень ні яких, що до користування картою не отримала.Кредитними коштами не користувалась, через три місяці побачила, що я боржник мені як пояснили в колл.центрі оформили якусь жовту карту, и за користуванням нею, я повинна кожен місяць платити 5260грн, я розумію, якщо взяв ці кошти, то віддай, а якщо ти їх і не брав, питання -за що я повинна вам тепер віддати просто на пустому місці 14000 грн — це шахрайські схеми, ні коли не зв’язуйтесь з цим банком, працівники приємні тільки тоді, коли хочеш відкрити карту клієнта, але там багато, бачите на моєму прикладі, вас чекає несподіванок.Гроші не брав, а віддати повинен? Це взагалі як, відповідь співробітника -банк не відстежує, що з грошима після того, як вони зайшли вам на карту.Колл центр взагалі жах, треба таких співробітників гнати під три чорти, задаєш питання, а відповідь в вигляді зачитування закону, на при кінці розмови просто кинула трубку, що це взагалі за відношення до клієнта, без питання чи вирішена моя проблема чи ні, це як?? Доречі телефонувала 13.09.ввечері дівчину звали Ганна, дуже не приємні враження. Висновок-шахрайський банк, якщо не хочете, щоб з вас ні за що були зняті кошти, то ні коли не звертайтесь до цього банку.
Підтримка àбанку 15 вересня 2024, 9:28
Добрий день!

Шкода, що у Вас виникла така думка. Будь-яке оформлення кредиту можливе виключно Клієнтом та з його підтвердженням після ознайомлення з умовами кредиту. Ми знаємо і розуміємо, як важливо отримувати кредит і детально з ним ознайомитися, тому на етапі оформлення договору ми завжди надаємо детальний опис всіх умов кредитування. На сайті нашого Банку також детально описані всі умови кредитів, які надає Банк, є також і кредитний калькулятор і шаблон договору — все для того, щоб Клієнт отримав якісне інформування. Договір також пропонується Вам для ознайомлення до підтвердження оформлення і також його завжди можна завантажити в розділі «Кредити», обравши Вашу угоду. У разі дострокового погашення Клієнт має сплатити суму кредиту та відсотки відповідно умовам Вашої угоди.

Ми перевіримо детально інформацію щодо Вашої ситуації, розглянемо можливі варіанти вирішення та за результатом зв'яжемось з Вами.
Maks Prp 13 вересня 2024, 18:57
Відкрив рахунок для депозиту. За 5 хвилин встановив додаток ABank24 та отримав віртуальну карту. Наступного дня фізичну карту відправили новой почтой, та через два дні карта була в мене на руках.
І так, по-перше був здивований легкістю поповнення рахунку, вони інтегрували Apple Pay. Тобто якщо в вас є карта іншого банку та вона є в вашому apple wallet гаманці, то поповнення рахунку, а банку займе 5 секунд без необхідності введення ніяких карточних номерів, використання додатків інших банків. Просто вибрали спосіб поповнення Apple Pay або android, далі вибрали карту з якої переводите и все. 5 секунд реально :)

Далі, відкрив депозит. Коли поповнював карту, о 2 годині вночі, виникла проблема, я не помітив що в гаманці стара карта. Написав в підтримку, і вуаля, за 2 хвилина в вайбері зʼявився оператор підтримки (Василиса) яка вказала що проблема в карті приват банка, і дійсно вона вже була недійсна. І так, додав нову карту в гаманець аппл пей та поповнив рахунок за 5 секунд та відкрив депозит за 2 хвилини

Тут відразу побачив помилку, проценти в додатку по відкритому депозиту були 14,75 а мало бути згідно договору 15,75. Нагадую все це коїться в 2−3 годині вночі:)). Пишу знову, Василиса миттєво відповідаю та каже — дійсно ставка по договору 15,75% а у вас в додатку невірно вказані 14,75. Каже не хвилюйтесь я вже відкрила запит до технічної підтримці і дуже швидко помилка буде виправлена. І дійсно, в 11 годині ранку подзвонив представник банку та повідомила що все помилка виправлена та перевірте. Так, все ок, і додатку теж 15,75% стало.

Резюме: сучасний та функціональний додаток АБанк24, підтримка 10/10, швидкість — дуже швидко.
Вважаю якщо все буде гарно це буде дуже потужний конкурент Приват Банку та Моно Банку.
Дуже задоволений! Миру та добра всім!
Підтримка àбанку 13 вересня 2024, 19:13
Добрий день!

Це чудово, що у Вас був такий позитивний досвід з відкриттям рахунку та оформленням депозиту! Справді, інтеграція Apple Pay робить процес поповнення рахунку дуже зручним і швидким. Це значно економить час і зменшує необхідність вводити дані картки вручну.

Наша служба підтримки завжди швидко відреагує на Вашу проблему. Банк дійсно піклується про своїх клієнтів і готовий оперативно вирішувати питання. Якщо виникнуть ще якісь питання або проблеми, Ви знаєте, куди звертатися. Сподіваюся, більше ніяких неприємностей не буде!

Ваша позитивна оцінка — це важливий сигнал для нас бути ще кращими. Бажаю Вам також миру та добра! Нехай все буде добре!
Гой Иванович под солями 13 вересня 2024, 18:21
Web версія ABank24 більше не підтримується. Печалька в этой *** больше нет версии для П К Суркис банк решил экономить на всем, банки нынешней эпохи больше напоминают тыкалку для смартфона
Підтримка àбанку 13 вересня 2024, 18:51
Добрий день!

Ми пройшли довгий шлях разом з вами та зробили мобільний застосунок А24 максимально функціональним, безпечним та зручним. Тому вирішили завершити розвиток WEB-версії ABank24 та закриваємо її для користувачів.
Нам теж не легко далося це рішення, але ми розуміємо, що в застосунку наші можливості набагато ширші.

Також ми запустили можливість здійснювати платежі через веб-браузер на сайті А-Банку. Посилання: https://a-bank.com.ua/services/payments. На сайті А-Банку потрібно зайти до розділу «Послуги — Платежі — Оплата на сайті». Дякуємо за взаєморозуміння!
Andrandr 13 вересня 2024, 15:37
14 дней назад заблокировали счет из-за получения перевода аж на целых 6887 гривен. Это же огромная сумма для финансового мониторинга! В первый же день заставили написать заявление ОТ РУКИ и отправить им фото, что я хочу перевести деньги в другой банк. Все сделал и отправил. Заяву приняли. Сказали ждите неделю. Теперь ежедневно пишут мне всякую чушь об очереди, лишь бы не отдавать деньги. Возможно отзывы здесь и в других соц сетях повлияют на этот «прекрасный» банк и они наконец вернут деньги.
Підтримка àбанку 13 вересня 2024, 18:12
Добрий день!

Перевіривши інформацію, на сьогодні за Вашими картами обмежень не має. З Вами намагались зв'язатись через вказаний Вами в банку номер телефону, проте встановити зв'язок не вдалось.
Bogatyrenko 13 вересня 2024, 15:33
При зверненні на гарячу лінію все було вирішено найкращім чином. Велика подяка спеціалісту Олександрі, що потурбувалася щоб усе було правильно і чітко. Передзвонювала і допомагала все зробити дистанційно.
Дуже задоволена👍🏻
Підтримка àбанку 13 вересня 2024, 16:20
Добрий день!

Вдячні за те, що Ви приділили час і поділилися з читачами своїми враженнями. Для нас дуже приємно те, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням! Ваші слова підтримки дуже важливі для нас. Якщо у Вас виникнуть питання ми з радістю допоможемо у вирішенні. Ми завжди готові допомогти! 🍏😉👍🏻
Александр Петров 13 вересня 2024, 12:58
Добрый день!

А-банк заблокировал мои счета вскоре после того, как на них поступили деньги из другого банка. Специалист банка позвонил мне и сообщил, что на отправителя средств была подана жалоба клиентом третьего банка, и почему-то ответственность за это возложили на меня. Когда я попросил отправить информацию в текстовом виде, оператор по имени Алина отказалась, ответив грубо, что повторять информацию письменно не будет, и быстро завершила разговор.

Я предоставил банку всю необходимую документацию, подтверждающую законность полученных мной средств, и описал ситуацию детально. Несмотря на это, банк отклонил мою жалобу. Оператор настоял на том, чтобы я вернул деньги отправителю и уплатил банку 30% от общей суммы на моем счету. Алина не проявила никакой заинтересованности в разрешении вопроса. Когда я уточнил, какие еще есть варианты решения проблемы, мне сообщили, что жалоба должна быть отозвана банком-отправителем, при этом оператор с усмешкой добавила: «Не думаю, что у вас это получится».

В результате я обратился в банк, из которого была подана жалоба — М***банк. Служба поддержки этого банка потратила около часа на поиск информации, но без конкретных данных о подателе жалобы и времени подачи найти что-либо не удалось. Тем не менее, сотрудники другого банка пытались помочь разобраться, в то время как А-банк, похоже, совершенно безразличен к своим клиентам. Банк выставляет меня мошенником, требуя вернуть деньги, уплатить комиссию в 30% или же тянуть время.

На данный момент я уже подготовил жалобу в НБУ и областную прокуратуру. Прошу А-банк связаться со мной в течение 24 часов с момента публикации данного отзыва для мирного разрешения ситуации.
Підтримка àбанку 13 вересня 2024, 17:45
Добрий день!

Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:

Наші фахівці зв'язалися з Вами та повідомили по яким платежам є додаткові питання. Вони також надали детальні рекомендації щодо подальших дій для вирішення ситуації.

Стосовно питання спілкування з фахівцем нами було проаналізовано діалог. Під час розмови було надано інформацію про підстави блокування згідно з Умовами та правилами банку. Проте покращення сервісу для нас є важливим, тому розмову буде записано для подальшого уникнення непорозумінь.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку