Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зареєстрований:
21 квітня 2020

Останній раз був на сайті:
14 березня 2023 о 01:57
Підписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
1 грудня 2021, 11:55

Як взяти кредит в Європі?

Щоб взяти кредит в одному з європейських банків, необхідно надати виписку про кредитну історію і довідку про доходи. Звертатися в банк краще через посередників, роль яких виконує консалтингова компанія. Для цього необхідно заповнити анкету з поручительством, зібрати і відправити необхідний пакет документів і дочекатися рішення банку.

Найчастіше в іноземних банках оформлюються іпотечні, споживчі та бізнес-кредити. Найпростіше отримати іпотечний кредит, за яким банк дає процентну ставку в 4-6%. Споживчий кредит можна оформити лише в разі отримання посвідки на проживання, в іншому випадку позичальникові буде відмовлено. Відсоткова ставка на споживчий кредит становить 7-10%. Бізнес-кредит можна оформити під 3% річних, надавши відповідний бізнес-план. Іноземні банки охоче кредитують проєкти, спрямовані на створення робочих місць в їх країні.

Кредит українці можуть отримати в закордонному банку, якщо той погодиться надати кредитну карту. Для цього треба відкрити розрахунковий рахунок в європейському банку. Як правило, це зробити можна після внесення клієнтом депозиту, рівного величині кредитного ліміту.

Як взяти кредит, перебуваючи за кордоном

Іноді трапляються непередбачувані ситуації, коли потрібні гроші, коли клієнт знаходиться за кордоном. Як вже було сказано, оформити споживчий кредит українцеві за кордоном практично неможливо. Що робити в такому випадку?

Найпростіше, отримати гроші на українську банківську карту, скориставшись послугами мікрофінансової організації. Для оформлення онлайн кредиту клієнт повинен пройти реєстрацію на сайті МФО, прив’язати свою банківську карту до свого облікового запису та подати заявку на отримання кредиту, яка буде розглянута приблизно за 15 хвилин. У заявці необхідно вказати розмір кредиту і терміни кредитування. Зазвичай, в МФО перший кредит можна оформити під 0,01% на суму до 20000 грн на 5-30 днів.

Рішення щодо видачі кредиту прийде клієнту в смс-повідомленні або на електронну пошту, яка була вказана при реєстрації. У разі позитивного рішення позичальник підписує електронний договір, і отримує гроші на свою банківську карту українського банку. Обов’язкові умови для отримання онлайн кредиту: наявність українського паспорта та ідентифікаційного коду, а також банківської карти одного з банків України. Для отримання кредиту не потрібна довідка про доходи або поручителі.

Переглядів: 5482, сегодня — 5
Стежити за новими коментарями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися